שלום!

• פותח הנושא Moo2
  • פורסם בתאריך

Moo2

New member
שלום! ../images/Emo80.gif

שלום לכל האנשים שכאן! הודעה ראשונה שלי! ג´ודית מה המצב? אופיר??? אתה גם פה נכון? הי! דורי כאן??? ולאנשים שאני לא מכירה... אני כבר יכיר אותכם!

Chee

New member
מוווווווווווווווווו

כמה טוב לשמוע את קול הגעיה שלך בבוקר.

Moo2

New member
../images/Emo80.gif

תודה! יש לי רק דבר אחד להגיד: מוווווווווווווווווווו טו!!! (זו הפרה מהדגם החדש... מו טו... לא משנה...)

ברוכה הבאה גם אני חדש..:)

היום בא אלי חבר שהוא נמצא הרבה בפוראומים האלה ואמר לי שיש פורום TOOL שזאת הלהקה שאני הכי הכי אוהב בעולם כאילו ממש יש לי אוב ססיה ללהקה.... וזהו אז שלום לכולם!!!

Vsilver NJ

New member
מיי גוד חדרת גם לפה????????????????

אההההההההה!!
טוב לפחות תראי את הויכוח המצחיק שיש לי עם אופיר כמה הודעות למטה... אוהבת אותך... ואני לא אראה אותך הרבה בזמן הקרוב... לימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודים לימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודים לימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודיםלימודים ובגרויות! אני לא יוצאת מהבית בכלל בחודש הקרוב... (חוץ מלהופעונת של גיידנס אבל זה כבר משהו אחר...)

Moo2

New member
אמממם... ג´ודית...

רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע!!!!!
את לא באה לשנטיפי?????????????? מה זה צריך להיות?!?!?!?!?!?!?!?!?

Vsilver NJ

New member
אמממ... תראי....

יש הופעה של גיידנס... שאני אפספס הזדמנות לצרוח שוב "דורי תעשה לי ילד"?? או "בן-עד תעשה לי נכד"? נהההה.... את יודעת מה, נחשוב על זה... רגע!!!!!!!!!!! אז זאת אומרת שאת לא באה לגיידנס?????? עם מי אני אלך????
אוף נהרס לי החג...

Dying degrEe

New member
אה....

טוב, היה לי משהו ממש ארוך לכתוב על כמה שזה לא ביג דיל, אבל אני מעדיפה קודם לשמוע למה זה כן ביג דיל. מישהו רוצה לספר לי?

למעלה