שלום

AnGeL 175

New member
שלום../images/Emo39.gif

כבר שעה אני קוראת את ההודעות שלכם בפורום..ומתלבטת אם לכתוב..ואיך להתחיל. נתחיל בזה שאני עוד 2 חודשים בת 20. אני שוקלת 90 קילו (על משקל 1.57). אף פעם לא אהבתי את עצמי בגלל המשקל...זה לא דבר שהייתי איתו ממתי שאני קטנה קטנה , עד גיל 12 הייתי מקל!ומאז פשוט העליתי , ואפשר להגיד שאפילו לא שמתי לב
תמיד אבל תמיד ניסיתי דיאטות רעב כמו: דיאטות מרקים,לאכול רק ירקות,צום(רק מים) ועוד כאלו למיניהם... יום אחד החלטתי ללכת לדיאטנית,זה היה ממש נס אבל הלכתי על זה בתקוה שאולי היא תעזור. היא הביאה לי תפריט של יותר ממה שאני אוכלת בהרבה,היא הוסיפה לשם ממתקים(אני באמת לא יודעת איך!!!) ואפילו אמרה לי שאם אני ירזה זה גג קילו בשבועים
מאז החלטתי שאני לא סומכת על דיאטנית! החלטתי לנסות שומרי משקל,סתם ראיתי כתבה שלהם בלאישה לפני איזה שנה בערך,ושם הם הביאו טבלה כזאת עם מאכלים בסיסים של אוכל ונקודות(בגלל המצב הכלכלי לא היה ועדיין אין באפשרותי לשלם בשביל פגישות,או תמיכה כמו שומרי משקל) אז החלטתי לנסות לפי התפריט הבסיסי שפורסם...ופלא החזקתי שבוע (אפילו עם ספורט
) אחרי שבוע נישברתי. אני ממש לא מקשרת את עצמי לפורום הזה "שמנות ויפות" כי אני לא חושבת שאני יפה(כן,בגלל המשקל),על אחרות שאני רואה מלאות או שמנות אני מאוד חושבת שהן יפות .. ולפי דעתי אני תמיד אומרת ששמנות יותר יפות בדרך כלל , אבל כשאני מסתכלת על עצמי במראה אני פשוט רוצה לבכות.
רובם מסביבי רזות\רזים...וזה די עצוב כשהולכים לקנות משהו , תמיד עלייהם עולה הכל אבל אצלי זה לחפש שעה ובדרך כלל לא למצוא. הביטחון שלי ממש מתחת לאדמה,אני לא מוצאת עבודה בגלל זה,לא סיימתי תיכון כי היו כמה בנות שפשוט החליטו ליפול עליי ולהרוס לי את הכיף של הלימודים
ואתם יודעים לא מספיק הביטחון שלי קבור עוד אנשים מסביבי אומרים לי "מה זה נהיית דאבה". אז זה תמצית לחיי הוורודים,בטוחה שיש יותר גרועים משלי אבל החלטתי ליפול עלייכם ולבכות לכם.
מצטערת שזה ארוך. לילה מקסים.

talty

New member
אנג'ל יקרה

גם אני הייתי כמוך... חסרת ביטחון לגמרי, מתביישת להסתכל לאנשים בעיניים, מתבאסת לקנות בגדים וכאלה, אני לא יודעת מה בדיוק שינה את זה... אבל יום אחד החלטתי שאני צריכה לאהוב את עצמי יותר. כי אני אצטרך לחיות איתי עוד הרבה שנים.... והתעסקתי תקופה בעיקר בעצמי, בלעשות מה שאני אוהבת, מה שאני רוצה ומה שעושה לי טוב על הנשמה. זה לא בקטע אגואיסטי או משהו, אבל פשוט התחלתי להתפתח בכל מיני כיוונים. עם הזמן גיליתי מי אני, והתחלתי לאהוב אותי באמת. כי מי אוהב אותי יותר ממני? :) אז תתחילי לאהוב את עצמך. ואני בטוחה במליון אחוז שיש הרבה מה לאהוב. רק צריך להפנים את זה:) תתעודדי מותק. לכולם יש ימים לא נחמדים שיהיה לילה טוב והמון בהצלחה ואהבה

AnGeL 175

New member
תודה,אבל...

ניסיתי המון פעמיים לאהוב את עצמי .. וזה ממש לא הולך. בעיניי אם אני רזה הכל יהיה מושלם , ורק אז אני יאהב את עצמי. אני יודעת שזאת מחשבה ממש אבל ממש לא נכונה אבל ככה המחשבה אצלי.

lizush

New member
איך אמרו בפרפר נחמד?

בואי איתנו, יבש אצלנו, ויש אצלנו מקום....
אני לא יודעת איך הוא עושה את זה, אבל הפורום הזה אכן עושה פלאים... תשארי ותיווכחי ברוכה הבאה

למעלה