שלום

shanyz

New member
שלום../images/Emo39.gif

לפני 8 חודשים בערך החלו כאבים בכף הרגל לאחר שהתחלתי להתאמן באירובי מדרגה די הרבה. אמרו לי שכנראה שזה שברי מאמץ- אבל לא בדרגה גבוהה כי לא ראו את זה בצילום. הרופא אמר לי לנוח ושזה יעבור מעצמו. מאז עברו כבר 8 חודשים- הייתי בטירונות, ששם המצב שלי שוב החמיר, הספקתי לסיים טירונות ולהיות כמה חודשים בשירות סדיר. הרגליים לא כואבות ככה סתם.. רק כאשר אני מאמצת אותה. אבל גם בעמידה. עמידה של דקה אפילו! אני עומדת וחותכת סלט במטבח ופשוט לא יכולה.. ממש מציק לי ברגליים ואני חייבת או לשבת, או ללכת כדי לא להרגיש את הכאב המוזר המציק הזה. הייתי באורטופד של הצבא שאמר שנראה לו שאולי זה דלקת בגיד והוא שלח אותי לאורטופד מומחה כף רגל. מה נראה יותר הגיוני? שברי מאמץ? דלקת? אמרו לי ששברי מאמץ עוברים תוך חצי שנה אם נחים. אני כבר 8 חיודשים לא עוסקת בפעילות גופנית. אבל זה לא עובר.

כאבי כף רגל

אני יכול לחשוב על עוד כמה אפשרויות. האם עשו לך אולטרסאונד, האם עשו מיפוי עצמות? כאב כ"כ ממושך מחייב ברור יסודי.

shanyz

New member
תגובה

אולטרסאונד לא עשו.. ומיפוי עצמות גם לא כי באותה השנה עשיתי כבר מיפוי ואמרו שזה לא טוב לעשות פעמיים בשנה.. אבל.. מאז עבר זמן.. אני אראה מה המומחה כף רגל ימליץ לעשות.. תודה!

למעלה