שלום...

שלום...../images/Emo53.gif

אני אישה לא נשואה, ואני בהיריון, ובן זוגי רוצה שאפיל...ואני לא רוצה..אחרי שאלד מהם הזכויות שלו???אמר לי שייקח לי את הילד לאימוץ... האם יכול???אם כן אתפלא לדעת שזו אינה מדינה דמוקרטית, אלא מדינת קומוניזם... אז אבקש לדעת מה הזכויות שלי ומהם הזכויות שלו.. תודה רבה.. מצפים לתגובתכם הקרובה והמהירה

חנוכה 98

New member
../images/Emo46.gif חצוף הייתי אומרת

החבר שלך הזה. בתור התחלה , זכותך להמשיך את ההיריון בין אם זה מוצא חן בעיניו ובין אם לא. דבר 2 לא לוקחים ילד או תינוק מאם כל כך מהר. גם כשהאם היא נרקומנית או זונה (סליחה על הבוטות), הילד נשאר אצלה. הזכויות שלך כאם, מגיע לך מזונות ועזרה במדור מהבעל/חבר. במידה ואין לך רכוש/נכס מגיעה לך גם עזרה מהמדינה בדיור, ולעיתים גם אבטחת הכנסה , אם את לא עובדת ואין לך רכב פרטי שלך. יותר מידע על מה מגיע לך את יכולה לברר בביטוח לאומי ואפילו לקבל יעוץ חינם בשירותי הרווחה באיזור שבו את גרה, לעיתים יש להם עו"ד שנותן יעוץ חינם חד פעמי ויכול לטהר קצת את האוויר. הכי חשוב, את הילד הוא לא יכול לקחת ממך, צריך להביא הרבה הוכחות עליך כאישה כאם כאדם, לפני שהוא בא ולוקח, ילד זה לא משחק ולא פריט במכולת . בהצלחה והיריון נעים וקל.

תודהעל התמיכה

אני גם חושבת כמוך...אך הוא תלמיד במכללה וטוען שזה יהרוס לו את החשק ללמוד,אני מאוד אוהבת ילדים!ועכשיו שאני ובן זוגי כבר לא יחד,, זה כאילו ברכה לא??אני מקבלת כסף קטן ממשרד הרווחה, אחותי הבטיחה לעזור ואמי וודאי תעזור,, אבי לא יכול לשמוע על הפלה...ולא בא בחשבון אז ככה הוא יוכל לסיעע לי במצבי...אז מה אתן אומרות???

חנוכה 98

New member
יהרוס לו את החשק?../images/Emo10.gif

עם כל הכבוד מה יש לו פה להרוס? הוא הרי זה שלא רוצה את הילד. אני אישית לא בעד הפלות, באופן עקרוני אבל יש מצבים שאכן כן צריך לעשות. במקרה שלך כמו שאת מספרת אותו, אם יש לך תמיכה (וזה מאד חשוב), מהמשפחה, מאביך אמך ואחותך, ואת עצמך מעוניינת להמשיך בהיריון, אז כן כדאי לך. ושוב סליחה על הבוטות, אם החבר שלך (כך לפחות הוא קורא לעצמו), לא מוכן, מסוגל ורוצה להיות שם אז,,, שחררי אותו לחופשי. חשוב שתהיי שלמה עם ההחלטה שלך ולא כדי לעשות לו דווקא. ילד זו אחריות עצומה לכל החיים. כמובן שיש לפחות בהתחלה הוצאות גדולות על פורמולות למיניהן טיטולים וכל הקשור לילד ואליך. כך שאם ההחלטה להשאיר את ההיריון באה מתוך הכרה ורצון ומוכנות נפשית (עד כמה שאפשר), למה שמחכה לך, אז שוב בהצלחה. תני ל"חבר" ללכת, ותגידי תודה על המשפחה המחבקת שיש לך. ודרך אגב, מגיע לך מזונות מ"החבר" גם אם אינו מעוניין בילד.וזאת אפשר לתבוע או דרך ביטוח לאומי או דרך הוצאה לפועל. בהצלחה והיריון נעים וקל.

יש כמה דברים שעלינו להגדיר

1. אנחנו לא נשואים,וכלן הכינוי הזה לא רלונטי 2.הוא חושש מהוריו,,הוא לומד במכללה..טוען שרוצה להתפרפר עוד ועוד..ואחכ למצוא לו מישהי ולהתחתן איתה.. סבבה.. איני מתנגדת..את החופש הוא מתחיל לקבל,אני לא עושה שום דווקא,אני פשוט פועלת לפי הכל.. אכן ידוע שילדזו אחריות עצומה לכל החים,,אני מכירה בזה.. אכן.. ה"חבר" שלי לא מוכן לההיות כאן איתי, ולא מוכן שאלד בשום אופן,,לא מוכן לשום דברכזה...רוצה רק שאפיל...ואני לא מצליחה להבין,,כי היום הבנתי כמה זה מפריע לו,,,חשבתי עליו המון\\ובסוף ראיתי אותו מתכתב עם אחרת..הכאבהיה עצום מאוד,, אך לא אעשהשום דבר בנדון,, היום אמר לי שילד מאבד לו את החשק ללמוד אז כאב לי,,ובידיוק הלכתצי לישון וכשקמתי ראיתי אותו שולח הודעה לחברה... זה שיא החוצפה לבקש שאפילו בעודנו יעשה חיים ואני אבכה אך מצד שני אני לא רוצה שיחשובשאני עושה דווקא...כי זה באמת לא דווקא...אני אהבתי אותו,,היום לא ייודעת אם אני אוהבת או שונאת אותו.. פשוט אני לא יודעת מה לעשות איתו.. האם לגרום לו אושר או לי???? אני בשבוע האחרון רק הייתי אומללה, כאב לי כל הקטע הזהשל ההתפרפרות... אז??תני את דעתך..

חנוכה 98

New member
דעתי את רוצה ובכן

קבל תקבלי אותה. אני על סף גט בעלי עשה לי את אותו הקטע ש"חברך" עשה לך בזמן הריוני ה2 עם הבת שלי. להגיד שלא הרגשתי מושפלת כואבת כועסת וכל השאר, זה באמת יהיה שקר ושקר גס. אבל המצב שלי שונה משלך מהרבה בחינות ואני למסקנות שלי הגעתי = הגט. אני לא מבינה למה את כ"כ מתחשבת בו ומתרצת עבורו דברים. הנקודות פה מאד ברורות: 1.הוא רוצה להתפרפר ולא רוצה אחריות = סבבה, שחררי אותו מהאחריות, כך לפחות את אומרת. 2. את אוהבת אותו= מה לעשות, אהבה זה רגש וזה כואב, אבל גם זה יעבור. 3. שוב חשוב שתדעי למה את משאירה את ההיריון. וזה מהמכתב הזה שלך לא ברור. אם את רוצה את ההיריון ללא כל קשר לחבר, אז בבקשה המשיכי אותו. אבל, וזה אבל גדול אם את עושה זאת רק כדי שיהיה שלך, אז הפסדת כבר במערכה הזו ואומר הוא בוגד בך מתחת לאפך בלי הרבה חשבון. אדם כזה צריך לזרוק אותו לקיבינימט. תחשבי אך ורק על עצמך ועל טובתך וטובת התינוק. הוא לא צריך להיות נקודת התחשבות. 4. אם את גרה איתו ביחד, חיזרי לגור בבית הוריך. דרך אגב בת כמה את? מקווה שמעל גיל 17 . אל תתרצי בשבילו תירוצים. תני לו שילך או יותר נכוןתבעטי בו שילך. הוא את הפדיחה כבר עשה.

איילת567

New member
וטוב שאת לא נשואה לו.

אני כותבת לך מניסיון אישי לייש 4 ילדים מנישואים קודמים ואת הילד הרביעי הגרוש החליט שהוא לא רוצה ועמד על זה שאני יעשה הפלה.אני בעיקרון נגד הפלות ואני חושבת שכל ילד בא עם המזל שלו הבאתי את הילד בלעדיו והיום הוא ילד מקסים בן 8 אל תעשי הפלה ואל תקשיבי לו הוא מפסיד את הילד שלו ואותך וכנראה שהוא לא בוגר מספיק כדי לקחת אחריות.אף אחד לא יוכל להכריח אותך לעשות משהוא שאת לא רוצה.ורשויות לא לוקחות ילדים ככה סתם.ושוב אני אומרת עדיף לך בלעדיו מאשר איתו.מאחלת לך בהצלחה במהלך ההריון ותחשבי חיובי. איילת

m i c h a l i

New member
שלום לך

אני ממליצה לך לפנות ליעוץ מקצועי ולהיעזר בעו"ד. בהצלחה

נכון אך אני רוצה רק חוות דעת

זהו..רק חוות דעת!לא מתכוונת לעשות משהו ספציפי אך אמרי את חוות דעתך! האם יוכל לקחת מממני? ומהם זכויותיו? והאם יכולים להכריח אותי להפיל???

m i c h a l i

New member
אני לא חושבת

שחוות דעתי יכולה לעזור לך. את זקוקה ליעוץ מקצועי. מצטערת אך לא אוכל לעזור לך מכיוון שאיני מכירה את החוק בעיניין זה.

האישה אדון על גופה ואפוטרופוס

אוטומטי של הילד. למשל: בבית יולדות לא יאפשרו לאבא להוציא את הילד מחדר תינוקות - רק לאימא אם את רוצה אותו מעורב - את יכולה לדרוש שיכיר באבהות. אם לא - עדיף לפעמים לוותר. אין לו זכויות כל זמן שאינו מוכר כאבי הילד!! שיהיה במזל טוב ושיעבור קל

חמודה

אל תיכנסי ללחץ ממה שהוא אומר לך. שנית אכן כדאי לך לפנות ליעוץ עו"ד, אפשר לקבל סיוע חינם דרך הרווחה. ממצבים שנתקלתי בהם אני יכולה להגיד לך שלא מפרידים ילד מאמו כל כך בקלות. ההיפך אם האם אכן ראויה לגדל את ילדה המטרה היא שהוא יגדל איתה. ב ה צ ל ח ה

למעלה