14
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 8/6/07 #22 ../images/Emo79.gif16../images/Emo79.gif אעעאעא תראו איזה חתיך הוא תראווו איזה תמונה יפההה כפרעליווווווווווווווווווווווווווווווווווו
../images/Emo79.gif16../images/Emo79.gif אעעאעא תראו איזה חתיך הוא תראווו איזה תמונה יפההה כפרעליווווווווווווווווווווווווווווווווווו
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 8/6/07 #38 ../images/Emo141.gifסבבה בקשההה=]]] חח אני רואה שחזרת בעצמך על מה שאמרת לי באיסיי חיחיח =]
ח חן XD New member 8/6/07 #43 ../images/Emo221.gif חחח כן כנסי עשיתי היום בנייה בציפורניים וקשה לי להקליד ובגלל זה אין לי עצבים להכנס חחחח
../images/Emo221.gif חחח כן כנסי עשיתי היום בנייה בציפורניים וקשה לי להקליד ובגלל זה אין לי עצבים להכנס חחחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 8/6/07 #45 ../images/Emo141.gifאהה חח יפה לךך!!!!! ולא אמרת לי באיסיק אההה זכרי זכרייי יפוטנהה אחתתתתתתתתתת! גמלי היה בבר מצצווה של אח שלי זה מעצבן חחח עשיתיי הדבקההההה את עשית בנייה חח מגניב לךךךך כפרע=]]]
../images/Emo141.gifאהה חח יפה לךך!!!!! ולא אמרת לי באיסיק אההה זכרי זכרייי יפוטנהה אחתתתתתתתתתת! גמלי היה בבר מצצווה של אח שלי זה מעצבן חחח עשיתיי הדבקההההה את עשית בנייה חח מגניב לךךךך כפרע=]]]