שלום.

NoriChan

New member
שלום. ../images/Emo39.gif

יש מקרה אחד שקרה לי השנה, עוד לפני חופשת פסח, שהוא תעלומה. הייתי במיטה וניסיתי להירדם והטלוויזיה הייתה פתוחה (אני נוהגת להירדם עם טלוויזיה) על הערוץ קרטון נט וורק (cartoon network). פתאום שמעתי מן צחוק מפחיד כזה ונבהלתי, אני לא יודעת אם זה היה מהטלוויזיה כי בדקתי אם לא הנמכתי עד הסוף, וכשבדקתי אני כן הנמכתי עד הסוף. או שזה היה עדיין מהטלוויזיה כי יש לחצנים בטלוויזיה שגם בעזרתם אפשר להנמיך ולהגבי, ואולי בזה לא הנמכתי עד הסוף. או שזה במקרה הרע הייתה רוח רפאים או שד. אשמח אם תעזרו לי, אלינור.

vera352

New member
אולי...

עם זאת לא הייתה הטלוויזיה אז יכול להיות שאיזו רוח או איזה שד מנסים להפחיד אותך אבל אני לא חושבת שד כי השד ישגע אותך... אבל עם את שומעת את זה עוד פעם או משהו כזה או שאת שומעת את זה תמיד אז תגידי,ואז יכול להיות שזה שד... ועוד משהו תגידי היו עוד מקרים?

NoriChan

New member
אני לא כ"כ יודעת... ../images/Emo39.gif

גם להיכנס לזה אני לא כל כך יודעת זה כ"כ מפחיד
מה יכול להיות שרוחות ושדים קיימים והם יבואו אלי..? אבל יש לי תהילים בחדר ואני קוראת שמע ישראל... (לא אני לא דוסית אבל אני מאימינה בה').

עמ' שרוח תוכל להשמיע קול היא צריכה

המון אנרגיות כך שזה לא ממש הגיוני שזו תהיה רוח או שאולי נפתח אצלך ערוץ תקשור וניסו להשתעשע איתך בעינייין, אבל גם זה עם סיכוי קלוש, לא יכול להיות שאחיך מנסה להסתלבט עלייך או שזה היה מבחוץ, והיית ממש שקועה בטלוויזיה?

NoriChan

New member
לא נראה לי.. ../images/Emo39.gif

זה קרה אומנם השנה, אבל זה קרה לפני המון זמן... חוץ מזה, בכלל קיימים רוחות רפאים ושדים? יש הוכחות לזה..?

הוכחות מדעיות לא מוכחות סופית

א6בל שדות מגנטיים וכל מיני תופעות כאלה ואחרות אין הוכחה מדעית לקיום עולם של יישויות נפרד אם זו השאלה, אבל רוחות בהחלט קיימות

vera352

New member
כן ועוד איך...

רוחות ושדים קיימים אני לא יודעת עם יש הוכחות אבל שדים הם נכנסים בך ומכאיבים לך בגוף בפנים. והם גם יכולים לשגע אנשים עד שהם מתאבדים.(חלקם)

ואפילו בדת היהודית ישנו הדיבוק

שזה בעצם עינין השד או רוח המת שנכנסת באדם, בקבלה ישנו עיניין הגולם שקם לחיים שיש המאמינים שזוהי רוח המת שקם לתחייה
לינוי

הרזבם

New member
המיסטיקה בדת היהודית

שאובה בעיקר מהנצרות. למעשה, הדת היהודית בנויה על מיתוסים כנעניים מקומיים בעיקר. לפני המאה ה13 לא היתה קיימת הקבלה. גהינום, עולם הבא, שדים ורוחות - הם תוספות מאוחרות בדת.

עצם העובדה

שזהו פורום שעוסק ברוחות והעולם הבא, אינו אומר שכל אדם שקרה לו משהו מעט מוזר או לא ברור, התשובה האולטימטיבית לכך היא שרוחות ושדים רודפים אחריו... גם אצלי בטלוויזיה כשאני מנמיכה עד הסוף, לפעמים ניתן לשמוע קולות, כי גם בטלוויזיה יש עוצמה לטונים, ללא קשר אם הנמכנו או הגבהנו את הוולויום... חוצמזה שאמרת שניסית להירדם ויכול להיות שהיית על סף נמנום- מה שהגביר את בהלתך.

TheSegal

New member
באחת הטלויזיות אצלינו קורה שבזמן

שרואים דרך הממיר ומשתיקים את הסאונד אפשר לשמוע ברקע את הקולות של הערוץ עליו הטלויזיה נמצאת דרך האנטנה, בעייתי קצת להסביר את זה... לדוגמא הטלויזיה נמצאת על ערוץ ירדני ואז אני מעבירה את הטלויזיה ל - AV כדי לראות דרך הממיר, אם אני משתיקה את הסאונד של הממיר אני יכולה לשמוע את הערוץ הירדני... אולי זה משהו דומה...

הרזבם

New member
נשמע מפחיד

יש סיכוי שזה בא מבחוץ? אולי אפילו התחלת לחלום... ובחלום שמעת את הצחוק... נראה לי שזה מה שקרה

למעלה