שלום,

totsade

New member
שלום,../images/Emo80.gif

אני תלמידה בת 13 ואני חייבת ללמוד מונולוג דרמטי וקומי ליום שני(!) אני קראתי הרבה דברים ולא ממש התחברתי למשהו מסויים, יש המלצות? ואם אפשר גם לכתוב את המונולוג פה כי אין לי זמן ללכת לספריה כי זה סוף שבוע ואני לא ילך יום לפני הבחינה.. אה ואני קראתי בשרשור מונולוגים את המונולוג המדהים הזה: "אני נכנסת לחדר, כולי מתנשפת. האוויר כאילו בורח מבין ראותיי. הדלת נטרקת אחריי, והקולות של אבא ואמא נבלעים. אני שומעת אותו. הוא אומר שבסוף אני אמות. והיא מרגיעה אותו. הכל יהיה בסדר, היא אמרה. אני נשכבת על המיטה, עיניי נעוצות בתקרה. בזווית העין אני רואה את השידה ואת הארון, הם מעוותים קצת. אני נשאבת. נשאבת לתוך צבע הלבן האין סופי של התקרה. הכל לבן. כל כך טהור. כל כך ריקני. כל כך מושלם. כל כך לבד.. אני רוצה לצאת, אני באמת רוצה לצאת. כל צעד שאני צועדת על האדמה הלבנה והלחה, גורם לי לשקוע פנימה. יותר עמוק. ויותר. אני נבהלת. אני תוהה אם אי פעם אצליח לצאת מפה, אם אוכל לגרום לגופי להמשיך לשרוד. ואני רוצה, באמת שאני רוצה לשרוד. ו... איייי... זה כואב. הכל כואב. כולכם מכאיבים לי! תנו לי לצאת פה. אני זועקת לכם. תנו לי לצאת ! אז תאכלי, אתם אומרים ? לא. לא רוצה !!! אני פותחת את עיניי, ומעליי רוכנות שתי נשים שלובשות מדים ירוקים. זהו, הכל נגמר. גופי קרס." מישהו יודע מאיזה מחזה הוא ואיזה דמות אומרת אותו? תודה לכל המגיבים

למעלה