שלום

bp20

New member
שלום../images/Emo42.gif

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי לימודים, יש לי כתב לא קריא הבעיה אני רוצה שתיהיה לי אחריות מעבר ל 3 שנים מעבר לזמן הלימודים גם לעבודה. האם זה אפשרי? מה ניתן לעשות אחרי ה 3 שנים עם המחשב? אני יכול למכור אותו כיד שנייה יש ביקוש? ושאלה נוספת מה כדי תיק צד לניידים או תיק גב מה אתם מעדיפים

מחשבים ניידים מתיישנים מהר

ז"א שאחרי 3 שנים הוא כבר ניחשב לישן מאוד. אחריות מעבר ל3 שנים לא תמצאי. לדעתי אם יש לך קצת מזל והמחשב יהיה במצב טוב תוכלי למצוא מישהו שיקנה אותו ממך אחרי 3 שנים. תיד צד או גב...... באמת זאת לא שאלה שאת צריכה לשאול פה, הכול תלוי מה נוח לך.... אם את מתכוונת ללכת איתו הרבה מומלץ תיק גב ולא צד אחרת תקבלי זווית
והמלצה אחרונה, רוב המחשבים היום נימכרים עם שנה אחריות ובשביל תוספת ל3 שנים צריך לשלם הרבה כסף. רק חברת DELL מוכרת מחשבים עם 3 שנות אחריות, יש להם מחשבים מעולים, מאוד ממליץ!

Duke1155

New member
משתתף בהמלצה

אישית ממליץ גם על תיקי גב מאשר צד גם יותר נח וגם ממגן יותר טוב, לגבי מחשב נייד משתתף בהמלצה על חברת דל במיוחד על הD531 או לחלופין על ה6400....

sb21

New member
לטושיבה יש מס' דגמים עם אפשרות הרחבת אחריות..

למשך חמש שנים,אבל מדובר בדגמים היקרים ביותר של החברה. לדג' מחשב מסדרת Toshiba Tecra עם שלוש שנות אחריות נמכר בכ-6000 ש"ח, לפני הרחבת אחריות. בנוגע לתיקים: היום בידיעות אחרונות יש סקירה של תיקים למחשבים ניידים, אולי הסקירה תסייע לך.

למעלה