שלום
שאלה ...

שלום ../images/Emo9.gif שאלה ...

השאלה שלי אולי מתאימה לפורום אחר <אתם יכולים להמליץ/להפנות> ובכל זאת, אני מחזיר אתכם חזרה אחורה בזמן ושואל, במערכות יחסים של הגיליים המתבגרים, עשיתם לפעמים כביכול טעויות שלא תעשו עכשיו ושאתם מתחרטים עליהם <מניח שכולם>. מה למדתם מאותם קשרים ראשונים וטריים? ואיך ישמתם זאת לעתיד ? תודה לכל עונה ממני טלי טלטלי

טאKילה

New member
שלום טלי טלטלי..../images/Emo39.gif

מסתבר שטועים בכל גיל,בעיקר בגיל נעורים. אני חושבת שלא תדע ללמוד את החיים מנסיון של אחרים, תדע שאנחנו מחכימים רק לאחר נסיון, כל אחד חייב להתנסות בכדי ללמוד,כל החיים אנחנו לומדים. בטרם ניסינו לעולם לא נדע. אהבות מתחילות במתיקות מסתיימות במרירות, יש אהבות שמאריכות ימים,יש כאילה שגוועות. אהבה גורמת לעונג,אהבה יכולה להכאיב. כל אהבה היא אהבה יחודית אין אהבה דומה לאהבה רק השם זהה..הזוגות משתנים והרגשות מתחלפים באחרים.

יוווו ../images/Emo9.gif איזה תשובה מקסימה

אני מסכים עם כל מילה, בקשרים שאני התנסתי בהם למדתי אפילו המון, ועכשיו במבט לאחור אני מתגעגע לחוסר וודאות, למתיקות של הפעם הראשונה ועם זאת נזכר בכל הדברים שאולי אם לא הייתי עושה אותם, לא הייתי כאן כותב את אותה הודעה
תודה על הפרח
ממני טלי טלטלי

טאKילה

New member
אתה יודע..../images/Emo39.gif

בעצם כבר אמרת ואני מצוטטת אותך. אילו לא היית עושה טעות לא היית כותב את הודעה. דרך הטעות שלך תסיק מסקנות להבא,עם אותן מסקנות מאותה טעות. השכלת למדת עוד פרק,או פסוק מהחיים. יום נפלא כמה שרק ניתן בבוקר שכזה אחרי פיגוע כאוב.

אבל לא למדתי מהטעויות שלי

תמיד טעיתי ניסיתי לעשות מסקנות ולכמה רגעים גם הצלחתי, אבל ברגע האמת, שם בדיוק לא יכולתי ליישם דבר.... יש לך הצעות ???
טלי

טאKילה

New member
טלי טלטלי..../images/Emo9.gif

אתה בסדר,זה מוכר,זה בסדר הרגש שולט על ההיגיון,אהבה יקירי היא כזו מכניעה ממיסה הרי שלג, הצעות אין לי.. אני רק אגלה לך שאני כרגע מחוייכת..

למעלה