שלום

BiGuy3000

New member
שלום../images/Emo70.gif

כתבתי פה אתמול לגבי תחפושת, כבר הסתדרתי-תודה
בכל מקרה, רציתי לשאול משהו: ביום ראשון אני מתחפש לאלכס מ"התפוז המכני", ורציתי לדעת מה עוד כדאי לי להוסיף, חוץ מ: חולצה לבנה (אשכרה חולצת בר מצווה), מכנסיים לגנים חלקים, שלייקעס לבנים, כובע שחור ועגול, סכין נשלפת, ואיפור מתאים... מי שמכיר ידע על מה אני מדבר... מה עוד כדאי להוסיף, ואיפה אני קונה את זה
תודה

BiGuy3000

New member
כן, יש לו...

אבל לכו תמצאו דבר כזה... ועוד בדקה התשעים... אלכס הוא דמות מסרט אלים משנות ה80, המספר עליו ועל כנופייתו וחיי הפשע... סרט אלים מאוד, והדמות עצמה-בעלת מראה מפחיד למדי, ובחרתי בו בגלל שאהבתי את הסטייל... בכל מקרה, אם מישהו יודע משהו לגבי התחתונים\מגן ביצים\מה שזה לא יהיה, שבבקשה יכתוב... אם אפשר להכין, לקנות, או כל דבר אחר...

BiGuy3000

New member
אף אחד...

לא יודע
אין רעיונות
עכשיו, אם יש אפשרות לקנות חומרים לזה-תוודאו שיהיו בחנויות ברמת אביב, שפתוחות בשבת (אם יש משהו כזה...). תודה

Master Boo

New member
כן

תוריד את החלק האחורי של תחתונים רגילים לבנים. דחוף כמה גרביים בתחתונים האלה, ואולי תשים שם איזה קרטן או בריסטול או משהו שיעשה את זה קשיח. ד"א- גם אני התחפשתי לזה לפני איזה שנתיים
אחלה תחפושת!

BiGuy3000

New member
וואלה...

תודה, בו
טיפ מעולה, נראה לי שאני אשתמש בזה... אגב, אם יש לי שער שחור קצר, זה יהיה טרגי אם לא תהיה לי פאה

Master Boo

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

מגבעת יש לך? וכמובן שפאה עדיף, אבל בכלל לא קריטי לדעתי. אני אישית התבשלתי שנה שעברה עם פאה

BiGuy3000

New member
יש לי...

כובע שהוא קופי של מה שהוא לבש... כובע-כמו-צילינדר, רק יותר נמוך ועגול, מבד. דבר ששמתי לב אליו, לגבי המזג אוויר בפורים- בבוקר, מי שיש לו הרבה בגדים, פאה, כובע או כל דבר אחר-נהנה, מפני שקר. אבל בצהריים-כולם מתחילים לאט לאט להוריד את התחפושות, ואלה עם הבגדים המינימליים-חוגגים. קרה לי כמה פעמים, כשהייתי בשתי הקבוצות...

למעלה