שלום ,
בבקשה ...

אורנה ב2

New member
שלום , ../images/Emo53.gif בבקשה ...

בתי בת ה10 אובחנה כסובלת מהתבגרות מינית מואצת... הדבר התבטא בכך שהיא תקבל וסת בגיל צעיר מאוד ולא תגיע לגובה פוטנציאלי שלה - תשאר מאוד נמוכה , גיל העצמות שלה מתקדם ומתאים לגיל 12 שנים. לרפואה קונונציונלית אין טיפול שיעזור לה לגבוה, ניתן הומנם לתת הורמונים לדחיית מחזור וסת, איך זה לא יעזור לה בגובה הסופי . אני מתעניינת אולי טיפול משלים יכול לעזור לה לדחות קצת את הוסת ולשמור על פלטות גדילה פתוחות ולהרוויח מספר סנטמטרים. מודה לכם מראש על העזרה ..

מהידע שלי

טיפול בתמציות תדרים, בהחלט יכול לעזור. הטיפול יביא לאיזון הורמונאלי שיאפשר להתבגרות המינית להיעצר. בהצלחה. יעל

sizel

New member
טיפול יעיל ברפואה מערבית

אורנה ערב טוב מצויין שרמת המודעות שלך לא עברה על סדר היום בנושא חשוב זה. בגיל ההתבגרות ישנם לוחות גדילה בין עצם כף היד לעצמות הידיים. כל עוד לוחות הגדילה לא נסגרו הגוף של הילדה יצמח = משמע תגבה. ברגע שהלוחות נסגרו אין דרך חזרה. המלצתי היא ללכת לרופא משפחה אשר יפנה לרופא מומחה, כיום כידוע לי ניתן להזריק חומר ללוחות גדילה על מנת לעכב את הגדילה בשליטה. בהצלחה וסופש נעים לירן ביטון sizel חוויה מפנקת www.sizel.co.il

אורנה ב2

New member
?? לא ידוע לי על שום אפשרות כזו

כמובן שקודם כל עברנו בירור אצל אנדוקרינולוג ילדים שאמר שאין טיפול שעוזר לגובה במקרה זה. זה גם לא הגיוני -הרי גובהים בעיקר בעמוד השדרה בנוסף לגפיים ,אז מה מזרקים חומר בין חוליות ??

יש אנשים שטוענים

שהתפתחות מינית מוקדמת נובעת מהורמונים שאנו מקבלים דרך המזון, הורמונים שנמצאים שם בגלל הנדסה גנטית (בצמחים) ומתן הורמונים לבעלי חיים. יש בנושא הזה ויכוחים לכאן ולכאן, כלומר יש אנשים שלא מסכימים עם הטענה הזו וחושבים שמדובר בעניין גנטי בלבד. באופן אישי, אם בתי היתה סובלת מזה, הייתי חושבת על הנושא, ונמנעת קודם כל מכל מוצרי הסויה, שהרי ידוע שהיא מכילה אסטרוגן צמחי, מוצרי חלב ובשר אדום. המלצה נוספת היא לעבור לתזונה אורגנית. זה שינוי די גדול, שיחייב מן הסתם את כל המשפחה, אבל אולי גם יעזור לבריאות הכללית של כל בני הבית, ואז זה שווה. באופן אישי אני סולדת ממתן תרופות, אלא אם כן מדובר במחלות. לכן מתן הורמונים על בסיס קבוע לילדה נשמע לי מתסכל. זה צעד מבלבל וודאי יהיו לך שאלות, ולכן אני ממליצה לך מכל הלב לפנות למטפל שמומחה לתזונה נכונה. לא תזונאי "רגיל", אלא כזה שלמד את תחום הריפוי הטבעי, למשל נטורופת. אני מצרפת שלושה מאמרים שמצאתי ברשת. איני מכירה את הכותבים, אבל אולי זה יעזור לך, ולו במעט, להבין יותר. בהצלחה, ואנא אל תשכחי שהתפתחות מינית מוקדמת של בתך היא אולי לא נעימה, אבל לא גורמת לבעיות בריאות. הגישה שלך כאמא, ובכלל של כל המשפחה, לעניין, ישפיעו על החוויה שלה את הנושא. אם אפשר, נסו להיות רגועים ולשדר לה שהיא נורמאלית, יפה, בריאה וכו'.

לגבי הסויה

בהנחה שזה לא כל מה שהיא אוכלת- פיטואסטרוגנים הם הורמונים צמחיים, אך חלשים יותר. ישנם גישות ומחקרים שטוענים שהם מובילים לעודף הורמונים, ויש כאלה שטוענים את ההיפך... באופן עקרוני עצם זה שיש כבר מחזור מעיד על התפתחות הורמונלית מוקדמת, יכול להיות שבגלל התזונה, אבל סביר להניח שאסטרוגן כבר קיים. פיטואסטרוגנים נחשבים כמאזנים הורמונלית, מכיוון שבזמן שיש חוסר, הם משמשים כאסטרוגן, וכאשר יש עודף, הם תופסים את הרצפטורים, וממתנים את הפעילות של ההורמון הביולוגי.

ינוקא1

New member
לדעתי קיבלת תשובות טובות

רק רציתי להוסיף שגם לביואנרגיה יש תשובות בנושא הזה. לפי רפי רוזן ממציא שיטת הביורגונומי התבגרות מוקדמת קשורה לסגירה מוקדמת של בלוטת התימוס , וניתן לבצע טיפול שיפתח אותה שוב. ויפה שעה אחת קודם.

למעלה