שלום

shiran19916

New member
שלום ../images/Emo9.gif

שלום לכולן.. אני חדשה פה בפורום ושאמח להכיר אתכן.. אז חשבתי אולימ שכל אחת תציג את עצמה... שם,גיל,מאיפה,כמה זמן עם החבר וכו'... אני שירן, בת 16 מבאר שבע. לחבר שלי קוראים דניאל,הוא בן 19,הוא עדיין לא התגייס אבל הוא מתגייס במרץ לקורס חובלים ואנחנו יחד שנה וחודש בדיוק היום!!
נעים להכיר!!

Ray512

New member
כבר אמרנו פעם

שיש הרבה בנות פה שהתאריך שלהן ושל החבר הוא ב12 לחודש.
בכל מקרה, נעים להכיר גם אותך!
אני ריטה, בת 17, ועם החבר 9 חודשים. היום.
מזל טוב לכם

Hadara121

New member
מזל טובבבב ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo77.gif

לילי123456

New member
מזל טוב לכל מי שב12../images/Emo65.gif

אני ליגל, בת 17 מרחובות... שנתיים ו5 חודשים עם החבר

OgaliO

New member
היי../images/Emo9.gif

גלי, בת 16 וחצי :), אני והחייל'צ'יק 9 חודשים וקצת.. מ.. הוא על יומיות וזה.. סתם שאלה, מה עשיתם בשנה?

shiran19916

New member
האמתי ש...

לא עשינו יותר מידי בשנה..כי אחי בדיוק באותו יום התאשפז בבית חולים והוא חזר מגיבוש טייס(שאותו לא עבר) והוא היה מבואס כי זה חלום חייו והוא היה עייף מתה ולא הרגיש טוב אז דיי נשארנו בבית,התכרבחנו,ראינו קצת סרטים וישנו לנו קצת יחד... זהו אבל האמת היא שלא התאכזבתי או משהו כזה כי איתו כל יום הוא חגיגה ..הוא תמיד מפתיע ומפנק גם בלי קשר!!

היייי ../images/Emo9.gif

אני אור, בת 17 מהצפון
לחבר שלי קוראים יאיר (
) והוא בן 20. אנחנו ביחד שנתיים וחצי
שיהיה לחייל שלך גיוס קל במרץ!
אני מתגייסת חודש לפניו

מזל טוב ! גם אני חוגגת היום ../images/Emo65.gif

אני גם הצטרפתי לפורום השבוע, אני אירה בת 20 מתל אביב, והיום אני וחבר שלי שלוש שנים ו9 חודשים !

Heels

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

חבר שהולך לקורס חובלים? אווץ'
באמת שמאחלת לכם בהצלחה ולו במיוחד

shiran19916

New member
../images/Emo13.gif

כן חבר שלי הולך לקורס חובלים..הוא מתגייס במרץ!!
למען האמת..אני קצת מפחדת מזה..בכל זאת הכי הרבה זמן שלא התראנו היה בערך שבועיים בלחץ והכי הרבה זמן שלא דיברנו זה שבוע כשהוא היה בגיבוש טייס וחובלים..זהו!! אבל אני שמחה בשבילו וגאה בו
ואני בטוחה שיהיה טוב!! אני אופטימית!!

Heels

New member
תמשיכי עם האופטימיות הזאת

ותשמרי עליה טוב טוב תחזיקי את הקשר הזה חזק חזק בידיים אם הוא חשוב לך כי בשיא הכנות, זה לא הולך להיות כ"כ קל.. אבל זה שווה את זה!!!

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני טל, עוד חודש וקצת אהיה בת 18 (ווהו
) וחבר שלי בן 19 וחצי (טוב נו.. עוד איזה חודשיים ומשהו הוא יהיה בן 20), ואנחנו ביחד 10 וחצי חודשים

crazy eyes

New member
גמאני חדשה../images/Emo13.gif

היי בנותתת
אני הילה, בת 17 מראשל"צ.. לחבר שלי קוראים אמיתי, בן 19, שבוע הבא מתחיל קורס חובלים
וב28 יהיה לנו חודשיים

BaaaaaRi

New member
ברוכה הבאאההה :))

אני בר, בת 17 מטבריה :) לחבר שלי קוראים ירין הוא בן 19... אנחנו ביחד שנה ו10 עוד מעט ב18.12 :] בהצלחה לחבררררר3>

Conviction

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני הדר, בת 17 מת"א, והבחורצ'יק שלי יהיה בן 19 בשבת.
אנחנו 11 חודשים ביחד, גם כן היום. :) שיהיה לחבר שלך בהצלחה!

אני:)

אממ אני סיון בת 16 וחצי מבנימינה ולחבר שלי קוראים ויטל ואנחנו ביחד שנה ו4 חודשים:) החבר היה בתותחנים ועכשיו הוא עבר מטעם החיל לקורס חובשים.

למעלה