שלום

mokeren21

New member
שלום ../images/Emo6.gif

שלום לכולם חג עצמאות שמח !!
אני מעוניינת לשפר את הרמה שלי באנגלית מעל רמת בתי ספר . אני מעוניינת לעשות זאת עצמאית בלי קורסים . אשמח אם תעזרו לי

mokeren21

New member
תגובה

האמת שאני קוראת די הרבה ספרים וזה לא ממש עוזר . אני לא רואה שיפור משמעותי

רעיונות אחרים

האינטרנט הוא כלי שמאוד עוזר כשרוצים לשפר אנגלית. פורומים (לא צ'טים- שם בדרך כלל לא מוצאים אנגלית תקנית), שיחות פרטיות, תוכנות כמו בבילון שמאוד עוזרות לאוצר המילים, תחנות רדיו באנגלית שאפשר לשמוע.. כל אלה דרכים לשיפור האנגלית ולשמירה על מה שכבר יש. עוד שיטה היא למצוא חברים דוברי-אנגלית (preferably שאינם דוברי-עברית) ופשוט לדבר איתם הרבה. בשנה האחרונה דיברתי יותר אנגלית מעברית, נראה לי. אני גם יודעת שיש אנשים פה שלא היו מתנגדים לדבר איתך אנגלית בטלפון.

Athaclena

New member
אז תכל'ס -

לשפר איך? דקדוק? אוצר מילים? מבטא? spelling? בשביל לשפר מבטא או לדבר בצורה זורמת צריך בעיקר לדבר אנגלית. לכל השאר הייתי ממליצה על ספרים - אבל תלוי מאוד איזה ספרים, איזו רמה וכו'.

going

New member
טלוויזיה! והרבה!

אחרי כיתה ו' בתוך חודשיים שיפרתי את האנגלית שלי בטונות! כשאתה רואה טלוויזיה זה בעצם כאילו מדברים איתך באנגלית ויש לך אפשרות להבין כל מילה ומילה. מי שיש לו קליטה והבנה אף יותר מהירה יכול לראות תוכניות ללא תרגום, שהן משפרות את האנגלית ברמות שחבל"ז. גם מוזיקה זה די טוב. ספרים... לא בטוח אבל אולי. מבחינה דקדוקית יש המון ספרים ללימוד עצמי.

mary lou

New member
לדעתי...

קודם כל ישנה הדרך הישנה והמוכרת- ערוץ סטאר וורלד... אבל עוד משהו שגיליתי אתמול- הפורום הזה! אני פה רק יום וחצי ואני כבר יודעת איך אומרים הדעה הרווחת
חחח ועוד כמה דברים... וגם סתם נחמד פה :)

mokeren21

New member
אוקי . . .

תודה לכל מי שיתיחס אני מתכוונת לישם את זה . קצת מכל דבר בסוף נגיע לתוצאות . האמת גם אני חדשה בפורום יום 1 בלבד
באמת נחמד פה

double O S

New member
סרטים באנגלית../images/Emo96.gif

בלי תרגום והרבה
הסרט הראשון שאני זוכר בוודאות שראיתי היה מלך האריות באנגלית בלי תרגום כשהייתי נרא קטן ולא הבנתי מילה
אז הרבה סרטים כמו זה ממש מומלצים... זה עוזר...

למעלה