שלום~

cowgirl Ms

New member
שלום~ ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

כפי שבטח שמתם
, לקחתי על עצמי את ניהול הפורום החביב הזה, ואני מקווה שאצליח לעורר אותו לכם סביבה נעימה לגלוש בה
. טוב, אז כדי להכיר קצת, אספר על עצמי... שמי מריאנה, אני בת 20 מפ"ת. משרתת במשטרה [במקום צה"ל] כצלמת וידיאו [נשארו לי עוד איזה 5 חודשים..]. אני רוכבת על סוסים [מטפלת קבוע בשני סוסים, כשהסוסה ילדה לפני שבוע
], מצלמת, אוהבת קולנוע וספרים ומתה שיהיו לי דיוידיז של כל הסרטים של ג'וני
. אז... אשמח אם גם אתן תספרו כמה דברים על עצמכן, שנוכל להכיר
. ושימו תמונה שלכן, שנראה מי מאחורי הניק!

tali44

New member
היי מזל טוב!!

אני טלי בת 15 מחולון. (כתה י') התחביב שלי הוא - לראות סרטים (קולנוע) ואני מאזינה בעיקר למוזיקת פופ (ובעיקר בריטני ספירס) והתחלתי להתאהב באוונסנס. (איימי לי
) המקצוע האהוב עלי הוא ביולוגיה. אני חולת קולה. וגם אני מתה להשיג את כל ה- DVDים של ג'וני. נ.ב יש לפורום חוקים חדשים או משהוא..?

cowgirl Ms

New member
אני אעבוד על ניסוח חוקים טוב,

ואפרסם בקרוב. בנתיים, הדברים הרגילים... לשרשר נכון, לא לדבר על הורדות לא חוקיות, לא להציף וכדומה..

HakunaMatata15

New member
מזל טוב

אני נועם,בת 14 וחצי. אוהבת לשמוע בעיקר את גרין דיי וסימפל פלאן אבל גם קרן פלס וכאלה.. אוהבת לראות סרטים, והאמת שאני מתלבטת אם לקחת שנה הבאה מגמת קולנוע (יש כאן מישהי שהייתה או נמצאת במגמת קולנוע?).... אוהבת שוקולד
וגמאני רוצה שיהיו לי את כל הסרטים של ג'וני
... אמממ.. אני צריכה למצוא תמונה שאני נראית נורמלית אז אני אעלה יותר מאוחר

../images/Emo109.gif היי D:

דבר ראשון- מזל"ט :) אני לידור, מחוננת מחולון (בת 12, כיתה ו') אני ממש אוהבת לרקוד... ואני שומעת בעיקר רוק והיפהופ.. וכמובן, גמאני הייתי רוצה את כל הDVDים של ג'וני.. והתמונה: http://img341.imageshack.us/img341/4988/10yg1nt9.png (לא נתן לי לשים..)

סתווש14

New member
היי לך:]]

מזל"ט ובהצלחה! אני סתיו,15 חולה על ג'וניי ממ לומדת קולנוע ונהנת מכל רגע מוזיקה--הכל,בעיקר רוק וזהו..קיצ' בהצלחה בניהול:]

Sahar 11

New member
היי, תתחדשי על הניהול ../images/Emo140.gif

נייס טו מי, אני סהר בת 17

Deadly Whisper

New member
כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

אני ירדן, בקרוב בת 14 [נו
] מרחובות.......[:

מזל טוב מרי!../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif

אפשר לקרוא לך מרי?
אני רינת.. בת 15.. כיתה י', מר"ג. יש לך תפקיד מגניב.. ובהחלט מי לא היה רוצה שיהיו לו את כל הדיוידיז של ג'וני?
ובקשר לתמונה.. כרגע אני לא מוצאת תמונה יפה. אני בטוחה אחרי פורים יהיו לי מלא תמונות.. אז נעשה בפורים שרשור תמונות כזה.. ואז תראי אותי =]

Adi 7

New member
מזל"ט!

קודם מזל טוב.. והרבה הצלחה. אני עדי בת 15 (עוד חודשיים 16 . יפי=]), אוהבת לשמוע אלאניס מוריסט, קווין והביטלס.. ומיותר לומר שג'וני הוא ה-כוכב שלי.

Aviyush

New member
היי../images/Emo9.gif

דבר ראשון, את ממש יפה
אני אביה ואני בת 15 מת"א. קולנוע זו האהבה הגדולה שלי:] חוץ מג'וני המדהים אני אוהבת את ג'וליה רוברטס וגם את מריל סטריפ אז בהצלחה!

למעלה