שלום

Dracos Love

New member
שלום ../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

נעים להכירן
שאנים שלא הייתי פה ולא התגעגעו אלי! יאי לי!
בכל מקרה, שלום! חזרתי! בערך.. שנים שלא הכנתי דולי שנים שלא נכנסתי לפה והאמת שלא ממש התגעגעתי.. רציתי לשבח
אתכן, נראה כי הרמה של הכנת הדוליז גדלה והתפתחה נדהמתי לגלות כי דולי ראשונה של משתמשת חדשה בפורום נראית כמו דולי מקצועית מאתרים מפורסמים. כל הכבוד!
ישר כח והמשיכו בעבודה הטובה. רק רציתי להגיד שלום, ושאני עדיין צופה פה קצת. האמת שזו פעם ראשונה מחודשים שבאתי לפה בכלל, והפורום בכלל לא אותו דבר. כל הכבוד למיכל וטאל!
ואני פגשתי את שתיכן
ומיכל הייתה המשאית שלי
בכל מקרה היי ביי סליחה שפתחתי הודעה חדשה היו רחמניות ואל תשרשרו\תמחקו רק תגיבו
דראקו כוסון

Mooa-Numi

New member
טלושש ../images/Emo13.gif

אני פשוט חושבת עלייך עכשיו, עם האוזני קרקרים האלו, מעוכה ודרוסה על הדשא של הדס...
? אבל זה לא שאת חוזרת או משו כזה, נכון
?

צו צאנג

New member
טללללל!!!!!!!!!!!!!

גם אנחנו התעגענו מאוד............... וללקאם באק!!!!!1 ובאמת מתאים לך להיות חתול דרוס!

טל..!../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif../images/Emo183.gif

אני רואה אותך בפורום ה"פ, אז אני משלימה את החסר...^_^ התמונה שלך עם האוזני-קרקרים יצאה מתוקהה!

coolit

New member
טצהההה!!|בלוןכ|

האם אני היחידה שלא ראתה ת´אוזני קרקרים?..
(אויש זה כזה פרצוף של אורן.. ושנים לא שמתי אותו)

maria nadia

New member
היי אף פעם לא הכרתי אותך../images/Emo85.gif

היי אף פעם לא הכרתי אותך אבל אני ישמח לעשותצ זאת איך קוראים לך? לי קוראים גל. נסיון..... |סופגניה|

Ne§t£A GirL

New member
אחותי המיצ!../images/Emo108.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo108.gif

SUP?! התגעגעתי אלייך! ברוכה השבה!

Dracos Love

New member
הוו!!../images/Emo108.gif

ואני חשבתי שאת שונאת אותי כי מיצי היה שלי מההתחלה ^_^ ואת לא שונאת אותי! אבל מיצי היה שלי ראשון
בואי לא נכנס לוויכוח
התגעגעתי!!!!!

Ne§t£A GirL

New member
אני לא שונאת אנשים עם מיצי!../images/Emo108.gif

אין לי פיקדון עליו...
אבל איתי הוא מפברואר
ממתי הוא איתך? ואני אוהבת אותך! אני לא שונאת אותך בגלל מיצי...אני לא שונאת אף אחד בגלל אייקון!

למעלה