שלום

CIRCUS CAT

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

קוראים לי יסמין ואני חדשה בפורום. היום יצא לי לראות את סוף התוכנית "על T.V" בערוץ 33 ודובר שם על מדיטציה. וזה שעוסק בזה סיפר על מקרים שעזר לאנשים בכל מיני מצבים על ידי מדיטציה והוא סיפר במהירות על מיקרה שממש דיבר אלי...הוא אמר שעזר למישהי שתמיד התביישה לרקוד במסיבות מחשש שכולם מסתכלים עלייה ולא יכלה להפתח ואחרי הטיפול היא יכלה לרקוד חופשי. וזה אותו סיפור אצלי רק שעדיין לא מצאתי לזה פתרון. מה שרציתי לשאול זה האם מישהו/י יודע/ת באיזה סוג של מדיטציה מדובר ועל הטיפול בכלל... בברכת שנה טובה
יסמין

smile2life

New member
יסמין היקרה

תחקקי את המשפט הזה על לוח ליבך או תקעקעי אותו על הצח או השד יודע מה העיקר שתביני. [URL='http://'] מדיטציה היא לא תרופת קסם[/URL] לבעיות של פחד או סגירות או דברים כאלה, או לעזור לך בקטע שאת לא מתחברת לריקודים. נכון שתרגול מדיטציה עוזר לאיזון האנרגטי וכתוצאה מכך תורם לשקט נפשי אבל זה לא כאילו עושי "הוקוס פוקוס" ונעלמות להן בעיות העולם. אנחנו חיים בעולם חומרי ותרגול מדיטציה (על כל סוגיה) צריך לקחת בחשבון את המשתנים החומריים והארציים. לגבי שאלתך: כנראה המדובר בקונדליני או דיינמיק או ג´יבריש, ניתן למצוא הסברים עליה בדף המאמרים כאן בפורום. שנה טובה ובהצלחה במסע הזה שאת נכנסת אליו. הרבה אהבה, מני

hary_i

New member
מדיטציה ובישנות

מדיטציה יכולה לעשות הרבה דברים וגם לעזור לביישנות אבל... אם תעשי מדיטציה מתוך מטרה לא להיות בישנית, לא בטוח שזה יעזור לזה מיד, זה בטוח יעזור אבל מתי? זה יכול לקחת גם שנים. לגבי איזה סוג... כל קוראי הפורום יודעים מה אני ממליץ, אני ממליץ אך ורק על מדיטציה טרנסנדנטלית ומדוע? 1. זו הטכניקה היחידה בה את יודעת מה את מקבלת. 2. זו הטכניקה היחידה הנלמדת אצל מורים מוסמכים ולא סתם שרלטנים. 3. זו הטכניקה היחידה שבאמת הוכחה ולא סתם ע"י עדויות מקריות. נכון שהיא גם עולה לא מעט כסף אבל וזה אבל גדול, היא מבטיחה ומקיימת. טכניקות אחרות, הן במקרים רבים חינם אבל הן מבטיחות כמו כולם לגבי קיום? אני לא ממש יודע. במקרים רבים אני יודע שלא!

למעלה