א-נ-י ל-א מ-א-מ-י-ן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
מישהו יכול לעדכן אותי אם יש פה איזה חג שאני לא יודע? יקירתי, את השלישית שמצטרפת אלינו היום!!! ברוכה הבאה מכל הלב ומכל הקהילה (ואני מוכן גם לומר את זה בשם הקורס עצמם). אח, כ"כ טוב כשמצטרפים עוד חבר'ה חדשים!!! ועכשיו, בקשר לשאלות ששאלת... הדיסקים שיצאו של הקורס שנמכרים בישראל הם: Forgiven Not Forgotten - דיסק מהמם עם גוון קלטי חזק. זה הדיסק הראשון שלהם. יצא ב-1995. Talk On Corners - דיסק שלא נופל מקודמו. אמנם אין בו כ"כ הרבה גוון קלטי אבל כן יש בו שירים מדהימים שבוודאי כבר שמעת. יצא ב-1997/8 Unplagged - Unplagged היא הופעה מיוחדת שהקורס נתנו ל-VH1 קצת לפני הוצאת האלבום In Blue. הופעה מקסימה שמשודרת הרבה ב-VH1 ואפילו MTV עושים לפעמים טובה ומשדרים אותה. הנוסף לדיסק יש את ההופעה החיה עצמה שאפשר לקנות בווידאו או ב-DVD. In Blue - דיסק מקסים, קצת קיטשי (קצת???) אבל מהמם... מה לעשות, זה הקורס.. מכיל את מיטב הלהיטים האחרונים שלהם ששודרו (ועדיין משודרים) בצורה נרחבת הערוצי המוזיקה. זה הדיסק האחרון שלהם שלא מהווה גירסא או אוסף לדיסקים אחרים. יצא ב-1999/2000 Best Of The Corrs - דיסק שמרכז חלק נכבד מהלהיטים היותר גדולים (והיותר ממוסחרים) שלהם... אבל עדיין, זה דיסק מקסים ושווה בהחלט, מה גם שהוא כולל את שני השירים היפהפיים Would You Be Happier ו- Make You Mine שיצא רק בדיסק. חוצמזה, יצאו גם כמה הופעות חיות שנמכרות בארץ, רק שאני מוצא אותן רק ב-DVD: Unplagged Live In Lansdowne Road - כמעט ללא עירעור, ההופעה החיה המדהימה והאנרגטית ביותר של הקורס. הופעה אדירה מול 50 אלף מעריצים ב-Lansdowne Road שבדבלין. Live In London - הופעה מדהימה גם כן של הקורס, אולי הופעה הארוכה ביותר שלהם שמשווקת בחנויות... לא להחמיץ!!! Live In Royal Albert Hall - הופעה חמודה ביותר של הקורס עם Mick Fleetwood כאורח ומתופף שני בביצוע של Dreams. למרות שאת האמנים האחרים הספציפיים שהזכרת אני לא מכיר/לא אוהב (זה בסדר, ג'וני לוגן הוא מאלה שלא שמעתי למרות שהשם מוכר לי) אין לי בעייה עם זה.. הפורום מתעסק בנושא אחר. מה שכן אני אוהב זה מוסיקה קלאסית, מוזיקה אירית, רוק קל, פופ (לא, לא, לא!!! בריטני ספירס אאוט!!!), רוק כבד, ראפ, קצת טראנס ומוזיקה ישראלית כולל רוק ישראלי ולא (סליחה, לא!!!!!!!!!) כולל מזרחית.. את לא חייבת לאסוף תמונות שלהם אבל אם את רוצה, נשמח לשלוח לך... בכל אופן, ספרי לנו קצת על עצמך?? אני בטוח שתיהני פה מאוד אם רק תיכנסי לפה לעיתים קרובות!!