שלום
שאלה לי אליכם

הקיזומ

New member
שלום../images/Emo70.gif שאלה לי אליכם../images/Emo26.gif

שאלה בקשר למעבר בין שירים (tracks) בנגן DV393 - אם מכניסים לנגן דיסק אודיו מקורי (או דיסק שנצרב כאודיו) אפשר לקפוץ/לדלג בין הטרקים השונים באמצעות לחצני הספרות שעל השלט של הנגן. למשל לעבור מה"שיר" הראשון למספר 19 פשוט על ידי לחיצת "19" בשלט (נו, זה ברור, אני מניח). לעומת זאת, אם שמים בנגן דיסק-מוזיקה שיש בו קבצי mp3, אי אפשר לדלג בין השירים השונים באופן כזה. אפשר, למיטב ידיעתי, לדלג קדימה אחד אחד (קפיצות משיר אחד לבא אחריו וכו'...) בלבד. האם בכל זאת יש אפשרות כלשהי לדלג דילוגים גדולים יותר בין קבצי מוזיקה מסוג mp3 (שנצרבו כ- data, כנראה) ולא רק להעביר אחד אחרי השני לפי הסדר (בדיסק שמנוגן הנגן DVD כזה)?

הנגן מציג את שמות השירים על

על מסך הטלוויזיה. בעזרת החצים בשלט תוכל לנווט בין השירים ולבחור ספציפית את זה שאתה רוצה לנגן. אולי קיימת אופציה אחרת, אני לא מכיר אותה. ><>

הקיזומ

New member
שערתי שאולי יש אופציה כזו ../images/Emo26.gif

(כמו בהצגת תמונות), רק שלא יכולתי לבדוק את זה מפני ששאלתי עבור מישהו אחר... כלומר, לפי מה שאתה כותב, כל מה שצריך לעשות הוא "לכוון" את הטלוויזיה כך שתראה את השידור של ה- DVD וזה (האחרון) יציג למעשה את רשימת השירים...(?) בכל אופן, תודה ו... אם יש אופציה אחרת/נוספת שיש טעם להכיר, אשמח לדעת.

הקיזומ

New member
רק למקרה שיש תשובות/אפשרויות נוספות ../images/Emo26.gif

אני מקפיץ את השאלה ששאלתי...

למעלה