infatuation
New member
שלום../images/Emo42.gif
אז החלטתי שלשם שינוי אני אספר לכם גם על דברים טובים שקורים לי. ואולי זה ישפוך קצת "אור" על החושך שגרמתי לכם בטח לקרוא ולהבין עליי.. אז לאחרונה הדברים הולכים ממש טוב. כמו שבטח הבנתם ממה שכתבתי על הבעייה שלי עם אמנות אני מרגישה טוב באופן כללי כבר כמה זמן. ביום שישי נפגשתי עם הבחור שאמא שלי אמרה שהוא "לא לרמה שלנו" למרות מה שהיא חושבת, וטיילנו קצת ביחד הלכנו יד ביד או מחובקים.. ובסוף גם התנשקנו
ובקיצור אנחנו חברים, ואני ממש ממש מאושרת, כי הוא באמת הבן אדם הכי מקסים שאני מכירה והוא תמיד ידע לעזור לי להרגיש טוב אז עכשיו רק מזה שאני יודעת שאנחנו ביחד טוב לי עוד יותר, ואני מאוד אוהבת אותו
וגם.. במשך כל שבוע שעבר הייתי לחוצה מהיום, כי יש לי יום הולדת ואני ממש שונאת שחוגגים לי יום הולדת, ממש לא אוהבת את כל התשומת לב הזו, אז בסוף פשוט דיברתי עם חברה שלי ואמרתי לה בפרוש שאני לא רוצה שום דבר בשום אופן ובסוף היא הסכימה ובאמת לא עשו לי כלום ואני יודעת שזה נשמע מוזר אבל ככה זה טוב. בלי למשוך יותר מדי תשומת לב. וגם אלי יבוא אליי היום להיות איתי אז אולי זו תהיה הפעם הראשונה שאני באמת יהנה מהיום הולדת שלי..
אז זהו סורי שהיה קצת ארוך, בכלליות פשוט נורא טוב לי עכשיו ואני מקווה שזה ימשך ואני יודעת שאם יהיה לי קצת רע אלי יעשה הכל כדי שאני יחייך שוב.. שתהיה לכולם שנה טובה!!
אז החלטתי שלשם שינוי אני אספר לכם גם על דברים טובים שקורים לי. ואולי זה ישפוך קצת "אור" על החושך שגרמתי לכם בטח לקרוא ולהבין עליי.. אז לאחרונה הדברים הולכים ממש טוב. כמו שבטח הבנתם ממה שכתבתי על הבעייה שלי עם אמנות אני מרגישה טוב באופן כללי כבר כמה זמן. ביום שישי נפגשתי עם הבחור שאמא שלי אמרה שהוא "לא לרמה שלנו" למרות מה שהיא חושבת, וטיילנו קצת ביחד הלכנו יד ביד או מחובקים.. ובסוף גם התנשקנו