שלום

שלום../images/Emo7.gif

שלום אני נוסעת אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון לונדון לא מחכה לי גם שם אהיה לבד ואולי זה כבר לכל החיים להיות לבד אבל בלונדון יש יותר סרטים בלונדון יש מוסיקה טובה בלונדון טלביזיה מצוינת בלונדון אנשים יותר אדיבים כך שהייאוש נעשה יותר נוח אתה מבין? הייאוש נעשה יותר נוח אתה מבין אם למות כמו כלבה אז לפחות הטלביזיה תהיה טלביזיה ----- אז אממממ ביי...ואתגעגע המוווווווןןןןןןןן המוןןןןןןןןן לכולם פה! ותהנו במפגש פורום!! ותעשו סיקרו!! ותזכרו אותי!! ואל תריבו!! ותמצאו מי שישמור לי על הו חוץ מענבלי (יש לו דרכון סמייליסטי!!!) ותמצאו מחליף למי שיעיף את הפלאפוניסטים מהצ'אט!!! ו......... זהו
ביי נ.ב- מחר בחמש וחצי בצהריים תנופפו לכל מטוס שאתם רואים אולי אני שם

כרמיתייייייייייייי

אני אתגעגע מאוד וכשאת ממריאה תסתכלי למטה ותראי את החור שאני גר בו (שני מילימטר משדה התעופה) תהני - אני מקנא
שיהיה לך טיול הכי מהנה שאפשר
תומר

jeackyh

New member
כרמיתוש

נפרדתי ממך באיסיקיו:) אבל שידעו שלא שכחתי ואל תשכחי כל מה שאמרתי לך סומכת עליך שתבלי בובה ביי ביי

Ez sLeeP

New member
פרשוס,

אם שוב אני אייעץ לך להטריד את הדיילים/ות במטוס, יבואו ויחטפו אותי. אז אני פשוט אשאר עם ה'טיול נעים', ו'חבל שלא נכנסתי למזוודה'. תחזרי מהר. נשיקות, נדבו'ש.

מרילנצח

New member
מיתי מאי לאב

תהני הכי בעולם!!!!!!!!! מתגעגעת המוןןןןןןןן ונתראה בניצנים..

כרמיץ'!!

תהני!!!! נתגעגע ותיזהרי לך, קטנטונת, כי בזמן שאת תהני (את כן תהני) בלונדון, אני אשתלט לך על הו!
וגם על דור!!

לירן מם

New member
תהנייייייייי!! תעשי חיים!!! ואת לא

תיהי בודדה ומבואסת!!! את תכירי אנשים!! יש שם כל סוג של בני אדם שאת רק מעלה בדעתך!! את תהני!! ותעשי כל מה שאת רוצה!!! אז תלכי בגישה חיובית-את טסה ללונדון!!! ביי ביי חמודה!!!

למעלה