שלום

akane

New member
שאני אספר את הסיפור על אמא?

בגיל 8 אני והחברה הכי טובה שלי ישבנו ותפרנו בגדים לברביות שלנו, על השטיח בחדר שלי. בשלב מסויים סיכה סוררת נעלמה, נתקעה בשטיח ונעמדה בזוית של 90 מעלות. ואז אמא באה ~~~ היא דרכה עליה ישירות, הסיכה ננעצה לה עמוק עמוק אל תוך הכף רגל, נשברה ל3 חתיכות ואמא שלי הוזעקה אל הבית חולים - שם הרדימו לה את כ-ל הרגל ופתחו לה חתך ענקי בכף רגל כדי להוציא את כל החתיכות בניתוח. המסכנונה היתה כמה חודשים עם תחבושות על הרגל ולא יכלה לעמוד, ומאז אני זוכה לצרחות בכל פעם שאני תופרת בסגנון "אספי את הסיכות כמו שצריך!"," ראית מה קרה פעם קודמת! " ,"אני לא צריכה עוד ביקור בבית חולים!" ,"שאני אראה לך את הצלקת?!" ~___~;;; היא לעולם לא תשכח לי את זה ;;

HeineW

New member
ע-עכשיו הרגל שלי כואבת @_@

רק אמהות אוהבות באמת יכולות לזכור לך משהו שעשית להן כשהיית בת 8 לכל החיים...

O.O

מעכשיו, כל סיכה שנופלת לי אני מחפשת טוב טוב ולא מתעצלת ;; זה מזכיר לי שהתיישבתי על קיסם עומד XD;

coral chan

New member
../images/Emo210.gif וזה מזכיר לי, שהתיישבתי על מסמר עומד.

[ז"א, הייתי בת איזה שנתיים ואח שלי הושיב אותי על ספסל מסוכן.] XDD;

gogatsu

New member
כן, אחים זה עם נחמד...

(אמרה הילדה שפתחה לאח שלה את כשזרקה עליו אבן).... (היי! הוא הפיל אותי מסוס! >< זה היה payback!)

Serf SaN

New member
אני מכיר מישהי שבזמן שיעור בביה"ס

דקרו אותה עם עיפרון בתחת, והעופרת...בואו נגיד ככה, נשארה בתוך הבשר. XD; היו צריכים לנתח את האיזור כדי להוציא לה את זה... י.י;

cRitiCaL KitTy

New member
הה, אני דרכתי על עפרון עומד

אין לי מושג איך זה קרה... וגם לי העופרת נתקעה, אבל הוצאתי אותה עם פינצטה... ואז אחרי חודש זה קרה שוב._.; גם בטעות שיפדתי לעצמי את האצבע בל"ג בעומר פעם, אבל אז השיפוד יצא בלי בעיהO:

Mana Sama

New member
לי עדיין יש עופרת בכף היד 0.0

חידדתי בכיתה ב' עיפרון ובאמצע השיעור הוא נתקע לי ביד..ואתה קולט אותי מנערת את היד כדי שהוא יצא והוא פשוט נתקע שם XDD אבל לא עשיתי איזה ניתוח להוציא את העופרת..אני חיה עם נקודה קטנטנה ואפורה ביד XD

akane

New member
לי זה לא קרה- אבל עשיתי את זה לאחרים P:

יש את דימה בכיתה ה' - נעצים ליד שלו ולטוסיק. אלכס בכיתה י' - עופרת של עיפרון לתוך יד ימין, עד היום יש לו סימן. יבגני לפני שנה בערך - עט דגול לתוך הזרוע. מעניין אם גם לו נשאר סימן XD

akane

New member
XDDDDD ואי, עד היום לא שמתי לב לזה בכלל

אהההה... סליחה לעם הרוסי? ^O^;;;

למעלה