שלום

שלידיז

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

מצטרפת.... וככה שאמיתי לא יגיד שאני לא מחונכת
אמיתי לשלטון!!!! שלידיז

אני לא כותב בכולם:0)זה בלתי אפשרי גם:).

כרגע אני כותב רק ב6 פורומים , מתוך יותר מ1800 פורומים.. + 4 קומונות מתוך בערך 30 אלף קומונות.. + באמת הרבה בלוגים,כולל את שלי , אבל זה באמת אחוזון קטן מתוך הכל (יכול להיות שיש כבר במספר כמיליון בלוגים שנפתחו מלפני יותר מ-4 שנים בבלוגיה
) בקיצור , אני לא רושם בהכל (יש גם עוד קטגוריות בתפוז
כמו פליקס , וזה). זה בלתי אפשרי
.

../images/Emo9.gifמאיפה?פורום,בלוג או קומונה?(אני לא כותב...

...בכולם,כמו שאמיתי כתב :0) )

יא, זאת שלי ../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה
תרגישי חופשי להכין לך קפה. כוסות בארון העליון, כפיות במגירה הראשונה. אין סוכר, צריך לקנות.

שלידיז

New member
אני לא שותה קפה../images/Emo2.gif

אבל... לימונים יש? אני אסחוט לי איזה מיץ טרי

לא שותה קפה .. לא נורע .. הסחבה והדלי בפינה .. יאללה .. תורנות ספונג'ה , ואל תשכחי לנקות את האבק בפינות ......... (אוחח בשביל מה יש דנדשים אם לא בשביל לסנג'ר אותם ../images/Emo3.gif)

בהנחה שלא כתבת פוו בעבר אז את כיין דנדשה ... ואם את לא רוצה לעשות ספונג'ה+אבק אז את חייבת להכין לפחות קפה לכולנו ../images/Emo3.gif ואגב .. סתם ככה הצצתי בכרטיס ומה שיש לי להגיד זה גרררררר בובע! ../images/Emo3.gif (עכשיו רק נשאר לי לחכות שאישתי תקרא את זה ואז הלך עליי ... פחחחח ../images/Emo3.gif)

אני נאלץ להסכים עם הפולני ../images/Emo45.gif

את חדשה פה. וגם אם עשיתי לך פה ושם ילדים בעבר, זה לא נותן לך פריווילגיות. קדימה, ספונג'ה. יום שישי מתקרב.

יש לך טעות בסיסית בהנחת היסוד שלך .. ומבט חטוף אחד על לריסה טרומבויילד מחייכת יאפס לך את הטעות ... (בן ייתר הדברים שזה יאפס לך כמו את חוש הראיה ואת התאבון ../images/Emo3.gif)

לא טוב .. עם יד אחת הוא עוד מסוגל להחזיק אקדח ולהרוג מישו (בתקווה שאת ההורים העקומים שלו .. ../images/Emo3.gif)

למעלה