שלום...

שלום... ../images/Emo41.gif

אני בת 14, כמעט 15, ואני מחפשת עבודה שהיא *לא* שמרטפות. אני מתכוונת לעבודה קטנה כזו, שהיא לא שירות לקוחות כלשהו (אני נראית קטנה מדיי), עם שכר מינימום (אני לא צריכה כסף למחייה, מן הסתם, אלא רק משהו סימלי וקטן)... יש רעיונות? תודה מראש.

מישהו אמר לי... ../images/Emo41.gif

להקליד עבודות לסטודנטים. אני מקלידה מאוד מאוד מהר, ועיוור, ככה שזה יהיה בשבילי ממש קל. השאלה היא... אם יש באמת סטודנטים שמחפשים אנשים שיקלידו להם עבודות?

orom

New member
בוודאי שיש

תפרסמי באוניברסיטאות/ מיכללות ותציעי גם הקלדה באנגלית (אם את יודעת כמובן). מה עם שיעורים פרטיים?

Reign Of Chaos

New member
אני מצטרף לבקשתה-

כמה נהוג לקבל על כל עבודה מוקלדת ולכמה דפים בערך? תודה על התשובות מראש! שיעורים פרטיים- אין ממש למי
לילדים כיתה ד' בטח ההורים ידאגו. אני חוץ מזה מחפש עבודות בטירוף, משהו קבוע כמו מלצרות וכ'ד לא שמרטפות של "פה ושם". תודה מאש על התגובות!

orom

New member
מחיר העבודה תלוי

בגורמים הבאים- האם ההדפסה בעברית או באנגלית (כמובן שאנגלית עולה יותר) האם יש צורך לשבץ בעבודה גרפים או נוסחאות (כמובן שכל גרף שמשובץ מתומחר בנפרד) לגבי העלות כדאי לקפוץ לאוניברסיטה או מכללה ליד מקום מגוריך ולבדוק שם במודעות המפורסמות כמה עולה להדפיס כל דף. פשוט המחיר משתנה ממקום למקום. לגבי העבודה קבועה- מה עם כל רשתות המזון המהיר (מקדונלדס, בורגר ראנץ, פיצה האט, דומינו פיצה ועוד)?

השאלה היא... ../images/Emo41.gif

אם כשסטודנט יראה אותי הוא באמת ירצה לתת לי את העבודה. אני מתכוונת... אני לא קטנה מדיי בשבילם? אני בהחלט יכולה לבצע את העבודה כמו שצריך וביעילות, אבל... השאלה היא אם הם יהיו מעוניינים. מה אתם אומרים? אהה, וכמה אתם חושבים שאני צריכה לקבל? אני חושבת ש-2 שקלים לעמוד זה... סביר, לא? שקל אחד זה מעט מדיי, ויותר מ-2 זה הרבה מדיי, אני חושבת. לא? בקשר לשיעורים פרטיים - אתה מתכוון לכיתות א'-ג'? שוב עולה אותה השאלה. האם הורים באמת ירצו לשכור מישהי בת 14?

orom

New member
יכול להיות שחלק

מהסטודנטים "יבהלו" מגילך ולא ירצו לתת לך את העבודות ויכול להיות שאם תתמחרי את עלות ההדפסה במחיר נמוך יחסית חלק מהסטודנטים יחליטו לנסות את כישורי ההדפסה שלך ויתנו לך עבודות להדפיס. בקשר לתמחור צריך לזכור שיש להכניס בעלויות ההדפסה גם עלויות של נייר ודיו. לעיתים תכיני שניים שלוש גרסאות של עבודה אחת כאשר הסטודנט בסוף משלם רק על המוצר המוגמר. זאת אומרת שלעבודה שאורכה שלושה דפים את יכולה לבזבז 10 דפים על טיוטות. אז גם את העלות הזאת צריך לקחת בחשבון בתמחור. שיעורים פרטיים אולי זה באמת פחות מתאים. אבל עדיין את יכולה לתלות הצעות לשיעורים פרטיים בבית ספר יסודי- אין לך מה להפסיד.

למעלה