שלום
שאלה קטנה

שלום ../images/Emo41.gif שאלה קטנה

נמאס לי כבר לחפש אחר המחשב המושלם, אבל מה לעשות, אני יגעה ועבודה רבה עוד לפני... אין ברירה. ובכן איך המחשב הנ"ל? מעבד: Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHz(740), 533MHz FSB, 2Mb cache Sonoma זכרון פנימי: 512MB ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 333MHz מסך: " 15 XGA+ (1024x768), High Brightness: 200nit דיסק קשיח: 60GB 5400Rpm כרטיס גרפי: ( ATI Mobiliti Radeon X300 (64MB מודם\פקס פנימי: V.92 56K KBPS כרטיס רשת אלחוטי WLAN תומך בפרוטוקול 802.11b/g אנטנה לרשת אלחוטית: Dual Hexa-band Antenna כרטיס רשת מובנה: 10/100 ETHERNET LAN כונן צורב DVD :SUPER MULTI התומך בכל שיטות הצריבה הקיימות חריץ PCMCIA Type II : משקל: 2.6 ק"ג בלבד כולל סוללה וכוננים יציאות: RJ-45, RJ-11, VGA ,Fire Wire, USB 2.0 x 3 PARALLEL S-Video, כניסה לזיכרונות פלאש מסוגים: Memory Stick, MS PRO, MMC, Secure Digital סוללה: LI-ION 6-cell מערכת הפעלה: Windows XP Home נ. ב לא הבנתי עדיין מה יותר טוב סונומה, סלרון דותן, סנטרינו... או שאני עושה מיש מיש מהמערכת הפעלה.
 
המפרט נראה טוב

אבל לא ציינת מהו הדגם של הנייד, לפעמים זה יותר חשוב. סונומה וסנטרינו הם פלטפורמות/טכנולוגיות של אינטל (לא נכנס לכל הפרטים), סלרון ודותן הם סוגי מעבדי פנטיום M שעובדים בטכנולוגיות הנ"ל.
 

Jan22

New member
הנייד של LG דגם מפרט לא רע ,בכל זאת

תצייני תקציב ,מטרות של הנייד וכד' .
 
מטרות הנייד - שוב, לימודים

התקציב קצת יקר לי, אבל אם אתם אומרים מפרט מצויין... נראה לי שאני אתשפר. מה את/ה אומר/ת?
 

Jan22

New member
אהבתי את הניסוח שלך - לימודים

לימודים יכול להיות הרבה דברים ,OFFICE - תוכנות שדורשות מחשב של 2000 שקל ,AUTOCAD/PHOTOSHOP - תוכנות שדורשות מעבד מהיר וכרטיס מסך מתקדם . תהיי ספציפית בדרישות שלך מסיבה פשוטה שחבל להשקיע בנייד שלא תשתמשי במלוא המעלות שלו ,וגם ההפך - חבל לא להשקיע ולהצטער בעתיד . תהיה מופתעת אבל אני מכיר מספר אנשים שרכשו ניידים של 10K ובסופו של דבר מריצים עליו WORD ורואים סרט פעם בשבוע ,פעולות שניתן לעשות בנייד של 2K .כמו כן ,את LG אני לא מחשיב יותר מדי מכיוון שהם די חדשים בעולם הניידים ובמיוחד בגלל שאיכות הסאונד של הרמקולים שווה לכביש סואן של אוטוסרדה . הייתי הולך על הדגם הבא . http://www.naot.co.il/products/15121
 
או קיי, סליחה.

אם כך, לימודים - שימוש בתוכנות אופיס ואינטרנט. אבל, נראה לי שאני אלך על המחשב הזה, הרמקולים לא כל כך מפריעים לי כי אני לא אראה סרטים בתדירות גבוהה, אם בכלל. אבל זה תמיד טוב שיש הרבה מקום, לדעתי. המחשב הזה ישמש אותי ללפחות 4 שנים אז נראה לי שאני אלך המחשב הזה, הבנתי שהוא מצויין. יש לו גם אחריות ל- 3 שנים אז בכלל מעולה.
 
למעלה