שלום

שלום ../images/Emo39.gif

שמי שחף אני בת 19 ובגיל שנה וחצי אבא שלי עזב את הבית. הוא אמר לאמא שלי שהוא נוסע לנסיעת עסקים והוא יחזור תוך שבוע והוא לא חזר. אמא שלי נותרה לבד עם ילדה בת שנה וחצי שלא מבינה כלום. אמא ואני מדברות בחופשיות על הנושא אנחנו חברות הכי טובות שיש. והיא סיפרה לי שהתחלה היה ל משבר גדול והכל כמעט התמוטט ואז היא לקחה את עצמה בידיים. היא גידלה אותי לבד עברה איתי הכל. החיים שלי לא היו בדיוק קלים מגיל 14 עד גיל 18 התמודתי עם אנורקסיה והייתי מאושפזת תקופה ארוכה והרופאים חששו לחיי בשלב מסוים ואמא הייתה שם איתי ולא עזבה. היום אני שנה אחרי השחרור ונצחתי את המחלה והכל בזכות אמא. אנחנו גרות ביחד עם כלב מדהים העונה לשם סנופי. וכיום לאמא יש חבר ששתינו מאוד אוהבות. מה המטרה של ההודעה? לא יודעת.. סתם חשבתי צורך לשתף.

רוממה

New member
גם סתם לספר זו מטרה

את ממש לא צריכה צורך להסביר את מה שכתבת, זה מדבר בזכות עצמו. נעים לשמוע על קשר יפה שכזה שיש בין אמא לבת טוב לדעת שניצחת את האנורקסיה. ומחמם את הלב לקרוא שאת בקשר טוב עם החבר של אמא שלך. והכי הכי זה לדעת שלפעמים שם מהדברים הכי מסובכים, אפשר לצאת בסדר. ברוכה הבאה לפורום.

../images/Emo23.gif

ולי חיממת ת הלב עם ההודעה שלך, זה כאילו מישהו נתן לי נקודת מבט של עוד כמה שנים ועוד מהצד של הילדים. אני בטוחה שאת ואמך צמחתם והתחזקתם מתוך הסיטואציה הלא קלה אליה נקלעתם, והפכתם לאנשים טובים יותר. חיזקי ואימצי

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif מחמם ת'לב לשמוע

שימשיך להיות לכן כיף וטוב ביחד.

למעלה