שלום

אביבא

New member
שלום../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif

אני אביה,בת 13 מרחובות.
הפורום נראה לי מעניין אז היה בא לי להצטרף
אמממ שאלה חשובה מאוד מאוד....מה זה חלומות צלולים?האם אפשר לשלוט בהם ולהחליט על מה לחלום?זה נשמע מעניין בטירוף!!
וזאת אני

Wind Dragon

New member
שלום לך ותשובות

כן, עקרונית חלום צלול (או כפי שאנחנו מכנים אותו חצלול) הוא חלום בו קיימים כל החושים, לדוגמא אם תאכלי משו בחצלול אז זה יהיה לך טעים או מגעיל... אבל עוד דבר מדהים הוא שאת יכול לישלוט בו. לדוגמא: את רואה בנאדם, אם קצת ריכוז את תוכלי להפוך אותו לכל דבר שתירצי. כדיי להגיע למצב של חלום צלול צריך הרבה השקעה, לדוגמא צריך לא להיתעצל ולירשום כל חלום שאת זוכרת. יש גם את כל שיטות בדיקת המציאות (בדיקת מציאות הוא ליבדוק אם אתה חולם או לא) ועל מנת ליזכור לעשות בדיקת מציאות בחלום את צריכה לעשות את זה הרבה פעמים במהלך היום. לדוגמא, בחלום את יכולה להיסתכל על השעון, וליראות שעה אחת ומיד אחריי שאת מפנה את הראש זה יכול להישתנות לשעה לא הגיונית. אז אם זה ישתנה למשהו לא הגיוני, את תדעי שזה חלום. אבל בשביל זה את צריכה להיסתכל בשעון להפנות את הראש ואז להיסתכל עוד פעם הרבה פעמים. בסופו של דבר, זה יכול לקחת יום וזה יכול לקחת חודש או אפילו יותר, יהיה לך חלום צלול. את תביני שכל זה היה שווה את זה (אלא אם כן את ממש מוזרה כי זאת חוויה מדהימה) וזהו. אם את רוצה את יכולה להיכנס לאתר שמסביר את כל הדברים בפירוט: http://planet.nana.co.il/Lucidity/ תהני ותמשיכי להיות פעילה בפורום.

אביבא

New member
וואייייייי../images/Emo103.gif

אבל איך אני יצליח לחלום חלום צלול? והאם אני יכולה לקבל תשובות שמטרידות אותי בחלום צלול? ו........אני אשמח אם תתנו לי הדרכה בהמשך כאילו מה לעשות כדי לחלום חלום צלול וכל מיני...

Wind Dragon

New member
לא ממש הבנתי את השאלה שלך...

אבל תיכנסי לאתר שנתתי לך שמה מסבירים הכל.

EndOfAllHopes

New member
בעקרון

את יכולה לשאול את התת-מודע שלך שאלות...ולקבל תשובות שלא חשבת עליהן, אבל עדיין את שואלת את עצמך...

למעלה