שלום...

מצב
הנושא נעול.

לימי2

New member
שלום...../images/Emo39.gif

שלום...

אני לא ממש קשורה לפורום הזה....אולי בעקיפין.... אני עוברת טיפולי IVF וכבר פעמיים שתרמתי כל פעם 4 ביציות... אני חושבת שנפלה בחלקי זכות גדולה.... רציתי קצת אם אפשר לשמוע על התהליך שעוברות בנות שמקבלות תרומה מהארץ... האם זה יותר יקר?? האם יותר קשה להשיג תרומה בארץ?? ( למרות שאני מניחה שכן...) אשמח לשמוע פרטים ... אני מאחלת לכווולנו המון המון המון
בדרך אל האושר

כל הכבוד ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

שלום...

אני לא ממש קשורה לפורום הזה....אולי בעקיפין.... אני עוברת טיפולי IVF וכבר פעמיים שתרמתי כל פעם 4 ביציות... אני חושבת שנפלה בחלקי זכות גדולה.... רציתי קצת אם אפשר לשמוע על התהליך שעוברות בנות שמקבלות תרומה מהארץ... האם זה יותר יקר?? האם יותר קשה להשיג תרומה בארץ?? ( למרות שאני מניחה שכן...) אשמח לשמוע פרטים ... אני מאחלת לכווולנו המון המון המון
בדרך אל האושר
כל הכבוד

רוב הבנות של הפורום שלנו עוברות טיפולים בחו"ל ולא בארץ מכיוון שאין הענות לבנות לתרום או שלא אומרים להם על התרומה. בכל אופן הטיפולים בארץ(כאשר מביאים עוברים מחו"ל ) עולים סביב ה-18.500 ואם נוסעים לשם זה מייקר את הטיפול בעוד כמה אלפי שקלים. נישמח לשמוע ממך מי הרופא המטפל בך איפה תרמת ושוב כל הכבוד לך והלוואי והיו עוד בנות כמוך אולי זה היה משפר את כיסנו. אך לצערנו אני ניתקלתי ברופא אחד בארץ שדרש סכום של 10.000 על 2 בציות .

לימי2

New member
תרמתי במדיקל הרצליה....

כל הכבוד

רוב הבנות של הפורום שלנו עוברות טיפולים בחו"ל ולא בארץ מכיוון שאין הענות לבנות לתרום או שלא אומרים להם על התרומה. בכל אופן הטיפולים בארץ(כאשר מביאים עוברים מחו"ל ) עולים סביב ה-18.500 ואם נוסעים לשם זה מייקר את הטיפול בעוד כמה אלפי שקלים. נישמח לשמוע ממך מי הרופא המטפל בך איפה תרמת ושוב כל הכבוד לך והלוואי והיו עוד בנות כמוך אולי זה היה משפר את כיסנו. אך לצערנו אני ניתקלתי ברופא אחד בארץ שדרש סכום של 10.000 על 2 בציות .
תרמתי במדיקל הרצליה....
אצל דר' מנשה יחזקאל....אם שמעת עליו.... ושוב המון
ו
רבה על התשובה...

בת אל5

New member
כל הכבוד לך../images/Emo70.gif

תרמתי במדיקל הרצליה....
אצל דר' מנשה יחזקאל....אם שמעת עליו.... ושוב המון
ו
רבה על התשובה...
כל הכבוד לך

הלואי והיו עוד נשים שמוכנות לתרום. אני קבלתי פעמיים תרומה דרך מדיקל בהרצליה. בימינו צריך לחכות המון זמן, אם בכלל, עד שיש תורמת.

סביון1

New member
שלום לימי

שלום...

בדרך אל האושר
שלום לימי
לצערי מעטות הן הנשים שמקבלות תרומה בארץ מתורמת ישראלית ולכן קולן אולי לא ישמע כאן. קשה מאד להשיג תרומה בארץ כי כידוע לך רק נשים כמוך, שממילא נמצאות בטיפולי פוריות, יכולות לתרום. כמו כן את בודאי יודעת שבארץ התורמות באמת תורמות, כלומר הן לא מקבלות תמורה על הביציות ולכן אנו לא נזקקות לשלם על הביציות. מה שעוד מוזיל את התהליך הוא העובדה שהטיפול נעשה במלואו בארץ וכך קופות החולים לא יכולות להתחמק מלשלם עליו (מה שהן עושות בשמחה כשמדובר בטיפולים בחו"ל). לכן לקבל תרומה בארץ זה צ'ופר גדול שרק מעטות זוכות לו. תאורטית כל מטופלת ישראלית יכולה לקבל טיפול תרומה בארץ ללא שום הוצאה (למעט השתתפות עצמית על התרופות): כל מה שהיא צריכה לעשות זה ללכת לבית חולים ציבורי, לחכות בתור לביציות, וכשיגיע תורה היא תקבל טיפול בתרומת ביצית בחינם, כמו כל מטופלת IVF רגילה. רק שבפועל התור אורך שנים על שנים (לי נאמר 6-7 שנים) כך שההמתנה לא ריאלית בכלל. בכל מקרה המון תודה לך והערכה על המצווה שעשית. סביון

אשת מים

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo140.gif

שלום...

בדרך אל האושר
כל הכבוד לך

אינני יודעת למה אבל בארץ אין תורמות והמודעות לענין קטנה ביותר אולי בגלל העובדה שהתורמת אינה מקבלת כסף על כך או כל "טובת הנאה " כגון הנחה בטיפולים ,טיפול חינם וכו'. אולי אם זה היה כך אז היו הרבה יותר תורמות כאן בארץ . כל הכבוד לך על תרומתך . מאחלת לך הצלחה בטיפולים .

סביון1

New member
דוקא התורמות שזקוקות לכך יכולות

כל הכבוד לך

אינני יודעת למה אבל בארץ אין תורמות והמודעות לענין קטנה ביותר אולי בגלל העובדה שהתורמת אינה מקבלת כסף על כך או כל "טובת הנאה " כגון הנחה בטיפולים ,טיפול חינם וכו'. אולי אם זה היה כך אז היו הרבה יותר תורמות כאן בארץ . כל הכבוד לך על תרומתך . מאחלת לך הצלחה בטיפולים .
דוקא התורמות שזקוקות לכך יכולות
לקבל טיפול חינם. זאת טובת ההנאה היחידה שמותר להן לקבל. לכן יש מידי פעם תורמות שהן עובדות זרות ללא ביטוח רפואים, או נשים שיש להן כבר שני ילדים ולכן טיפוליהן לא בסל הבריאות, שמוכנות לתרום תמורת טיפול חינם.

צוקה1

New member
לימי ,כל הכבוד לך

שלום...

בדרך אל האושר
לימי ,כל הכבוד לך
המון הצלחה יקירה מקווה שבמהרה תבשרי לנו שאת בהריון-נראה לי שכולנו כאן נשמח עבורך תודה רבה צוקה

לימי2

New member
בנות יקרות...המון המון ../images/Emo51.gif

לימי ,כל הכבוד לך
המון הצלחה יקירה מקווה שבמהרה תבשרי לנו שאת בהריון-נראה לי שכולנו כאן נשמח עבורך תודה רבה צוקה
בנות יקרות...המון המון

והמון המון
לכולן!!! הייתה לי זכות גדולה לתרום...ואני שמחה מעומק ליבי לדעת עזרתי למשפחת או שניים בישראל להשיג את הדבר הכי הכי מאושר בחיים!!! אם הצלחתי לעשות משפחות מאושרות ולחסוך להןדרך קשה.. השגתי את המטרה שלי. אני מאחלת לכל אחת ואחת מכן וגם לי... שבקרוב מאוד נשיג את המטרה שלנו. בהמון
לימי

ayoosh

New member
כל הכבוד והמון המון ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

בנות יקרות...המון המון

והמון המון
לכולן!!! הייתה לי זכות גדולה לתרום...ואני שמחה מעומק ליבי לדעת עזרתי למשפחת או שניים בישראל להשיג את הדבר הכי הכי מאושר בחיים!!! אם הצלחתי לעשות משפחות מאושרות ולחסוך להןדרך קשה.. השגתי את המטרה שלי. אני מאחלת לכל אחת ואחת מכן וגם לי... שבקרוב מאוד נשיג את המטרה שלנו. בהמון
לימי
כל הכבוד והמון המון

תרומת ביצית בארץ

שלום...

בדרך אל האושר
תרומת ביצית בארץ
שלום , אני מחזקת את ידייך בתרומתך וקווה כי עוד נשים המאימות לתרום מביציותיהן תעשננה כמוך. עד שמשרד הבריאות יעביר את החוק שלנו בנושא יעבור עוד זמן ולכן רק תורמות בישראל "יצילו" את הזקוקות לתרומה ומהמתנה מורטת עצבים. חיזקי ואימצי בהחלטתך. עפרה בלבן יו"ר עמותת חן לפריון וחיים

בשמם המשפחות האלמניות...

שלום...

בדרך אל האושר
בשמם המשפחות האלמניות...
אני רק רוצה להגיד: תודה
.
הלווי והיו עוד כמוך
וכל הכבוד

בשמם המשפחות האלמניות...

שלום...

בדרך אל האושר
בשמם המשפחות האלמניות...
אני רק רוצה להגיד: תודה
.
הלווי והיו עוד כמוך
וכל הכבוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה