שלום

שלום../images/Emo70.gif

אני חדשה בפורום,מתה על התוכנית,אין לי דמות ממש אהובה כי כולם הורגים אותי מצחוק. צרפתי סרטון מפספוס שהיה בפרק ביום שני כשהבנות היו במועדון חשפניות,מצחיק מאוד.

I lOvE cAkE

New member
ברוכים הבאים!!!

לי קוראים שי-לי! אני בת 16! ורואה את הסדרה כבר 3 שנים!!! מקווה שתהני פה! ותודה על הסרטון... מאיפה הורדת אותו??!?!?!?!

הסרטון הוא מפרק

מיוחד של פספוסים שעוד לא שודר אצלנו,יש לי את הפרק,הוא סה"כ 10 דקות אבל הקובץ הוא ענק בגלל זה חתכתי משם כמה קטעים,הנה עוד אחד

Antigo

New member
גם אני חדש פה....

היי לכולם! אני חדש פה, פעם שלחתי הודעה פה אבל זה היה בכינוי אחר. ראיתי בערך את כל הפרקים שהיו בערוץ 3.. חח אם זה משנה (כי כתבו פה אחרים חח)

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifוולקאם לשניכם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

היי אני שרון בת 15 ואני אוהבת את ג'קי וקלסו
תהני

cardboardman

New member
שלום

אני הצטרפתי לא מזמן והפורום הזה מתת.. למה אין פה דברים מגניבים כמו הסדרה?.. לא שיש לי הצעות אבל תשעשעו אותנו.... לתשומת לבכם (בן 17).... תהנו בכל זאת

L i l A L o

New member
שעשע את עצמך../images/Emo11.gif

לא, סתם
הממ.. כן באמת הפורום קצת מת עכשיו, אבל צריך רעיונות כדי להעיר אותו. ממ.. וגם פעם היו פה שירשור ים על הפרקים היומיים, אבל עכשיו בטח לא יוצא לאנשים לראות (לי לפחות לא יוצא
)בגלל בצפר..

I lOvE cAkE

New member
יוצא לראות!!! בלילה! וביום שני ו...

בסטאר וורלדס... את כל השידורים... ולפעמים בשתיים... אם מצליחים...

L i l A L o

New member
לי אין בלילה.. כי אני ביס.

ו ב סטאר וורלד אני אף פעם לא יודעת מתי יש. כל יום אני מסיימת ב-3 וחצי, ככה שאני לא יכולה לראות בצהריים
אני רוצה מש"ההההההה! יו איך שיגעתי את חברה שלי היום

I lOvE cAkE

New member
אמממ תקשיבי...

זה האיי סי קיו שלי 334815615 תכניסי אותי לרשימה שלך ואז נדבר כי אני ממש רוצה לראות את הסרטון המלא...

גרב צמר

New member
ברוכות הבאות../images/Emo80.gif../images/Emo140.gif

לך ולמי שהגיבה לך, תהנו בפורום.

גרב צמר

New member
השריטה.../images/Emo163.gif../images/Emo80.gif

מה דעתך על "ברוך וברוכה הבאים"
ככה כל אחד מקבל צומי

felipes girl

New member
ברוכים הבאים שניכם ../images/Emo24.gif

תודה לך על הסירטונים.. גם לי קוראים אנה ואני בת 15.. ספרי קצת על עצמך.. תהנו בפורום!!

למעלה