שלום !

Good Lucky

New member
שלום ! ../images/Emo42.gif

היי כולם! אני חדשה פה... אני עוקבת אחרי ההודעות בפורום החמוד הזה כבר זמן-מה. לפני יומיים התחלתי לצייר על בייס שאחת הבנות יצרה. היום סיימתי. מה דעתכן על הבובה ?? הבד התחתון שבחצאית לא יצא לי טוב... בהתחלה עשיתי אותו שחור, ואז משהו השתבש והוא יצא מזה מוזר. אז בסופו של דבר עשיתי אותו וורוד.

Good Lucky

New member
שכחתי

לספר קצת על עצמי: קוראים לי יעל, אני בת 13 וחצי ואני גרה בשֹהם .

../images/Emo45.gif

כל הכבוד!! אבל-יש לי בקשה. את פלג הגוף התחתון של הבייס הזה אני שיפרתי, ולא, אני לא רוצה שתשימי גם את החתימה שלי, אני רוצה שתמחקי את החתימה של גל, כי אני נגד חתימות על בייסים. וזה עקרוני. ואם גל לא מסכימה שתמחקי את החתימה שלה משם, אני מבקשת שלא תשתמשי בבייס הזה, אלא בביס עם הרגליים שגל עצמה ציירה. בכל אופן, ברוכה הבאה
, הדולי שציירת מאוד מאוד יפה. כל הכבוד

Good Lucky

New member
../images/Emo9.gif

ענת, ממש תודההה ! ובקשר לחתימה של גל-מחקתי אותה... את האמת, גם אני נגד חתימות על בייסים. מילא בובה אבל בייס זו קצת הגזמה..! תראי, בינתיים אני אשאיר את זה ככה. אם גל תתלונן ותאמר שהיא לא מסכימה שאני אמחוק את החתימה שלה אז אני אשתמש בבייס שהיא ציירה.

Pink Punk Girl

New member
וואי .. ../images/Emo12.gif

בובה מ-ד-ה-י-מ-ה
את בטוחה שהיא הראשונה שלך ..
וואי *התלהבתי
* בכל מקרה ברוכים הבאים .. אני שיר בת 13 מארבן יהודה .. תהני ~תתמכרי~ ובעיקר תציירי דוליז
שיר

BIG wannabe

New member
יפה!

גם לדולי ראשונה וגם בכלל. זה יפה! אהבתי את השיער ואת החגורה, ובעצם- גם את הבגדים.. אבל לא את הדבר הורוד הזה שיש לה בחצאית. לא שייך, לא מתאים, לא יפה. אבל בכלליות- יפה! והנה אחת שלי- בעעעעעעעעעעעעעעעעעע! תפתחו בחלון חדש!

אז ככה...:

יש משהו מוזר בחצאית... האלכסוניות חדה מדי.. חוצמזה אהבתי.
הכל מקורי. לא פרחי. יפה! את פשוט סתומה.

Good Lucky

New member
עשיתי שיפוררר

שיניתי את החלק התחתון בחצאית. איך החצאית עכשיו ? בסדר ?

Tinke®Bell

New member
הרבה יותר טוב. ../images/Emo45.gif

זאת רק אני או שיש לבייס הזה עיניים עצובות? ויש לך איי סי קיו?

לא איכפת לי שתמחק את החתימה.. ../images/Emo87.gif

דולי ממש יפה (ועוד ראשונה!!!), אני שמחה שמשתמשים בבייס שלי

BIG wannabe

New member
כן שנייה..

צריך לעבור אצלי מבוך שלם ומיליון תיקיות כדי להגיע לכל קובץ אז רק רגע.. וטל- תודה על התגובה. היא לא הכי נכונה בחלקים מסויימים (כן- אני סתומה. כן- זה לא הכי פרחי בעולם. כן- החצאית חדה מדי<ואני עובדת על זה עכשיו>, אבל לא- זה לא יפה.), אבל תודה
הנה מצאתי..

Hugs a Kisses

New member
../images/Emo41.gif תגובה + דולי ../images/Emo41.gif

טוב ברוכה הבאה! עכשיו הדולי יפה רק שיש בה משהו מוזר בהצללה, אני לא אוהבת את החלק הורוד השינוי שעשית שהפכת לשחור הרבה יותר יפה לפי דעתי עכשיו עשיתי דולי חדשה- תגיבו בבקשה כנראה חזרתי לעשות דוליז.. כי אני עושה עכשיו אחת ביום בערך... לפעמיים שתיים

למעלה