שלום

שלום../images/Emo41.gif

הי מה קורה? קודם כל רציתי להגיד תודה למור שעצבה מחדש את המייספייס.... כל הכבוד! שנית רציתי לברר אם ראיתם את מנהלות הפורום,ביום בחיי?!!? , הם ממש סלאב כבר. אני מקווה שנהנתם מהתוכנית, ומהגירסה ה"אקוסטית" של אדוני. ולסיום להזכיר לכם להיות מחוברים ביום שלישי, ולשלוח שאלות מגניבות...ראיתי כבר שהתחלתם שירוש... לילה טוב חלומות מתוקים לכולכם!!!!

Henush Duani

New member
רונייייי כפרה עלייך../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

רונקה..וואי סוףסוף כתבת לנו..איזה כייף
אני בהחלט נהנתי מהתוכנית,יצאת מקסימה
ובטח מהגרסא האקוסטית והמדהימה של 'אדוני'
. בקשר לשאלות,אני כבר אשלח
ד"א הסינגל+הקליפ+הרמיקס של 'צפוף' ממש יפים, א ה ב ת י מאוד
שיהיה גם לך לילה טוב וחלומות מתוקים
א ו ה ב ת עד אינסוף..
חן.

XkookiX

New member
רוני../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף שכתבת!! לשם שינוי נהנתי לראות את הערוץ המעפן הזה,בזכותך!!
הגרסה האקוסטית באמת מדהימה
שוב,תודה שכתבת, אוהבת, קטיה

רוני את פשוט מדהימה ואין כמוך בעולם

שלום רוני קוראים לי גלעד שיש ואני בן 21 ורציתי להגיד לך שאת פשוט מדהימה ואני חולה עלייך ולכל הופעה שלך אני הולך ותמיד נדהם מרוב כמה שאת יפה ומושלמת ואת פשוט זמרת מדהימה ואת פשוט מספר 1 לא משנה איפה אם זה בארץ או זה בחו'ל ורציתי להגיד לך שהקליפ החדש שלך צפוף יצא פשוט מדהים מדהים ופשוט אין כמוך בעולם הזה ושיהיה לך לילה טוב וחלומות פז רוני ממני גלעד

מה זה סלב...../images/Emo11.gif

טוב נו, אם רוני סופרסטאר אומרת..
[אני עדיין מעדיפה להדחיק שכל אחד עוצר אותי ברחוב "היי! לא היית עם רוני סופרסטאר הטלויזיה??" שירוש??
מתי תפסיקי לשדרג את ה"שרשור"?
איי אי.. בסדר, תראי מה השעה..
אז לילה טוב גברתי הסלאב האמיתית פה, אני אשלח לך נשיקת לילה טוב אם את לא בחלום העשירי כבר..

אדווה לילה טוב

אדווה שיהיה לך לילה טוב לך ולכולם וכמובן לרוני המדהימה

Mor Bitton

New member
סלאב שפותח שירוש../images/Emo22.gif

שלום לך
זה נראה כאילו לא כתבת כאן נצח. לגבי המייספייס,אין בעד מה. את יודעת שהכל לגמרי בכיף ואני שמחה שאהבת
ה"יום בחיי" היה ממש שולטטטטטט!!!!1 [כמו שאת רואה,עם אחד בסוף
] כן,חוץ מהקטעים שבהם הבכתי את עצמי לעשרים שנים הקרובות
אז...נתראה ביום שלישי בשירוש [ובפעם האלף - שרשור
] השאלות-תשובות?

מור לילה טוב

מור שיהיה לך לילה טוב ורציתי גם להגיד לך שאת עושה עבודה ממש טובה בפורום ממש כל הכבוד לך ושוב שיהיה לך לילה טוב ממני גלעד

רונייי../images/Emo24.gif

ואוו!איזה כיף שכתבת לנו!! את צודקת ב100% מור עוד פעם כל הכבוד! רוני,הקליפ ייצא מדהים ומושקע בטרוף וגם הרמיקס וכל הגרסאות שקיימות חחח אני כבר מחכה מאוד לארוח ומקווה לראות אותך שם בקרוב
אוהבת ה מ ו ן דיאנה...

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifכפרעליך ../images/Emo24.gif

אני כבר מחכה למחר!!
ברור שראיתי ואפילו הייתי שם
הגירסה האקוסטית מהממת, אני מאוד מקווה שנזכה לשמוע אותה מוקלטת וערוכה..
אוהבת אותך
שיר.

In Rehab

New member
קצת נמוך,את לא חושבת?

לעקוץ את בריטני ספירס ברדיו בזמן שאת,כמפורסמת אמורה להבין אותה ולתמוך בה. מי כמוך יודע כמה טורדניים יכולים להיות צלמי הפפארצי ואם בארץ מדובר על 3-5 צלמים בחו"ל מדובר על 30. בתור מישהי שפעם העריצה אותה ציפיתי ממך לתמוך בה ולהאמין בה אבל החכמה הגדולה היא לדרוך על בן אדם כשהוא באחת התקופות הרעות שלו. וגם ת'אמת הצחיק אותי שאת מצטרפת אל השדרן ב"סל הברכות" שלו לבריטני בזמן שאת אמורה רק לשאוף להגיע למעמד שהיא הגיעה אליו כאשת קריירה. התאכזבתי ממך. ולכל יפי הנפש,אל תפתחו פה ריב כי זו לא המטרה.

shay08

New member
היא לא יורדת על בריטני.

לפני שבוע בערך פורסם ראיון באתר 'מומה' ורוני ממש פירגנה לה ותמכה בה
אולי ברדיו זה היה קצת אחרת.

למעלה