שלום

נעמייה

New member
שלום../images/Emo70.gif

אני מעוניינת ללמוד גרפולוגיה. חיפשתי באינטרנט ומצאתי לא מעט מכונים שמעבירים קורסים, אך אף אחד מהם לא בירושלים... מישו מכיר מכון בירושלים
תודה

shonshon5

New member
מה עובר על הירושלמים?

תוך יומיים עלה שיעור הירושלמים המעוניינים ללמוד גרפולוגיה בעיר הקודש ב-100%!! ממש מדהים! שורה תחתונה, לא מכיר שום כלום כזה בירושלים. רק מסעדות ובתי מרזח. ואוויר שווה. ואווירה. וריח המלוח על המים. (אופס.. זה לא שייך. מצטער) ביי!

נעמייה

New member
איזה מים איזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אנחנו מדברים על ירושלים עיה"ק תובב"א
אנא, רצינות
חייב להיות מכון - אפילו אחד יספיק לי

מה רע בקניון ? למה את נעולה דוקא

על גרפולוגיה, כל העיר מלאה ידעונים שבאותות ומופתים יספרו לך מי את ולאן מועדות פניך. וברצינות, בכל עיר הקודש אין אף מכון ובי"ס שניתן ללמוד שם גרפולוגיה ? קשה לי להאמין.

shonshon5

New member
לא מים ולא נעליים... ../images/Emo8.gif

בדקתי במקורותי הגלויים והסמויים ולא נמצא שום פירור מידע על איזה שהוא אינסטיטיוט שמגלה את סודות הגרפולוגיה ורזיה לתושבי ירושלים. האם אני מזהה פה נישה פנויה לסטארט-אפ? לא נותר לך איפה אלא להצטייד הספרים ולהשאר איתנו כאן. הכי שווה. וגם יוצא זול יותר.... אבי

גרפולוגיה בעיר הקודש

מורה מעולה לגרפולוגיה בירושלים, למתמקצעים, היא צפרא אריאן-גפני. אפשר לקבל מידע על מורים לגרפולוגיה בכל הארץ באתר האגודה לגרפולוגיה מדעית, בבדיקת רשימת המורים שבתוך רשימת חברי האגודה. http://www.graphology.org.il/members.asp בהצלחה, דפנה

נעמייה

New member
ואללה

נכנסתי לאתר "האגודה לגרפולוגיה מדעית" ומצאתי פתרונים, תודה! ולבינתיים... לסיפוק סקרנותי.... חבל שאין לי סורק...

shonshon5

New member
וואלה, וואלה... שיחקה אותה דפנה..

ואת, ירושלמית שכמותך, תקני לך כבר סורק! משהו עממי כזה, השקעה של גג 400 ש"ח, יעשה יופי של עבודה, כל עוד את לא מתכננת הפקות מולטימדיה בגן-סאקר או הוצאה לאור של אלבומים. בהצלחה! אבי

נעמייה

New member
מה אתה יודע....

חוצמזה, אני עכשיו מתאוששת מהלם ההתחברות לאינטרנט אז סורק

shonshon5

New member
באמת, מה אני יודע...

לטעמי, עדיף הלם אחד מרוכז, משהו כזה שמשאיר את הבנאדם חסר נשימה, עם עיניים שרואות אחד לאחד את האלוהות עצמה, מאשר סידרה אין-סופית של התכווצויות משמימות. כמו שאמר טוביה מהגבינות: "עשירים מתים רק פעם אחת. העניים - כל יום". ועכשיו, תקני סורק, הא? ביי! אבי, יועץ רה"מ לענייני ירושלים.

למעלה