שלום

m i k e l a

New member
שלום../images/Emo39.gif

הגעתי לכאן מהפורום השכן (קצת חבולה אבל אתגבר) אני בתחילת דרכי עם קלפי טארות ומתאמנת בינתיים רק על חברות כי האחריות בעיני היא עצומה. ניסיתי לקבל עזרה בפורום השכן אבל לדאבוני בחרו לכתוש אותי מאשר להשיב. פרסתי לחברה טובה שלי שנמצאת במערכת זוגית ומתלבטת אם להמשיך בקשר או לא. הם אמנם ביחד למעלה משנה אבל היא מרגישה שמשהו חסר לה בקשר הזה. הנה הפריסה: מה - שמונה מטבעות על איקס (הבחורה) - תשע חרבות לעשות - שלוש חרבות כדי להיות מאושרת - שבעה מטות עם וואי (הבחור) - מלך החרבות סיכום - שתי חרבות הפירוש שלי: היא מרגישה שהיא משקיעה המון בקשר ומתוסכלת מכך. המסר (שתי חרבות) אומר לה לקחת פסק זמן ולא לחשוש מהפרידה כי בסופו של דבר יהיה לה טוב (שבעה מטות). אני רק לא יודעת אם להגיד לה שהטוב יהיה איתו או עם מישהו אחר. אשמח לשמוע את דעתכן לפריסה ולפרוש שלי כמובן. תודה

לגבי הפרשנות שנתת

בגדול היא נכונה. אכן היא משקיעה ומשקיעה ולא רואה פרי מהנתינה שלה. רואים שחוותה משברים בקשר הזה ושאכן כדאי מאד שתפתח עיניים, כי ה"בום יגיע" וכשיגיע יתכן ויהיה כואב. אני לא חושב שה"יהיה טוב" לגבי הקשר הזה זה נכון. כי להרגשתי זה לא כך. נשאלת השאלה האחרת אם להגיד לה את זה והאם יש דרך לשפר את המערכת היחסים הנוכחית. כאן את צריכה לדעת יותר, לפעול על פי תחושותייך. וכמובן להזהר מאד במה שאת אומרת, כיצד את מנסחת את זה על מנת שחברתך תוכל להפיק מהאמירה שלך ושתהיה לה גם אנרגיה לעשייה ושינוי. הרבה הצלחה
הקורא בטארוט.

מיקלה.... איזו נוסטלגיה השם הזה

מעורר בי :) בחרת בניק הזה מהסידרה ? אני לא מתחברת במיוחד לפריסה אותה בחרת או יותר נכון לאמר לניסוח השאלה. מכאן אני מעט מתקשה לעזור לך בפירוש של הפריסה. כאשר אני בוחרת להשתמש בפריסת מילים אז יש ניסוח אחד או שניים שאני באופן אישי משתמשת וזה הכל. שאלות אחרות ? פריסות אחרות.... קלף אחד "קופץ" לי מול העיניים. מה היא צריכה לעשות כדי להיות מאושרת ? 7 מטות... אפשר היה לאמר כאן אחד משניים - או שהיא צריכה להכניס קצת פלפל ואקשן לקשר או שהיא צריכה דווקא להרגיע אותו ולא לחפש קשיים בכח... בגלל שהוא יצא מיוצג ע"י קלף מלך החרבות אני אבחר דווקא באפשרות השניה. הולם למלך החרבות את השקט ולא האקשן :) ויתרה מכך למעשה, 2 חרבות מסכם את השאלה כמסר ואומר לה להסתכל במציאות כמות שהיא. לא לחפש בכח. מה דעתך ?

m i k e l a

New member
תודה הילה../images/Emo140.gif

לא בגלל הסדרה... חחח... קוראים לי מיכל ובגלל שכל הניקים היו תפוסים בחרתי במיקלה...כך קוראים לי בבית. ולענין הטארות - באילו פריסות מילים את נוהגת להשתמש? אשמח אם תגלי לי. אכן, הקלף היחיד שנותן אור בפריסה הזו הוא 7 מטות וגם אני סבורה כמוך שהאפשרות השניה מתאימה יותר למצב הקיים כי מהכרותי את מערכת היחסים לא צריך אקשן, להיפך, יש צורך ברוגע. בכל אופן תודה רבה על התייחסותך המקיפה.

מחשבות...

כמה וכמה חרבות בשאלה. מחשבות מחשבות ושוב מחשבות. השאלה באה ממקום של רצון ללכת בצעדים מדודים ומוכרים בעתיד. זהו קשר המדיר שינה מעיניה כי היא מעמיסה את ראשה to much בשאלות. נראה שההמלצה הינה ללכת עם ההיגיון ולא עם הלב. קלף הסיכום מחזק שהספקות הן המזון של מחשבותיה. אורקולית

batgalim

New member
מיקלה

אני שמחה שהגעת לפורום זה שבמהותו עוזר ללומדים את הטארוט
ולפירוש - מה - שמונה מטבעות על איקס (הבחורה) - תשע חרבות לעשות - שלוש חרבות כדי להיות מאושרת - שבעה מטות עם וואי (הבחור) - מלך החרבות סיכום - שתי חרבות לי נראה שהבחורה חווה קשיים עצומים עם הבחור, היא מצפה שיהיה טוב יותר אך הציפיות והתקווה שלה אינם לטובתה הנפשית כלל... היא צריכה לראות את הקשיים בעין מפוכחת, לא נראה שיהיה טוב יותר בהמשך. הבחור אינו קל, הוא בוחן ובודק אותה על כל שעל. 2 חרבות קורא לה לצאת מהפסיביות, האהבה אליו מסנוורת את עיניה והיא אינה רואה את המציאות כפי שהיא. אך האם זו אהבה? אולי זוהי תלות?

m i k e l a

New member
אורקולית גם לך אני מודה../images/Emo140.gif

אהבתי את פרשנותך את מאוד צודקת. גם אני אמרתי לה לעשות חושבים ולהניח רגע לרגש... תודה לך

למעלה