שלום!

Black All Star

New member
שלום!../images/Emo9.gif../images/Emo55.gif

אוי .. אתם לא מאמינים איזה שימחה הייתה לי כשמצאתי את הפורום הזה פשוט באתי לבכות כמעט .. קודם כל ,קוראים לי ילנה,יש שקוראים לי הלן ,איך שנוח לכם
(הלן,אלן XD .. לא,לא בגלל זה.. ממש במקרה ..
) אני הולכת להיות מאוד פעילה בפורום הזה,אז כדאי שתתרגלו אלי
אלן לדעתי שחקן מדהים! תסלחו לי ,אבל לא ראיתי יותר מדי סרטים שלו הארי פוטר,כל ה-5 ,ועוד סרט ,שאני ממש לא זוכרת את השם שלו ,הסרט הזה עם התינוק הכחול .. מישהו זוכר? (בושה לי ..) כלכך מוכשר ,כלכך מדהים ,וכלכך חתיך לגילו
כזה גבר..
מצרפת תמונה ,ששווה מיליון מילים,אגב אם מישהו מזהה את הסרט (אם זה בכלל סרט) אשמח לקבל את שמו של הסרט
התקבלוני?

Julia307

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

גם אני חדשה כאן! מזדהה אתך גם לא ראיתי יותר מדי שלו. אבל תני לי להמליץ לך על אחד באמת משהו (אגב משחקת בו גם אמא תומפסון שגילמה את טרילוני בהארי פוטר המורה לניבוי עתידות עם המשקפיים הלא מזוהים) : sense and sensibility על פי ג'יין אוסטן. הוא משחק שם מדהיםם. וזה פשוט סרט מעולה אז את תהני מאוד. את גם מעריצה של הארי פוטר
(אני מאוד)? באיזה ספר את? כן הוא כזה חתיך לגילו ומדהים. אני מדמיינת לי את אלן הבריטי הקול
נניח נתקל בפורום כמו שלנו של בחורות כל כך צעירות שמתות עליו, בטח היה מה זה מסמיק ונהנה

Black All Star

New member
קראתי רק את הספר הראשון

אבל ראיתי את כל הסרטים ..
סרטי הארי פוטר מדהימים לדעתי,במיוחד ה-5 ...
בינתיים חח ..

milsh

New member
וואלקאם../images/Emo24.gif

הסרט עם התינוק הכחול: "משהו שאלוהים עשה"..לקח לי זמן להבין לאיזה תינוק כחול את מתכוונת XD הסרט בתמונה "דוגמה". סרט חובה!! אחד האהובים עליי ואני בטוחה שגם את תאהבי

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

אני עדי, אני בוחרת לקרוא לך הלן
(ממש אוהבת את השם) אם זה בסדר
בכל אופן את יותר ממבורכת להצטרף ולהחיות את הפורום של מר ריקמן
קבלי תמונה בשביל הכיף

Black All Star

New member
ואני גם אעשה את זה ../images/Emo9.gif

אני רואה שיש פה גל של מצתרפות חדשות ... כדאי לנצל את זה,לא? .. וזה לגמרי אחלה שבחרת לקרוא לי הלן

Black All Star

New member
הא.. ושחכתי להוסיף משהו ...

סנייפיייייייי!!!!! !@#$@#%$^%&*^%*#%^@%&@%$&@$% &$%
עאאא!!!! כזה גבר ... X_X ...

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

שכחתי כמה התמונה הזו טובה
ובכלל, גם התמונה ראשונה ממש ממש טובה...זה כאילו מהסרט ה5? כי היא לא מוכרת לי..

מלאכית16

New member
פשוט מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

רק משתבח עם השנים

מלאכית16

New member
אעהאעהאהעהאהעהא../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

תעשה לי ילדיםםםםםםם!
מצטערת. לא הצלחתי להתאפק. הוא שפוט נראה כל כך טוב ככה.
|מזיל ריר||מת|

מלאכית16

New member
אני יודעת....../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

שמתי לב לזה אתמול..אבל כבר לא היה לי כוח לתקן, ידעתי שאם תחשבו טיפטיפה תביו למה התכוונתי

למעלה