שלום

Benja GiRl

New member
שלום ../images/Emo67.gif

אני לא בפורום הזה, אבל אני מקווה שתענו לי על כמה שאלות... 1. הורדתי את פאיינט שופ 6, אין לי מושג איך משתמשים בה.. מישהו יכול לעזור לי? 2. אני רוצה להכין רקעים למסך של המחשב.. איזו תוכנה היא הטובה ביותר? לחיבור תמונות ואפקטים יפים וכל זה... האים פאיינט שופ מתאימה? 3. שמעתי שבעזרת התוכנה מיקרוסופט פוטו אדיטור, אפשר להסיר מתמונות את הכתובת שלהן... אתם יודעים איך עושים את זה? תודה רבה

אמנון כ

New member
הייתי ממליץ על פוטושופ במקום...

אני מודה שאני לא מכיר את הפיינטשופ ואולי זו תוכנה מצויינת, אבל אני יכול בהחלט להמליץ על הפוטושופ כתוכנה תחליפית. מדובר על תוכנה מדהימה בביצועיה! אני משתמש בה רק ב- 3 וחצי החודשים האחרונים, אבל היא בהחלט פשוטה ללימוד וקלה לשימוש. (ברגע שמבינים את הבסיס). לגבי הפוטו אדיטור - מדובר בתוכנה פשוטה מאוד בעלת יכולות מינימליות. ניתן תיאורטית להשתמש בה להוריד כיתוב במקרים ספציפיים במיוחד, אבל זו פעולה קשה מאוד ומתאימה רק במקרים בהם הכיתוב נמצא בצד למשל בפינה של התמונה). צרפי תמונה לדוגמא ואני אנסה לעזור. זה כמו לחתוך נקניק סלמי באמצעות אטב משרדי - זה ניתן לביצוע, אבל קיימים כלים טובים ופשוטים הרבה יותר... סופ"ש נפלא!

Prophet

New member
אהבתי את הדוגמא ... כנסי בנג´ה../images/Emo107.gif

אני משתמש קבוע של פוטושופ. פיינט שופ היא אכן תוכנה טובה אבל [URL='http://'] לדעתי[/URL] פוטושופ בעלת יותר אפשרויות, למרות שאני לא בטוח כי אני לא מכיר ממש טוב את פיינט שופ. כל מה שאמנון אמר לגבי פוטושופ זה נכון- אבל אני לא יודע לגבי התוכנה של המיקרוסופט. אם את רוצה להוריד כתוביות עשי זאת בפוטושופ: תחילה בוחרים את הכלי שנמצא בסרגל ה-tools שנראה כמו מצלמה. את בוחרת חלק שנמצא ליד הכתוביות, לוחצת על ה-alt לי לשחרר ולוחצת במקום שאת רוצה להעתיק ממנו את החלק של התמונה, במקום הכתוביות יהיה את החלק שליד הכתוביות וברוב המקרים הם תואמים וזה נראה כאילו אין כתוביות וזה נראה כמו חלק שונא של התמונה. בכל זאת זה מאוד פשוט לאחר שמבינים וזה כלי מאוד שימושי ! פוטושופ היא בכלל בעלת אפשרויות עצומות. כמו לעשות דף צבעוני בשחור לבן, להכהות תמונה, להבהיר תמונה, לעשות תמונה בסגנון חרוט ועוד המון אפשרויות ! מקווה שעזרתי לך

Benja GiRl

New member
תראו

הלכתי לגופ, כדי להוריד את פוטושופ, וראיתי שהגרסת דמו שוקלת 162 מדה בייט!!! זה המוווןןןן.... אין דברים ששוקלים פחות?

Segan

New member
להסיר את הכתובת?

כמו עם כתוב על תמונה "כל הזכויות שמורות לאיתי קנדר" אז להוריד את זה?

למעלה