שלום

BiGuy3000

New member
שלום../images/Emo70.gif

אני חדש פה, ואני מבין ולומד על רוחות רפאים... עכשיו, אני מבוהל מאוד... אני מפחד לישון בחדרי, ובכלל-בבית... אני בטוח שיש רוח בביתי... איך אני יודע
הנה התסמינים: -בליל הופעתה-דברים בחדרי נפלו. -שמעתי נקישות סביב חדרי (כל חדרי...). -הרוח תקפה אותי כמה פעמים פסיכולוגית. -אני כמעט בטוח שהיא הייתה בתוכי תקופה קצרה... וזה מתבטא ב: חיזיון העתיד בחלומותיי (עד כדי טירוף...), מחלות, תקיפות פסיכולוגיות רבות, פגיעה פיזית דרך חלומות, ועוד ועוד ועוד... -כשאני מטיל כישופי הגנה- התקיפות הפסיכולוגיות מפסיקות לתקופה מסויימת... -גם חברים ספורים שלי בטוחים שראו אותה... ולפי התאמת התיאורים, הם ראו אותה... קראתי על טקס גירוש השדים, אך אין ביכולתי לעשותו... האם ישנן דרכים נוספות לסיום הסיוט הזה
אם יש שאלות לגבי דברים שאינם ברורים בבעייתי, השאירו הודעה, ואני אענה... תודה לכל העוזרים
שלכם,

I am a freak

New member
אולי אוכל לעזור לך,

שלום... מה המצב? ישר כשקראתי את ההודעה שלך חשבתי על עצמי, מה אני הייתי עושה במקומך, והבנתי מה אתה מרגיש, באמת חסר אונים, כי מכל הבחינות אתה לא יכול לעשות כלום. גירוש שדים על עצמך אתה לא יכול, ללכת לרב כדיי שהוא יוציא את הרוח אתה גם לא יכול כי אתה מכשף (לפי מה שהבנתי מההודעה שלך), דבר שאסור על פי היהדות על פי הפסוק: "ומכשפה לא תחיה". אתה גם לא יכול ללכת לחברים שלך, כלומר אתה יוכל אבל הם לא יוכלו לעזור. אני שמח שהחלטת לפנות לפורום הזה כיוון שכך תוכל לשמוע דיעות ולקבל תשובות. אז ככה- זה מה שאני מבקש ממך לעשות:
כיום, אתה אינך בטוח מה אתה עובר, אם זו רוח או לא. אז המטרה שלנו היא לברר אם אתה אכן סובל מבעיית רוחות או שאלו שדים (מזיקים). ישנה דרך פשוטה, לא קשה לבצע אותה, שאם תרשום לי מה היו התוצאות לאחר הבדיקה אוכל לעזור לך כי אני אדע מה באמת יש לך בבית. אז ככה, זה מה שאתה עושה-
למחר, אתה מכין אפר של עצים שרופים, הרבה אפר. מחר בערב אתה מפזר את האפר מסביב למיטה שלך. אם יש לך מזיקים בבית, כשתקום מחרותיים בבוקר אתה תמצא רגליי תרנגולת על האפר. אם אתה לא יודע מה זה תגיד לי, אני אצייר לך את זה ואצרף את זה להודעה בפורום. לאחר שאקבל את התוצאות אדע מה לעשות האלה (בתקווה)..... שמח לעזור...

BiGuy3000

New member
פסיכיאטר...

בכיף, כל עוד הוא יודע לגרש שדים...
ולגבי השיטה של הזיהוי:
קראתי על השיטה הזו...
וקראתי שאפשר לעשות זאת גם עם קמח...
אפשר
כי אני לא יודע מאיפה אני אמצא מספיק עצים לשרוף......
וזו עלולה להיות בעיה.
תודה,

I am a freak

New member
לא מבטיח הצלחה....

אני לא יודע.... תנסה... אולי תצליח אבל.... לנסות לא עולה כסף...
אני גם מציע לך להעלות את השאלה בפורום "מאגיה וכישוף", אולי הם יוכלו לעזור לך גם. כיוון שאתה גם מכשף אז אולי יש קשר בין השניים.

BiGuy3000

New member
../images/Emo51.gif...

אבל בפורום מאגיה וכישוף לא עזרו לי הרבה... נתנו לי שיטה לגירוש, שאין לי דרך לבצע; צריך בשבילה את משתתפי הסיאנס, שהתפזרו להם... אז הלילה אני אנסה את שיטת הקמח... אם לא יעבוד, אני אשתמש באפר עצים...

BiGuy3000

New member
...

הלילה לא יצא לי לבצע זאת, כנראה שזה יהיה בלילה הבא...

I am a freak

New member
תנסה לא לדחות את זה יותר....

כיוון שאם אכן יש לך רוחות בבית (ולא מזיקים) אז זה דורש פעולה מהירה. חשוב לציין שגם אם יש לך מזיקים ולא רוחות זה בכל מקרה מקרה חמור ודורש פעולה מיידית.

BiGuy3000

New member
בהחלט../images/Emo70.gif

הייתי מוכן והכל, אבל נרדמתי לפני שהספקתי בכלל להכין את הסביבה...
הלילה

BiGuy3000

New member
בהחלט../images/Emo70.gif

הייתי מוכן והכל, אבל נרדמתי לפני שהספקתי בכלל להכין את הסביבה...
הלילה

BiGuy3000

New member
תוצאות:

לא היו עקבות ברורות, אך כשהסתכלתי טוב, ראיתי שקעים שלא היו שם לפני כן... היו גם סימני גרירה על הקמח. נראה כאילו הרוח דרכה-וגררה את רגליה... האם אלו תוצאות טובות
אם כן, מה השלב הבא שעליי לבצע

I am a freak

New member
אולי תסביר אילו סימנים ראית.....

ואולי תשלח לי במסר אישי את המספר אייסיקיו שלך או MSN מסנג´ר כדיי שלא ייקח שבוע וחצי לקבל תשובה.... .....,

BiGuy3000

New member
אתה מדבר...

על תופעות שהן תוצאות מהבדיקה
אם כן, ראיתי שקע בצורת כף רגל של עז. הייתה עקב אחת, וסימן גרירה. בלילה, שמעתי רעשים לידי, אבל פחדתי להסתכל... ובבוקר בדקתי את החדר, וכיסא המחשב שלי, שנמצא יחסית רחוק ממיטתי, היה מוכתם בקמח... וזה לא יכול להיות אני, כי לא ניגשתי לאיזור המחשב בכל זמן אחרי פיזור הקמח ועד הבוקר... אני מקווה שזה מספיק, ואם תוכל, בבקשה תעזור לי להיפטר מהרוח, או לפחות לתקשר איתה בצורה כלשהי... האיסיקיו שלי רשום בחתימתי. תודה,

d i d u s h

New member
מפחיד....

אני מרגישה גם כן נוכחות נוספת איתי ולא רק בלילות אני ההרגשה מתבטאת בכך שאני יושבת לבד ואז פתאום יש לי לחץ של פחד חזק חזק והרגשה שתוקפת אותי כביכול מאחור בנוכחות של עוד מישהו... פעמים רבות היו לי כול מיני "רמזים" שזה קורה לדוגמא כול מיניי רעשים בהיותי לבד ותזוזה של המפתח בבית כשאין בכלל מפתח בדלת או תזוזה של הארון בזמן שאני במיטה וכאשר אני קמה ליראות עם שני לבד הרעש מפסיק.. מדיום טענה כי זאת רוח ששומרת עליי.זה הגיוני? אני ממש מרגישה ברגע של פחד שזה רע לפחד ושמי ש"נימצא" איתי מרגיש בפחד שלי...ויש לי הרגשה שאסור לי לפחד אך אני לא יכולה להפסיק את זה. אני פוחדת לעשות את העניין עם הקמח כי אני לא ישן כול הלילה יש דרך אחרת ליבדוק את זה?

BiGuy3000

New member
לא ממש...

זו אחת הדרכים המומלצות.
מנסיון.
פזר את הקמח מסביב למיטתך כשאתה נמצא בתוכה, לפני שאתה הולך לישון, לא משנה מתי (אם מדובר ברוח...
אם זה שד
, הוא לא יהיה פעיל מאוד בשעות הבוקר {מ6:30 בערך...} ובצהריים...)
. בכל מקרה, קרה לי לפני כמה דקות אחד הדברים המפחידים ביותר שקרו לי...
הייתי במקלחת...
ואז הסתכלתי במראה...
ראיתי דמות באדי המים
כ"כ נבהלתי...
ברחתי עירום לחדרי...
אימאל´ה
תגידו לי איך לגרש אותה
ב-ב-ק-ש-ה

I am a freak

New member
כדיי שתבין את חומרת המצב, כנס דחוף

אני, אישית, לא מגרש שדים בכלל. אין לי קשר לזה. אבל- כל יום שישי יש תוכנית ברדיו של הרב יעקוב גריא. ח-ב-ל ע-ל ה-ז-מ-ן-! אחת התוכניות הכי מפחידות ששמעתי בחיים. צריך לשמוע כדיי להאמין... בקיצור... אחת התוכניות התקשרה אליו בחורה שסיפרה דברים בדיוק כמוך... אבל אצלה הייתה בעיה יותר חמורה! באמצע הלילה הספרים מהסיפריה שלה התעופפו בחדר! היא לא ידעה מה לעשות! היא שמעה רעשים בלילה של צעדים וכו´ וכו´ וכו´.... הוא אמר לה לעשות את המבחן הזה.... שבוע למחרת היא התקשרה, מבוהלתתתתתת!!! היא נשמעה כאילו עוד שניה היא מתאבד... המבחן הצליח והיא... הייתה מבועתת! בקיצור- הוא אמר לה לעזוב מהרררר את הבית! והיא, למרבה השמחה עזבה אותו.... עכשיו היא חיה חיים מאושרים ושמחים.... בקיצור, אני לא יודע... אבל נראה לי שאם תעזוב את הבית (הפיתרון הכי קל) אז בעיותיך ייפתרו הכי מהר...
ישנם עוד פתרונות... אם אתה רוצה לדעת מהם... תרשום כאן... חבל לפרט אם אתה לא הולך להשתמש בהם.... מחכה לתגובה...
נ.ב- למה אתה לא עונה באייסיקיו?

למעלה