שלום

BabyGirl 4 Ever

New member
שלום ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אני אדווה ואני חדשה פה
, אני נורא רוצה לגלות את השורשים המשפחתיים שלי, חשבתי שזה המקום המתאים
יש פה מישהו שיכול לעזור לי?
אדווה

א77

New member
ייתכן שאנו בני דודים

אבל רק ייתכן, וייתכן שלא. אבל מניין אדע אם לא הוספת שום פרט. כאן אפשר להביע משאלת חיפוש, רק שצריך לכתוב את מי מחפשים. שמות וכל מיני פרטים שיכולים להוסיף. אפילו מספר טלפון אם היה. היה היה אדם שמוחו לא היה הכי הכי... הרופא הבין שהבדיקות שנלקחו מהאדם בביקורו אצלו. הם בעייתיים. שואלהו הרופא: ואיך אוכל לאתר אותך לכשיגיעו תשובות תוצאות המעבדה? תתקשר אליי, משיב האיש. ומה מספר הטלפון? מקשה הרופא. כתוב במדריך הטלפונים, משיבו האיש. ומה שמך? שואלהו הדוקטור? המממ. גם זה כתוב בספר הטלפונים, משיבו האיש. אז מסרי פרט פה פרט שם, ואוליי תמצאי כאן בני דודים. ואוליי דודות, ואוליי סבתא. כן... יש בפורומנו גם סבתות.

א77

New member
../images/Emo51.gif

כזו תגובה יוצאת לי כשמשגעים אותי. ולצערי בקלות משגעים אותי

BabyGirl 4 Ever

New member
הממ....../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

סורי, אבל אני מסוג האנשים שקודם כל מציג את עצמו ורק אח"כ מתחיל בפעולה, כך שעכשיו אני יכולה להתחיל אחרי שהכל הובהר! אני אדווה ליבנדמן מהוד השרון! דור שני בארץ ישראל... העדה שלי היא חצי עיראקית, רבע רומניה ורבע הונגריה... עיראקית מצד האמא והשאר מצד האבא!!! אם ישנן עוד שאלות או דברים נוספים שאתם מעוניינים לדעת תפנו אליי לאייסיקיו: 179594303

א77

New member
יש לי מינוס לעומתך

החצי עירקי שלך נחלק אצלי ברומניה והונגריה. אני חצי רומניה וחצי הונגריה ויהודי שלם. אז יאללללה. עיזבי איי סי קיו. החבר'ה פה עובדים בפורום ואין להם אייסי קיו. מקסימום אימייל. אז זירקי לחלל, פרטים רומניים והונגריים שיש לך. בעירק איני מכיר. אוליי אחרים פה. רק זירקי חכה לנהר, ותראי מה יעלה שם... והעיקר בהצלחה

malka3

New member
וכמובן רישום השם בלועזית

זה יקל על החיפוש

למעלה