שלום!

R K L

New member
שלום! ../images/Emo68.gif

שלום בנות! אני קרן.. ואני חדשה פה.. ואני בת 16! ויש לי בעיה קטנטנה והייתי רוצה לשתף אותכן בזה..! ואולי תוכלו לעזור לי, זה באמת חשוב לי! אז לפני חודש וחצי, הייתי במסיבה בבארבי של שמוליק טיאר למי שמכירה והייתה... וזה היה בדיוק חודש אחרי הפרידה מהחבר לשעבר שלי! באותו ערב התחלתי עם איזה בחור שנראה ממש טוב לדעתי! הוא אולי היה היחיד שם שנראה באמת טוב! אז פשוט ניגשתי אליו והתחלתי איתו! היה לי קצת קשה.. אבל עשיתי את זה בסופו של דבר! הוא התקשר, נפגשנו והכל טוב ויפה.. מה-25 לדצמבר לא ראיתי אותו בערך.. וביום שלישי רציתי לראות אותו! אבל כבודו לומד לבחינת בגרות באזרחות! באותו יום הייתי בדיוק בקניון הזהב אז החלטתי בספונטניות לקחת מונית לרחובות! אז פשוט נסעתי לרחובות, הייתי עם חברה שלי.. בסופו של דבר ראיתי אותו!! כל מה שרציתי זה לראות אותו, התגעגעתי אליו! באמת.. עכשיו, הבעיה היא כזו! הקשר שלנו לא מוגדר! או שזה כן ואני פשוט לא יודעת.. סביר להניח שזה פשוט לא מוגדר! ואני לא יודעת מה לעשות! לשאול אותו? להגדיר את הקשר? מה לעשות? מה שאני יודעת, לפחות זה מה שהבנתי ממנו.. הוא לא ממש מחפש חברה עכשיו, נראה לי.. או שלא הבנתי נכון! בכל אופן.. אם למשל אני אשאל אותו.. אני עלולה לקבל תשובה שלילית? או שבעצם אני אקבל תשובה חיובית? אני חייבת לדעת! אני פשוט משתגעת..!!! תעזרו לי!!!

lala182

New member
וברכה...

היי קרן קודם כל ברוכה הבאה דבר שני ממה שהבנתי הכי טוב לך לפחות עכשיו זה לנסות לדבר איתו על זה ככה תביני באמת איפה את נמצאת... אחרת נראה לי שקצת זה ישגע אותך אז תתפסי איתו שיחה כזה לאו דווקא משהו כזה רשמי בדרך אגב כזה ותשאלי אותו מה הוא חושב עליכם אם הוא יגיד כן אז יופי... ובהצלחה... אם הוא יגיד לא ככה תדעי לפחות שאת לא מבזבת את הזמן שלך עליו... ודבר אחרון- סחטיין על היוזמה... אני יודעת שלי היה קשה להתחיל עם מישהו... (למרות שאני כבר לא צריכה אבל זה סיפור אחר..) ביי ביי והמון בהצלחה... לה-לה

יש לי רעיון מגניב!

או אולי 2! טוב אז ככה דבר ראשון אני אבישג,אני בת-14 אני גם מתה על שמוליק טיאר!(למרות שאני לא יכולה לעלות לשידור!),בקיצור הרעיון שלי הוא שתעלי באיזה ערב לשידור של שמוליק ותבקשי מאלעד להיתקשר אל מי שהכרת (תגידי לו שהכרת אותו במסיבה...-זה ישכנע אותו!)בקיצור שמוליק ידבר איתו ואז ישאל אותו מה המצב של הקשר בינייכם!,וככה תדברו אחרי השידור ותבהירו את העיניין!(נכון מגניב?!) והרעיון השני הוא פשוט לחכות לטלפון מימנו ואם הוא לא יתקשר אז פשוט תביני לבד.... בהצלחה!-אבישג!- נ"ב-תספרי לנו תהמשך...

R K L

New member
רעיון מגניב!!!!

הייתי מתה לעשות את זה.. אבל תארו לכם שהוא יגיד "לא" בידור?! אני אמות.. פאדיחות.. אבל בעצם.. לא יודעת!! אני צריכה לחשוב על זה.. אני חושבת שזה מה שאני אעשה!!! תודה!!! -קרן-

binba!

New member
../images/Emo6.gif

שוגה,אני חייבת לציין שיש לך אחלה יציאות בזמן האחרון!! ולא אומרים וורדה! אומרים: ור"ז´!

קודם כל.....

ברוכה הבאה ונעים מאוד... אני רעות בת 16 מעפולה, אני מקווה שתהני כאן ותתמכרי לפורום כמו כולם כאן... ועכשיו לבעייתך... אני חושבת שכדאי שתשאלי אותו, גם אם תקבלי תשובה שלילית לפחות תדעי שאת צריכה לרדת ממנו כמה שיותר מהר כדי שלא תמשכו את הקשר שלכם יותר מידיי זמן ואת עלולה להקשר אליו ולהתאהב בו, ואז תפגעי יותר, ואם תקבלי תשובה חיובית אז סבבה, אני מאחלת בהצלחה וכל טוב. רעות.

למעלה