שלום

CIRCUS CAT

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

היי אני יסמין ואני חדשה כאן. אתמול קניתי לי פויז אחרי מלא זמן שרציתי וזה ממש ממכר בכל מקום אני מנסה לעשות! רק שכמעט פירקתי איתם את החדר אז הלכתי לים והיה ממש כייף! יש לי שאלה...איפה מעבירים קורסים או חוגים ללמידת ג´אגלינג? בתודה ...
יסמין

Dog Master

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום ג´אגלינג וחד אופן. את מוזמנת להתדיין בדיוני הפורום, לתת לך לנו מנסיונך וכמובן לבקר בנספחים בשורה האפורה למעלה : קישורים, מאמרים, גלריה, ועוד...

יש מעט מאוד חוגי ג´אגלינג בארץ

תלוי איפה את גרה? יש מפגשי ג´אגלינג מסודרים בארץ בתל-אביב ובירושלים. על חוגי ג´אגלינג אני יודע שיש במועצה אזורית רמת נגב ובכפר סבא. כדאי לפנות למועצה/עירייה ולשאול שם.

liquidream

New member
3 המלצות

בגלל הרמות המאד שונות של מג´נגלים- ללמוד בחוג ממדריך אחד זה לא יעיל- בייחוד אם נפלת על מישהו ששולט בכמה מהלכים ונהיה גאה מכדי לנסות ללמוד דברים חדשים. עם קצת השקעה אפשר להשתוות לכל אחד מהר מאד. יש לי 3 המלצות בשבילך: 1)lsd (טוב, טוב- אני יודע שאני לא יכול להמליץ כאן לקחת lsd אבל מותר לי להגיד שאם כבר לקחת טריפ- ללמוד לג´נגל זה אחד הדברים המדהימים שאפשר לעשות עם זה). 2) http://www.homeofpoi.com/teach.htm יש שם לופים של וידאו עם כל המהלכים הבסיסיים והמון מידע. 3)להתחיל להסתובב בין מג´נגלים (מסיבות טראנס, חוף המתופפים, פסטיבלים בארץ ובעולם) ולהחליף מהלכים, צעדים, טכניקות והשראה עם מג´נגלים אחרים. בהצלחה nameste liquidream

moon light boy

New member
אני יכול.......... ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני יכול ללמד אותך אם את רוצה ואפילו בחינם! איזה נחמד אני......... לילה טוב..רון!

CIRCUS CAT

New member
תודה על הקבלת פנים!../images/Emo140.gif

תודה רון על ההצעה...אבל בחינם?!נראה לי שיש פה תשלום אחר... ולשאר אני מאיזור בת-ים...יכולה להגיע לתל-אביב. יש פה אנשים מחולון בת-ים?
יסמין|מיצי

moon light boy

New member
יסמין.... למה את חושבת.....

שיש פה תשלום אחר...?? אסור סתם להיות נחמד.... לילה טוב! ושבת שלום!

Jelly Beans

New member
../images/Emo26.gif מנצלת שרשור לרגע../images/Emo36.gif

אמ.. יש לי שאלה נכון יש חוט עם מין כדור בסוף וסרט. איך קוראים לזה?? והיום קרה משהו מצחיק.. באו אליינו אנשים.. וילד אחד (עולה ל-יב´) התחיל לעשות בדברים האלה.. והוא לא יודע לעשות.. הוא כזה קירב את הידיים.. הכדורים התחברו באמצע.. ומהתנופה זה פגע לו בביצים.. הוא התחיל להתפתלללללל ולשכב על הרצפה וזה היה כזה מצחיק!
מחכה לתשובה.. יום טוב שיר

CIRCUS CAT

New member
../images/Emo140.gifמותר,מותר../images/Emo8.gif

פשוט לא צפוי כל כך... אל תקח את זה אישי!
יסמין

למעלה