שלום! (
?)

שלום! (../images/Emo58.gif?)

אני רואה פרקים של נראטו(ככה קוראים לו! לא נארוטו או נרוטו)והגעתי לפרק ה16. ויש משהו שלא הבנתי, איך זאבאזה חזר לחיים? אה, וגם למה האש לא ממיסה את מראות הקרח?

Hikaru

New member
מה? o_o

איך זאבוזה חזר לחיים? האקו טיפל בו, לא? ובקשר למראות הקרח: מדובר ב-kekkei genkai. זה לא ג'וטסו רגיל אלא בלאדליין לימיט. אגב, השם שלו הוא נא-רו-טו. אתה קורא את זה כמו שאתה קורא אנגלית? כי זה ממש לא ככה, חבוב. @@ שוב, NA-RU-TO. כמו שאתה רואה את זה ככה תקרא את זה.

A K I R A

New member
האקו גם תקע בו את המחטים שלו

בצוואר בנקודות מסוימות שלא הורגות את הבנאדם :X

Riku FanBoy

New member
אבל הוא די צודק

ביפנית, פחות שומעים את הצליל של U איך שכותבים את זה, זה כבר משהו אחר, אבל הוא די צודק בביטוי של השם P:

polichan

New member
אמממ..

אולי אני לא יודעת לענות לך כל כך אבל אני בכל זאת חושבת שאתה טועה בשמות...זה זאבוזה ולדעתי קוראים לו נארוטו ולא נארוטו...לפחות זאבוזה זה ודעי, נא?

sasuke girl

New member
נוב טיפש. זה נארוטו :|

תתמודד תקנה חתול ושם לב לפרטים בסידרה זאבוזה כן מת בסוף. ושאר ההסברים אצל HIKARU הלא הוא חן היפה שלי

Snake Bandage

New member
שששששששש. ../images/Emo58.gif

זה לא קורה עד פרק 19 או 20 ככה. הבנאדם רק בפרק 16. )=

sasuke girl

New member
אההה אז זאבוזה לא מת באמת

רק אם קראת את ההודעה הראשונה שלי >>

lgmtk

New member
plz dont liat

dont go "stupid noob" to everyone new u see. thats discoureging, disgusting and u wouldnt want to be treted like that right? tnx.

remundo

New member
../images/Emo58.gif בשבילך >>"

זאבוזה בכלל לא מת. (בינתיים) האקו הכניס לו את המחטים והאקו הוא מומחה בגוף האדם ויודע בדיוק איך להשליך מחטים בצורה שיגרמו לנפגע להיות במצב קרוב מאוד למוות ולא מוות קליני. (אחר כך גם קאקאשי מודה שהוא הרגיש שהדופק של זאבוזה חלש מאוד כאילו שהוא עומד למות בכל רגע כשהוא בדק אם יש לו דופק. הוא שיער שזאבוזה גוסס והולך למות בקרוב ורק מאוחר יותר הוא "עלה על זה" שהאקו עבד עליהם, ומתוך כך הוא ידע שזאבוזה והאקו עוד יחזרו והכין אותם לקרב מולם-או לפחות ניסה ללמד אותם לשלוט בצ'אקרה שלהם כמו שצריך) עדיין לא קראתי את שאר ההודעות בשרשור אבל יש לי הרגשה שכבר אמרו לך את זה כאן בכל מקרה (את מה שכתבתי למעלה) בקשר למראות אני לא ממש בטוחה לכן אני אקרא קודם אם לא ענו לך על זה כבר תשובות חכמות יותר ממה שאני חושבת (יש לי הרגשה שכן ענו לך על זה) אה, ואין לי מושג את הפאנסאב של מי אתה קורא, אבל כדאי לך גם להקשיב למה שהם אומרים ולא רק לקרוא לפני שאתה קובע איך מבטאים את השמות שלהם O.O

למעלה