שלום
אני חדש

שלום../images/Emo70.gif אני חדש

ויש לי שני אוספים: אוסף טלכרטים בן יותר מעשר שנים, ואוסף פחיות ובקבוקי קוקה קולה קטנן בן שנה.

אהלן יובל, ברוך הבא

אותי אתה כבר מכיר מהתח"צ שמחה לשמוע שאתה גם אספן. בכלל נראה לי שהרבה מפורום תח"צ אספנים, ראית את הארכיון של אביתר? גם הוא מבקר אותנו פה מדי פעם וגם הדרומי. איזה טלכרטים אתה אוסף? יש כאן אספן פחיות רציני מאוד וגם אספן של כל דברי קוקה קולה, גם פחיות.

rachelea

New member
ברוך המצטרף, אספן נוסף

הדלת פתוחה. ספר קצת יותר על הטלכרדים שבידך. מהארץ, מחו"ל? ולגבי בקבוקי קולה - גם בקבוקים משפחתיים נכללים?

KaNiJa

New member
ברוך הבא יובל! גם אני אוסף פחיות!

אשמח מאוד אם תיצור איתי קשר וגם אני בטוח שכולם ישמחו אם תעלה תמונות של האוספים (בעיקר הפחיות!)
הגעת למקום הנכון, בטוח שתהנה! נשתמע, רונן.

כמובן שכולל בקבוקים.

יש לי בקבוק קולה גדול מצרפת בגודל 2.25 ליטר. מבטיח להביא קצת תמונות מחר, תודה על קבלת הפנים מכולכם
הטלכרטים שלי כמעט כולם מהארץ (גם קצת כרטיסי חיוג) ומעט מאוד מחו"ל. אבל יש לי אוסף מהארץ די גדול. אל תצפו יותר מדי מאוסף הפחיות והבקבוקים של קוקה קולה שלי.. הוא התחיל לפני שנה רק.. אבל עוד כמה ימים חוזירם כמה חברים שלי ודודה שלי מחו"ל והם יביאו לי משם פחיות ובקבוקים כמו שביקשתי מהם [=

אגב, יש לי אלבום טלכרטים שלם של

החלפות - טלכרטים שיש לי כמה פעמים וחלכם שווים ערך כספי גבוהה ואני מוכן להחליף אפילו טלכרטים על בקבוקים ופחיות של קוקה קולה - או על טלכרטים אחרים. צרו איתי קשר, מחר אני אראה לכם תמונות של האוסף. לילה טוב,

למעלה