כן זה יפה!=]
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 8/6/07 #35 ../images/Emo141.gifזהו גמרתיייי חחחחח אתם יכולות להגיב! תהנוו יפות שליי חחח=]
מ מיכלי הכי סלב xD New member 8/6/07 #39 ../images/Emo175.gifתודה ,, אינלי כח לראות את כול התמונות . D;
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 8/6/07 #42 ../images/Emo141.gifחחח לא סתם אמרתי שאת עצלנית../images/Emo6.gif בקשה אוהבתותך חחח =]
ש שחפי אוהבת אדם New member 8/6/07 #41 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאמאאא איזה חתייךך אעאע ../images/Emo99.gif. אני מאווהבבת בבחור הזהה אעאעעעעעעעעעעאעא כפרעליו הוא הכיי חתיךך בעולםם תעזרו לי אני יכולה להיתעלףף כמה מושלם הוא יכול להיות .!!!! הקטנצי''ק הזה פשוט הורס אותי הורס חחחחחחחחחחח
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאמאאא איזה חתייךך אעאע ../images/Emo99.gif. אני מאווהבבת בבחור הזהה אעאעעעעעעעעעעאעא כפרעליו הוא הכיי חתיךך בעולםם תעזרו לי אני יכולה להיתעלףף כמה מושלם הוא יכול להיות .!!!! הקטנצי''ק הזה פשוט הורס אותי הורס חחחחחחחחחחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 8/6/07 #44 ../images/Emo141.gifנכוןןן../images/Emo70.gifחחח כפרעליוו../images/Emo99.gif אין עליו הוא הכי מושלם בעולםם צ'וצ' אני חולה עליךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo141.gifנכוןןן../images/Emo70.gifחחח כפרעליוו../images/Emo99.gif אין עליו הוא הכי מושלם בעולםם צ'וצ' אני חולה עליךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!