שלום

שלום ../images/Emo34.gif

אז כמו שכתבתי, אתם מכירים אותי
(אולי לא זוכרים
...) אני כותבת ביד ימין. הניק הוא כזה, אגב, בגלל שתפוז לא מאפשר להכניס ניק שמכיל את המילה "אורח"...

אריק!

New member
ממחלקת התגובות נמסר בתגובה

שהגירסה הנ"ל נתקבלה במערכת וצוות התגובות עוסק כרגע בגבוש תגובה הולמת. כמו כן הוחלט, שלאור רגישות המקרה וההיסטוריה של הכותבת בפורום, וגילה המתקדם לא תינתן תגובה מוקדמת. סבלנות ! אגב, ספרתי כ -"5" סימני קריאה, "1" 3 נקודות, "5" סוגרים ( מהזכרון ) ומי שרוצה להתאמן על זה - מוזמן. שבוע טוב לכולם. אריק.

אמתין בסבלנות ../images/Emo60.gif

ואציין שיש שם "4" שלוש נקודות .. ספרתי בעצמי אחרי שאמרת. אולי אתן רמז קל?

כושכוש

New member
הנה משהו

שלום לך, לא נראה לי שאני אוכל לדעת מי את, כנראה את היית פה לפני שהגעתי. בכל אופן ולענייננו - יש הרבה מה להגיד ואני בקוצר זמן אז רק אציין משהו שדי קפץ לי לעיניים: יש לא מעט סימנים של רגליים על הקרקע, או למעשה רצון להגיע למצב כזה ולתפוס אחיזה בקרקע. מצד שני יש גם את הקונטרה: מעין רחפנות, יש מקומות שבהם הכתב עולה למעלה כאילו לא רוצה להיות כלוא לאדמה. יש כמה ´ם´ שממש נראות כמו בלון מרחף לו בקלילות. לי זה נראה כמו מאבק פנימי בין חלק שרוצה לרחף לו חופשי, לבין חלק רציונלי יותר שמנסה לקבע את עצמו לאדמה. חוצמזה, שמת עין על ה-ע? גם אני, ושמתי לב שדוקא באזור הטקסט שבו כתבת על התנזרות ה-ע פתאום הצטמצמה לה, כך שגם מחשבות רגעיות יכולות להשפיע על נטיה כללית של צורת הכתב.

הייתי פה לפני שהגעת ../images/Emo13.gif

מפני שאתה לא מוכר לי. זה נכון, האחיזה בקרקע היא טבעית אצלי, ובד בבד נטיה לרחפנות וחלומות. אני חושבת שזה "טבעי" אצלי, אני לא משתדלת לאחוז בקרקע, זה פשוט טבוע באופי. את החלומות, לעומת זאת, אני דואגת לשמור ולשמר, כי אני מאוד מפחדת לאבד ככה את היצירתיות שלי, אולי קצת תמימות. הצד הזה, המרחף והחולם, חשוב לי מאוד.

אריק!

New member
שוב פעם ע´ ?

אפשר לראות שמרכיבים אופיניים באות ע´ ישנם גם ב נ´ ו פ´, מה שמלמד שההתנהגות האופיינית היא באזור ולא באות. אז ע´ צרה בלחץ אנכי "כמעט" "עבודה" מכניסה את התהליך לפסים תכליתיים להשגת תוצאה, ספוק ופורקן, ´שורה תחתונה´. כך שהתחברות לצרכים של הגוף - יש. זו מגמה של קיצורי דרך ולפעמים קוצר רוח להתארכות התהליך, ולצד האחר ? התפיחה של ע´ במקומות אחרים זהו נסיון להנות ביתר ניחותא גם מהתהליך ומהרומנטיקה סביב, להכריח את עצמה לשחק את המשחק אף שזה לפעמים נמרח, טרחני ומעייף. ולפעמים לא ! עד כאן על ע´ וחשוב לציין שזו רק דעתי ואין כאן שום דבר מחייב מעבר לכך. אריק. מעניין מהי הילת המסתוריות אשר אופפת את 3 ומה מוצפן שם הרחק מידיעתינו ומידיעת הקהל הרחב ?

אני מסכמת את דבריך ומגיבה, אריק

אני מנסה לפרש את דבריך בצורה מסויימת, ונדמה לי שהצלחתי. נכון. לפעמים אני מתרגזת מתהליכים מסויימים (במיוחד כאלה כשמדובר בצרכים של הגוף..) ומקצרת אותם. בענייני יחסים, זה מאוד פוגע בי, מפני שלפעמים אלו לא הצרכים של הגוף - יותר של הסקרנות. כלומר עושה משהו בלי לחשוב אם אני רוצה אותו, שלא רק מסקרנות או "רצון" שכזה. קשה להסביר. ובדיוק בגלל זה אני לפעמים מכריחה את עצמי להנות. לפעמים, כשאני במצב רגוע, אני לא צריכה להכריח את עצמי, אלא אני באמת נהנית מכל התהליך (אפשר לדבר על תהליך של גם סתם להכין סנדביץ´. בד"כ אני פשוט מ-מ-ה-ר-ת). זה לוקח לי המון תרגולת ו"הסתכלות פנימה", "התבוננות", או איך שתכנו את זה - אני פשוט קוראת לזה מה שאני באמת רוצה. לא הבנתי את השורה האחרונה שלך: הילת מסתורין שאופפת את שלוש? 3? אם תוכל להסביר..?
קודם לא ציינתי תודה בפני כושכוש - אז תודה. וגם לך אריק, ולכל אלה שעוד יטרחו להגיב. אשמח ממש ממש אם תמשיכו, זה מאוד מעניין

אריק!

New member
תודה על תגובתך הכנה ופתוחה.

לקראת סוף בשבוע ננסה להשיב גם על מה ששאלת. לפני זמן מה דיברו כאן על 3 נקודות, והועלו השערות מה יש בהן, בפרט כאשר מישהו מרבה לעשות בהם שמוש, כמוך למשל. אולי תוכלי למצוא זאת בדף קודם באזור של הודעות שהכותב קרא להן: "גרפולוגיה לשמה". להשתמע. אריק.

קראתי את השירשור, והנה דעתי

אני חושבת שרצוי לנתח את השלוש נקודות, גם כשמדובר ב"למה התכוון הכותב", בכל מיני מצבים כמו שציינת, אריק. צריך לדעת באיזה מצב רוח הכותב כשהוא כותב, וזה עוזר לניתוח. בכלל, אם הניתוח מראה שלאדם יש צד נסתר, למשל, שהוא מציג דבר אחד וחושב אחר, שלוש נקודות יכולות להעיד על ניצוץ של הצד הפנימי..להשאיר מקום לחשיבה, להשאיר לקורא מין רמז שיש פה יותר ממה שמוצג. וזו רק דוגמה..

אבל שכחת את עצלנותי הרבה ואת קוצר

הרוח לקיצור תהליכים
אני נוהגת לעסוק בנושא מסויים לתקופה, ואז לעזוב אותו, מחוסר עניין.. פסיכולוגיה מעניינת אותי תמיד.

shonshon5

New member
תגידי: "בורחת" לא כותבים עם "א"?

כאילו - לא חסרה לך "א" אחרי ה"ר"? טעות? שגיאה? מילכוד? או - אולי - באג במקלדת? אני מבקש - בעצם דורש - מעטרה המנהלת להקפיד שהכותבים לא יעניקי לעצמם הנחות אלא ישתמשו בכל האותיות כדין, ולא יחסירו אף לא קצהו של יוד. שלא לדבר על "א" שלמה(!) ישמרנו השם!

עטרה ב ט

New member
אני מאוד שמחה שהעלית את הנושאאא

גם אותי הטריד חסרונה של ה"א" ! מישהו פה מוכן להסביאר ?

חזרתי היום מחופשה בצפון

בקיבוץ חולתה. האמת, כמה אפשר להיות בחופשות משפחתיות בגילי?! רציתי הבייתה..אפילו שעשינו המון פעילוליות נחמדות, להיות עם המשפחה שלי באותו אוטו שלושה ימים, זה פשוט מעיק..במיוחד כשנורא צפוף לי מאחור (ודווקא יש לנו אוטו גדול). אבל מה - עשינו טיול ג´יפים בחמש בבוקר, ראינו כמה חיות לילה (כולם ברחו!) ואת הזריחה. סה"כ - היה נחמד. והנה, ה-א´ האובדת, אוראחת בוראחת

אריק!

New member
תתביישי לך. ככה לדבר על המשפחה ?

אני תובע למחוק זאת באופן מיידי לפני שמישהו מילדי הגדולים יקרא זאת ויכריז: אתה רואה, אנחנו לא היחידים שחושבים כך. האמת, גם אנחנו מתכננים איזה חופשת צימר בצפון, אבל לפי ההתלהבות נראה לי שנסתפק באוהל סיירים. אריה - הסאאפארי בראמאת גאאאאאן.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחשבתי להמליץ לך על צימר בצפון

לא זה שאני הייתי בו (הוא היה לא משהו!). אני אכתוב פה את כל הפרטים, כדי שלא ניכנס לשירשורים מעצבנים. אז הנה: הצימר הזה נמצא בפתח של קיבוץ חולתה. יש שם שני צימרים י-פ-ה-פ-ה-י-ם, עם תקרות מעץ. כל אחד זה בעצם בית קטן, מרוהט באופן יוצא מן הכלל. בכל יחידה יש סלון עם ספה, מערכת סטריאו וטלוויזיה, חדר שינה למבוגרים עם מיטה זוגית (עם מצעים מסאטן, כמו שהמארחת הדגישה), חדר שינה לילדים עם שתי מיטות יחיד גדולות (לא צרות. תעשו חושבים. יש אפשרות לצרף מזרן על הרצפה לחדר) וחדר אמבטיה מרווח עם ג´קוזי וסובנים טבעיים (כמו שאמרה המארחת, שוב). יש גם גינה שאפשר לעשות בה מנגל, והנוף נראה מצויין. יש את הקיבוץ בצמוד, שאפשר לקנות בו, וכמובן את כל האיזורים מסביב שיש בהם אטרקציות (בעיקר כפר בלום וצוק מנרה. יש גם טיולי ג´יפים שאחד מחברי הקיבוץ מארגן - היינו בזה - מומלץ בחום). לילה עולה שם 450 שקלים למשפחה של ארבעה נפשות. כל אדם נוסף - 70 ש"ח ללילה. ארוחת בוקר זוגית עולה 90 שקל (לזוג..) ילדים מבוגרים יצטרכו לשלם גם 45 ש"ח, קטנים פחות (היא לא ציינה). בארוחה יש יין, גבינות וכ´ו. העסק יוצא משתלם למשפחות קטנות, אנחנו משפחה גדולה (שש נפשות) ככה שיצאנו לנו כמעט אותו כסף בצימר ממש ממש תת רמה... (מפונקים!
) הצימר באמת מקסים, הצמחיה שם מטופחת מאוד, ובאמת באמת מומלץ. אם תרצה - אני אפרסם את הטלפון שלה, אני חושבת שהיא לא תתנגד.. זהו! אוראחת בהשפעת הצפון ועמק החולה.. |יתוש|

למעלה