שלום!

Jade Kitten

New member
שלום! ../images/Emo54.gif

חבר שלי ואני הלכנו וקנינו יחד בשבילו תיליון של סודליית בשביל שהוא יענוד אותה על הצוואר. לפעמים יש לי את הקטע ההוא שאני "לוקחת" לו את השרשרת וששנינו מסתובבים יחד היא על צווארי ולא על שלו. יום אחד הלכנו, והשרשרת עליי, וכנראה שהסוגר לא היה סגור טוב אז השרשרת נפלה והאבן נישברה. השאלות שלי הן: 1. הסוגר כנראה לא היה סגור טוב, העובדה שהאבן נישברה מהנפילה מועידה שזו הייתה בטעות והאבן סיימה את תפקידה? 2. מה הן התכונות של הסודליית שיכלו לסיים את תפקידן אם היא נישברה באמת מסיום תפקידה? אשמח אם תענו לי!

stoneage

New member
שלום לחתלתולה

אפשר להתפלסף ולומר שלא סתם הסוגר נפתח, היתה לכך סיבה. זה יותר הגיוני מאשר זה שכאשר האבן נפלה לא סתם היא נשברה, כוונתי אם כבר, לא סתם היא נפלה. כי כאשר אבן נופלת על רצפה קשה , היא נשברת, עובדה. לאבן קשיות גובה ולרוב אלסטיות נמוכה ולכן, אין מה לעשות היא נשברת. השאלה למה שהיא נשברה. ייתכן שהיא סיימה את תפקידה והיות ולא חשבתם בכך אינטואטיבית היא "דאגה" לזה וייתכן שהשפעתה היתה כה חזקה שהיא נשברה. האדם היחיד שיכול לענות לשאלות זו את.ורק את (או החבר שלך, או יחד). כיוון שאת יכולה לחוש אם משהו השתנה,משהו קרה וכן הלאה. הסודליית, מחזקת ביטחון עצמי, זרימה ותקשורת. מרגיעה וטובה להרמוניה ואומץ. מרחיקה חסמים רגשיים להבנה רוחנית. פיזית: בלוטת התריס, צינורות הלימפה. מקלה מאוד על אלרגיות. עכשיו, תחשבי את למה היא נפלה....

Jade Kitten

New member
תודה! ../images/Emo54.gif

תודה על התשובה המהירה! אני אשב עם עצמי קצת ואחשוב על זה... כי יש לי בזמן האחרון בעיה באמונה בקריסטלים. זה סתם סיפור שיש לי עם אבנים, לא חייבים לקורא... כל השנתיים האחרונות האמנתי בקריסטלים, וזה רק לאחרונה שהתחלתי באמת לפקפק בהם. יש לי אוסף עצום של אבנים בחדרי והמון קמעות של אבנים שאני אוהבת שאני אכן מאמינה כי נתנו לי מזל. בזמן האחרון הכל התחיל להיות הפכפך. יום אחד הקריסטלים הללו היו מקור כוח עצום בחדר שלי, ויום אחד היו הם עוד אוסף אבנים ציבעוניות שקיבלתי מהסבתא. אני החלטתי את החוקים לאבנים אם הם מתוהרות או לא ואני קבעתי אם הם נתנו לי מזל או לא. וכעט לפעמים אני משמ מבולבלת אם לאבנים יש באמת תכונות או שכל הסיפורים עליהם הם רק סיפורים.(אני יודעת שישנם אנשים שכאב להם במקום מסויים ואחרי ענידת האבן הכל נעלם, ואני מאמינה כי הכל נעלם רק בגלל שהם האמינו שהכל נעלם. עשיתי את הניסוי הזה עם כמה אנשים וגם עם עצמי וכבר לא הייתי צריכה אבנים כדי שירפאו אותי אלא רק את המחשבה). אם למישהו יש דרך "לסדר" לי את המחשבות אני אשמח...

stoneage

New member
שוב, שלום לחתלתולה

כל מה שאת כותבת זה לגיטימי. אבל, ההוכחות הכי מוצקות הם ילדים, תינוקות ובע"ח שמושפעים מהאבנים. תינוק בן חודשיים או ילד בן שנתיים או יותר לא "מאמין" שהאבן תעזור לו. אף אחד עוד לא לימד אותו להאמין כמו שגם עוד לא לימדו אותו לשלול ולהתנגד לכל דבר....(כמו שלימדו את המבוגרים). את יודעת, באלטרנטיבה, נתתי הרצאה על האבנים, הבסיס של השימוש בהן. היו שם אנשים שממש ממש לא קשורים ומעולם לא אחזו אבן, בסוף ההרצאה הם אמרו : השתכנענו. יש המון המון דוגמאות מדהימות של ילדים ואנשים שלא ידעו שיש שם אבן או אנשים שלקחו את האבן כבדיחה או קיבלו במתנה, אהבו אותה אבל סברו שעניין התכונות הוא קשקוש - ולכל אלו האבנים עשו פלאים. היום מגיעים אלינו גברים, מהנדסים, אנשי מחשבים, בנקאים, עו"ד ואחרים שממש רחוקים מהתחום, כאלו שבמקרה קיבלו אבן והיא עשתה להם משהו למרות שממש ממש לא האמינו. יש לי גם דוגמאות על השפעת הקוורץ למשל, דוגמאות אובייטביות לחלוטין (כולל מדידות אמפיריות).... וסוד קטן....לאדם ולי יש כמובן אוסף מדהים של אבנים, הבית מלא. אנחנו אוספים בפירוש בשביל היופי, לא האנרגיות - היופי. ולמרות כל הידע שלי, הנסיון, ההמלצות, הספר.... שכואב לי הראש, ואני שקועה בעבודה או עם שני הילדים ועוד שני חברים שלהם בבית, אני לוקחת כדור. שבוע שעבר היה לי כאב ראש א-י-ו-ם. היו לי דמעות בעיניים מרוב כאבים. לא לקחתי כדור כי לאחרונה הגזמתי.....שעתיים בהן לא היתה לי דקה לשבת, סבלתי בסוף החלטתי שאם לכולם אני ממליצה אמטיסט למה לא לי ? אז חפרתי בערימת החלוקים שלפתי אמטיסט הודעתי לזעטוטים על פסק זמן של 10 דקות והנחתי על המצח כשכל הבלאגן מסביבי ממשיך. תוך 5-10 דקות הכאב הפך לנסבל, כזה שאפשר לתפקד איתו ולאחר כ 10 דקות נוספות ...נעלם. היום, אחרי מעל 10 שנים, אני חושבת שזה לא עניין של אמונה, צריך רק לגלות שזה קיים. יש כאלו שכבר גילו, ויש שהיום צוחקים ובעוד כמה שנים, או כמה ימים לא יעזבו את האבן שלהם. ואת כנראה בתהליך. אם כרגע את חשה שזה לא זה, שמרי אותן בשביל היופי או מסרי אותן. יום אחד אולי תרגישי את הצורך לחזור. לא כולם "נועדו" לעבוד עם האבנים. אומרים שהמשיכה לאבנים קשורה לעבר המאוד רחוק שלנו, שאלו שעובדים איתם הם אלו שעבדו איתם פעם, באטלנטיס....

Jade Kitten

New member
../images/Emo13.gif

תודה שוב על צומת הלב. אני כרגע אוספת את הקריסטלים ליופי\אנרגיות\יופי\נרגיות (הממ...כנאה שעוד לא החלטתי...
). גם לי קרה מקרה שהייתי חולה בכאב ראש אדיר מסינוזיטיס מפותח מאוד.(מי שמכיר יודע שאפשר להשתגע מכאיבם כאלו!). מיד קפצתי על האמטיסת האהובה עליי כדי לבדוק את כוחותייה. שכבתי איתה במשך רבע שעה ובאמת הכאב נעלם! בדרך כלל בסינוזיטיס הכאב ראש שלי ממשיך כיום וכל היום אני לא יכולה לזוז מהמיטה. פעם אחרי זאתי כשכמה ימים אחר כך הכאב ראש חזר ניסיתי לבצע את אותה הפעולה כששכבתי לי לרבע שעה והתמקדתי במחשבה בלבד על הנקודה הכואבת, ואכן הכאב נעלם שוב. קרו לי עוד מקרים רבים כאלו שדבקתי את עצמי מספר פעמים, ועדיין ניראהל י שהאבנים אינן מסוגלות לרפא(אך תמיד ישאר לי הספק הקטן!
)

stoneage

New member
אין ספק שלמחשבות יש כוח עצום אבל

להרבה אנשים קשה לשכב רבע שעה ולהתמקד בכאב כדי שיעלם. יותר קל להניח אבן ו"לתת" לה לעשות את זה. זה דורש פחות השקעה ופחות מיומנות. לכוח המחשבה בכל אופן יש כוח עצום , יש לנו חבר שנפצע ובבית לווינשטיין אמרו לו שיהיה בכיסא גלגלים. הוא החליט שהוא לא יהיה בכיסא והרופאים שרואים אותו היום לא מאמינים. הוא מתרוצץ, הוא פעיל....הכל בראש (המקרה שלו באמת חריג ומדהים). אבל, בכל זאת, שילד בן שנתיים שסובל מעצירות הולך לבד לבד, בלי שאמא תאמר לו, ובוחר דווקא בסיטרין ומשחק דווקא איתה חצי שעה ואז יוצא הקאקי - בלי שאמא ידעה שהוא עם הסיטרין (ככה שהחשיבה שלה לא גרמה לו לקאקי), וכשזה קורה עם ילדים (תינוקות) נוספים - אין כאן פסיכולוגיה, זה עובד (את מוזמנת להגיע להרצאה שלי באלטרנטיבה הבא...)

Jade Kitten

New member
ואוו!

באמת מעניין... אני תמיד ידעתי שרק תינוקות הם התשובה... אבל זה מקרה באמת מעניין! נ.ב היכן ההרצאה בדיוק? על מה היא תיהייה? אוליי אני בכל מקרה אוכל להעיף שם מבט

pink sunset

New member
עוד דוגמא

יש לי דוגמא אישית לכך שהאבנים באמת עובדות. לפני חצי שנה בערך הסתובבתי בת"א, ופתאום תפס אותי כאב ראש נוראי שסבב סביב עין שמאל. לא הבנתי מזה, לא היה לי את זה מעולם ואני גם לא טיפוס של כאבי ראש. במיקרה עברנו ליד חנות מיסטיקה, ניכנסתי סתם כדי להסתכל על כל הדברים המעניינים ולצאת, ואז ראיתי את החלק של האבנים, נמשכתי מישומה לאחת האבנים, החזקתי אותה ביד שמאל והיה לי צורך בלתי מוסבר לא לעזוב אותה, כמובן ששילמתי עליה, ובעוד אני עושה זאת שאלתי את המוכרת למה האבן הזאת נועדה. היא סיפרה לי שהיא מטפלת בכאבים, שכחתי את שמה מצטערת, ואז הסתבר לי שגם לא סתם בחרתי להחזיק אותה ביד שמאל כשאני בכלל ימנית- יד שמאל\עין שמאל. אבל בכל אופן, המשכתי להחזיק אותה והרגשתי כבר אחרי 5 דקות הקלה בכאבים, אחרי 20 דקות כבר לא היה זכר לכאב. יום טוב

stoneage

New member
הי, סיפור מעניין, לא סתם בחרת ביד

שמאל. לאנשים שהם ימניים מומלץ לאחוז אבנים ביד שמאל כי זה הצד הקולט...לשמאליים זה הפוך . הצד החלש הוא לרוב הקולט .

stoneage

New member
הי, הייתי קצת סורקסטית לגבי

ההרצאה. לפני כחודש נתתי הרצאה לכ 250 איש באלטרנטיבה. פעם הבאה - בתערוכה הבאה, עוד אין תאריך . אני משערת שבסביבות אפריל

למעלה