שלום

BiGuy3000

New member
דבר אחד:

אני צעיר מדי מכדי לעזוב את הבית...
אני אשמח לשמוע את פתרונותיך האחרים...
נ.ב שמעתי שיש הרבה מאוד כישופים נגד רוחות... מישהו יכול לתת לי קישורים לאתרים עם "מתכונים" לכישופים הללו
תודה

I am a freak

New member
כמה דברים-

1. אני ממש לא סומך על אתרים אינטרנט. יש מלא שרלטנים שמסתובבים באינטרנט ומוסרים סתם מידע מוטעה לאנשים. אני אישיתי, קצת פחות עוסק בנשוא המאגיה אבל כל פעם שאני צריך לפנות אליה אני מכין כישוף משלי. אני מציע לך, אם יש לך ניסיון במאגיה, תכין לעצמך כישוף גירוש. אם אין לך ניסיון במאגיה, רוב הסיכויים שלא תצליח עם כישוף נתון אז זה לא ממש משנה.... 2. אם אתה לא יכול לעזוב את הבית (כשאמרתי לעזוב את הבית התכוונתי לכול מי שגר שם, אז אם אתה גר עם המשפחה הכוונה היא שגם הם יעזבו). בכל מקרה, כדאי שתשקול שיחה עם ההורים שלך, תרמוז להם בשאלות אם גם להם זה קורה. אם זה לא קורה להם אז כמה דברים-
או שתשקול טיפול בתרופות.
או שמבדוק למה הרוח נטפלת דווקא אליך ולא אל כל הבית. טוב, תקרא הכול (אם אתה קורא את השורה הזאת אז כנראה כבר סיימת) תנסה לברר, להבין, לגלות... כשיהיו לך תשובות, תשתף אותנו אם תרצה.... נ.ב למה אתה לא עונה באייסיקיו? שיחה שם תהיה הרבה יותר יעילה!

siven16

New member
זה ישמע דבילי אבל...

תצבע את החדר... כי שלי הייתה רוח בחדר צבעתי את החדר והיא נעלמה.. כלומר היא נתקעת בין שני הצבעים ואין לה ברירה והיא עוברת מימד...

BiGuy3000

New member
ובאיזה צבע...

צבעת את החדר
אם היה לך שד בחדר, וצבעת את החדר בכחול, נפתרו צרותייך... בכל מקרה, רוח לא יכולה "להיתקע" בין שני הצבעים... רוח לא יכולה להינזק מחפצים חומריים... בכל מקרה, תודה על העיצה

I am a freak

New member
צבע חדש=אנרגיות חדשות

כל צבע מסמל משהו... וכל צבע נותן אנרגיות מסויימות. יכול להיות שהיו אנרגיות רעות בחדר וזו בכלל לא הייתה רוח שעשתה את כל הבעיות. אך כשצבעו את החדר החדר קיבל אנרגיות חיוביות והוא כאילו טוהר... אני לא יודע, אני רק מעלה השערות...

אקסיומה

New member
אני גם צבעתי את החדר...

גם לי היה מקרה דומה, של רוח שהסתובבה לי בבית, והייתי בטוחה שהיא נמצאת בחדר שלי, כי עשיתי שם סיאנס, והיא סירבה לצאת. הרבה זמן פחדתי לישון שם, וממש הרגשתי שכשאני ישנה, מישהו עומד לידי ומסתכל עלי... כמה ימים לאחר מכן, צבעתי את החדר לסגול בהיר. חברה שלי אמרה לי שסגול הוא צבע של רוחניות ואנרגיות טובות, ומאז שצבעתי את החדר, הפחדים שלי נעלמו ואני ישנה יותר טוב בלילה... כנראה שזה צבע שמרתיע רוחות.

BiGuy3000

New member
עדכונים אחרונים../images/Emo70.gif

הרוח התחילה להפריע גם לאחותי, שגם עוסקת במיסטיסיזם וכו´, וסוף סוף היא התחילה לעזור (לשם שינוי...). ביצענו כישוף נגד זה, ופיזרנו מלח בכניסה לבית. האם מישהו מכיר עוד כישופים כאלו, להעלמת רוחות\שדים וישויות
תודה,

BiGuy3000

New member
נראה לי...../images/Emo22.gif

שהיא הלכה
אני לא עובר יותר תקיפות פסיכולוגיות
, אני לא רואה אותה
, החתול שלי ישן רוב הזמן
, ואני לא מרגיש אותה
זזה סביבי
HAPPY JOY
נפטרתי ממנה