שלום

LiLoLa2

New member
שלום ../images/Emo9.gif

אני מכירה את הסוד כבר שלושה- ארבעה חודשים ואני משתמשת בו. כבר הרבה זמן שאני מחפשת אחר אהבה אבל משגיליתי את הסוד התמקדתי בזה והבנתי מה אני רוצה. עד לפני כמה חודשים מצאתי מישהו שאני רוצה. הבעיה היא שיש קשיים רבים בנינו ואחד מהם הוא מחסום המרחק והשפה. אני עושה פעולות כמו ללמוד את השפה ועוד דברים שאני יכולה כדי לגרום לזה להתגשם אבל הקושי הוא כ"כ גדול וכ"כ רב [יש הרבה קשיים מעבר למה שציינתי] שלפעמים אני מרגישה שאני צריכה לוותר על זה. בסוד מצוין שליקום יש הרבה לתת ולא כולם אוהבים את אותו אדם אבל זהו שכן, אני מכירה מישהי שגם אוהבת אותו וזה עוד יותר מעלה את החששות אצלי. אני באמת משתמשת כמה שאפשר בסוד, אני מדמיינת שיחות בנינו [כמובן שבשפה העברית כי אני עדיין לא יודעת את השפה שלו, וגם זה, זה לא טוב שאני עושה את זה?] ואיך הדברים יראו איתו. אני מדברת על זה בזמן הווה ואם שואלים אותי אם יש לי חבר אני עונה שכן אבל בפנים אני צוחקת. אני מאמינה עד כמה שאני יכולה אבל אני עדיין שפויה ואני רואה גם את מה שעל פני השטח, אני פוחדת להיכנס לבועה כזו ולהמשיך להשקיע וזה יתחיל גם להיראות לאנשים שסביבי ויחשבו שאני משוגעת או משהו. האם אני עושה טוב? יש לכם עצות לעזור לי? זה ממש חשוב לי ואני לא רוצה להפסיק עם זה מחשש שהכל ירד לטמיון, אבל אני גם לא רוצה להרוס את החיים שלי בכך שאני אמשיך לחשוב ככה ולא ייצא כלום ואני אשאר רווקה ממורמרת. ואני משתמשת בסוד כבר כמה חודשים וזה כל מה שאני רוצה, ואני כן משתמשת במה שלמדתי בסוד וכן מאמינה. ואפילו קבעתי תאריך לעוד קצת פחות משנה שבו קבעתי שאני אהיה איתו ואני כן מאמינה, אבל לא זזים הרבה דברים לכיוון הזה שיראו לי שמשהו עובד.. בבקשה מכם, כמה עצות, עזרה, משהו?

LiLoLa2

New member
וגם- היכן אני יכולה לראות את הסרט?

פעם ראיתי את הסרט באתר אחד שמצאתי אבל הם הוציאו את הסרט ואני לא מוצאת יותר, איפה אני יכולה לראות אותו?

Galel

New member
אם תשים לב...

יש הודעה בצד שמאל של הפורום שמונעת מאיתנו לומר לך איפה אפשר לראות את הסרט מטעמים של זכויות יוצרים. עכשיו ששמנו את זה בצד... אולי פשוט תחפש the secret בגוגל? או באימיול? או בטורנטים? תוריד את הסרט, (למרות שאסור אסור אסור!) ותיהנה. שבוע טוב. גלאל.

LiLoLa2

New member
או.קיי, מצאתי כבר את הסרט, ונחש מה?

היה קישור אליו דרך הודעה פה בפורום..
תודה בכ"א ומצטערת אבל לא שמתי לב. וחבל לי שרק על השאלה הזו אתם עונים לי בעוד השאלה החשובה לי יותר רשומה למעלה וזוכה להתעלמות. אתם הרי הפורום הרשמי אז אם לכם אין תשובה אז איפה אני כן יכולה למצוא אותה? מצידי תתנו לי פורום אחר אבל לפחות משהו..

Galel

New member
את יודעת מה? אני אגיב...

גם לשאלה החשובה. דבר ראשון תרשי לי להציע לך הצעה שאולי תישמע מתנשאת, אבל אני מאוד לא מתכוון לכך, אז מראש אני מתנצל על הרושם. אל תהיי מאמינה אדוקה של הסוד - לא כי הוא לא עובד, הוא עובד, אבל זו לא דת או כת ואף אחד מעולם לא טען שצריך להיות מאמין אדוק כדי שזה יעבוד. זה פשוט עובד וזהו :) ועכשיו לשאלה שלך...(שבינינו אכן נידונה באריכות מסוימת,לאורך היסטוריית הפורום, והעצות הכי טובות נמצאות ממש בתחילת הפורום) אני באופן אישי מאוד נגד ניסיון להכריח בנאדם להיות איתך בשיטות הסוד, והסיבה העיקרית לכך שאני נגד זה זה כי לא עובד. מה שאת בעצם רוצה זו אהבה. את מחפשת בן זוג לחיים שיש לו מספר קריטריונים שחלק מהם מגולמים בבחור הנחמד הזה שאת מעוניינת בו עכשיו. גישה הרבה יותר פרודוקטיבית תהיה לבקש מהיקום שישלח לך בחור כזה וכזה, עם ככה וככה, ולדמיין את זה ולהאמין שהיקום ידאג לך על הצד הטוב ביותר. אובר התמקדות מעולם לא עזרה לאיש :) בנוגע לאיך להשיג את הבחור הספציפי הזה, אין לי מושג, אבל להופיע עירומה על סף דלתו זה משהו שראיתי שתמיד עובד בסרטים ותמיד היה נראה לי מגניב לנסות :)))))))))))))) בהצלחה. גלאל. נ.ב: אם את באמת עושה את הקטע של הלהופיע עירומה על סף דלתו, תחזרי וספרי איך היה!!!

LiLoLa2

New member
אמ..

אני לא מאמינה אדוקה אדוקה אבל אני כן מאמינה בזה, אני משתמשת בזה ומיישמת את זה בחיי היומיום ומייחסת לזה חשיבות רצינית. אני יודעת את מי אני רוצה ואין פה הכרחה כלשהיא, אני פשוט מבקשת מהיקום למצוא דרך שבה אני אוכל להתחיל עם זה, איזהשהוא משהו שיכול לעזור לי פה. להופיע ערומה זה לא יקרה אבל תודה על העצה

LiLoLa2

New member
תקראי לי עילגת אבל חיפשתי ולא מצאתי../images/Emo122.gif

אני אודה לך אם תשימי קישור להודעה או לאיזה פורום אחר שיוכל לעזור לי בנושא מאחר ובתור מאמינה אדוקה של הסוד זה נורא חשוב בעיניי והדילמה הזו חייבת להיפתר..

למעלה