שלום! אני חדשה קוראים לי עדי אני בת 12 וחצי אני מאוד אוהבת הארי פוטר פינת אור וסאקורה
ה היורשת של סליתרין New member 13/4/04 #1 שלום!../images/Emo54.gif אני חדשה קוראים לי עדי אני בת 12 וחצי אני מאוד אוהבת הארי פוטר פינת אור וסאקורה
שלום!../images/Emo54.gif אני חדשה קוראים לי עדי אני בת 12 וחצי אני מאוד אוהבת הארי פוטר פינת אור וסאקורה
ו ו ו י ז י ת New member 13/4/04 #7 בהלם! בכל פעם שאני קוראת הודעות שלך אני שמחה! *דנה דנה דנה - מפזמת* לא רוצה! כשאני הייתי חדשה וזה היה כשכולם היו חדשים לא אמרת לי היי!
בהלם! בכל פעם שאני קוראת הודעות שלך אני שמחה! *דנה דנה דנה - מפזמת* לא רוצה! כשאני הייתי חדשה וזה היה כשכולם היו חדשים לא אמרת לי היי!
N nolee232 New member 13/4/04 #3 ברוכה הבאה!!../images/Emo8.gif ברוכה הבאה מקווה שיהיה לך כיף פה (ובטח שכן)
ו ו ו י ז י ת New member 13/4/04 #6 היי עדי! ברוכה הבאה לפורום הקט שלנו! אני מניחה שאני לא צריכה להזכיר מי אני... ד"א תודה שהיית הבטא שלי בפיק הארי פוטר ...
היי עדי! ברוכה הבאה לפורום הקט שלנו! אני מניחה שאני לא צריכה להזכיר מי אני... ד"א תודה שהיית הבטא שלי בפיק הארי פוטר ...
ה היורשת של סליתרין New member 13/4/04 #9 אין בעד מה אני רגילה להיית בטא אני עושה בטא לאחי כול הזמן ופעמים גם לחברות שלי