שלום

שלום../images/Emo84.gif

אני הגמד של הפורום אני משתמש\ת קבוע בפורום הזה והחלטתי שאם אני אעשה משחק כזה זה יהיה משעשע. בכל מקרה, אני פה כדי שתבקשו, תדרשו ותקבלו כל מה שאתם צריכים... מילים לשירים של וואט אוור, תמונות שלו או שלה, מידע עליו או עליו.. אני מדבר בלשון זכר אבל אני לא מבטיח שאני כזה
במהלך החודש אני אתן לכם רמזים מי אני ואתם תנסו לנחש מי אני. את הניחושים אתם מוסרים רק אבל רק במסרים. הגמד
*כל הזכויות שמורות לצילי לנצח

אוקיי נתחיל!

בוקר טוב לכל הפורום המושלם הזה
בוקר טוב לכווווולם! אם מישהו רוצה שאני אקדיש לו בוקר טוב ישי וזה יעשה לו טוב על הלב, מוזמן לבקש
אם מישהו רוצה מידע\תמונות\ סתם כתבה\סתם לדבר עם מישהו מוזמן לפנות אליי
הגמד.

שכחתי להוסיף

שאני פה כדי לעשות לכם טוב, ואני אמור לגבש את הפורום, ושאני פה רק כי אני אוהב את כולכם... אוהב אתכם פורום מושלם!!
הגמד.

חח חמוד..../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

סבבה.. בוקר טוב גם לך!!
רק לא הבנתי משהו.. מה הרעיון פה? זאת אומרת.. ממ.. אם נגיד אני רוצה תמונה של מישהו אתה מביא לי? וכאילו.. למה אתה עושה את זה?

אוקיי אז ככה:

אם את רוצה תמונה של מישהו אני מביא לך, אני עושה את זה כדי לגבש קצת את הפורום (בתקווה שזה יעזור) וכדי להראות לכם כמה אני אוהב אתכם... כמה אני אוהב את האנשים המדהימים האלה שפה.. ואני מוכן לעשות בשבילם הכל.. אני עושה את זה כי אני רוצה לעשות לכם טוב על הלב. כי אני אוהב אתכם. הגמד

k a b o o k

New member
חחח.. נשמע נחמד לאללה../images/Emo13.gif

יש לי כבר ניחוש לגבי מיזה/מיזאת
כמעט בטוח לגבי זה

גמד של הפורום?!?אממ

וואי נשמע נחמד ... מעניין מי אתה .. חח אתה די נחמד ..!! לי אין מושג בכל אופן מי זה אבל יש לי הרגשה ש... חח עזבוו...!

RaZiK4

New member
חח יש לי דרישה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

שים/שימי תמונה שלך

למעלה