אל תשפוך הרבה מים במקום אחד
I i v g y New member 16/9/05 #25 סליחה באמת שאני לא חושב על הכל כמוך מה לעשות מחשבות באות כל הזמן ולא בבת אחת ונירא לי שהוספתי רק שלוש דברים שזה בכלל לא הרבה וחוץ מזה אם זה מפריע לך את יודעת את הדרך החוצה שלום!
סליחה באמת שאני לא חושב על הכל כמוך מה לעשות מחשבות באות כל הזמן ולא בבת אחת ונירא לי שהוספתי רק שלוש דברים שזה בכלל לא הרבה וחוץ מזה אם זה מפריע לך את יודעת את הדרך החוצה שלום!
S Sweet Russian Girl New member 16/9/05 #29 סליחה אבל זה החוקים של הפורום המנהלים ובמיוחד VK1 לא אוהב שמצפים בפורום אז ההודעות שלך יכולות להימחק..... למה לעשות דווקא?
סליחה אבל זה החוקים של הפורום המנהלים ובמיוחד VK1 לא אוהב שמצפים בפורום אז ההודעות שלך יכולות להימחק..... למה לעשות דווקא?
S Sweet Russian Girl New member 16/9/05 #36 כתבת אם אני לא אוהבת משהו אז אני צריכה לצאת מהודעה זה אתה צריך לפחות לנסות להקשיב אם מעירים לך אז זה לא סתם
כתבת אם אני לא אוהבת משהו אז אני צריכה לצאת מהודעה זה אתה צריך לפחות לנסות להקשיב אם מעירים לך אז זה לא סתם
I i v g y New member 16/9/05 #39 הקשבתי הלכתי רציתי לאמר שלום! כאילו ביי תודה לפורום המקסים ולסוניה המדהימה! ולאלה שתמכו בי אני רוצה להודות לנטלי על התמיכה תודה לכם
הקשבתי הלכתי רציתי לאמר שלום! כאילו ביי תודה לפורום המקסים ולסוניה המדהימה! ולאלה שתמכו בי אני רוצה להודות לנטלי על התמיכה תודה לכם
S Sweet Russian Girl New member 17/9/05 #57 אני???????../images/Emo12.gif חס וחלילה קירושקה! אין עלייך ואני כבר כמה פעמים כתבתי בפורום שאין עלייך יש הרבה עדים לזה=)
אני???????../images/Emo12.gif חס וחלילה קירושקה! אין עלייך ואני כבר כמה פעמים כתבתי בפורום שאין עלייך יש הרבה עדים לזה=)
S Sweet Russian Girl New member 16/9/05 #30 אני לא מתעצבנת אני שאלתי נורמלי למה להציף... עכשיו אני אשמה?? טוב אז אני לא יעיר פה בפורום סבבה...
V vk3 New member 16/9/05 #44 כול הכבוד שאת שמה ../images/Emo23.gif לזה סוניה... אבל חוץ מלהעיר למישהו שסתם לא משרשר ויוצר הצפה בפורום, אודה לך גם אם תסבירי לו מה בכוונתך, כי לא כול גולש שמגיע לפורום שלנו מומחה באינטנרנט בכלל ובמערכת הפורומים של בפרט.
כול הכבוד שאת שמה ../images/Emo23.gif לזה סוניה... אבל חוץ מלהעיר למישהו שסתם לא משרשר ויוצר הצפה בפורום, אודה לך גם אם תסבירי לו מה בכוונתך, כי לא כול גולש שמגיע לפורום שלנו מומחה באינטנרנט בכלל ובמערכת הפורומים של בפרט.