שלום

omri m

New member
שלום../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

אני הומו. כן.. מה לעשות... אני רק בן 14 אבל רק אתמול גיליתי שאני נמשך רק לבנים... יש אחד בכיתה שלי שאני ממש מפנטז עליו ואני כבר ירדתי בלימודים בגלל זה. אמא שלי מרביצה לי. הבנות נמשכות אלי.. אבל אני שונא בנווותתתתתת השאלה שלי היא מה עושים בנידון
מצד אחד אני לא רוצה לדרת בלימודים, מצד אחד אני הומו.... אבל אל תשכחו שאני בן 14 אז בכל זאת.. דברו אלי נורמלי

שלום עומרי../images/Emo24.gif

ממ דבר ראשון ברוך הבא:) דבר שני.. אל תמהר.. אל תקטלג. תראה לאן זה הולך אם אתה ממשיך להימשך לבנים וכו.. וזה שאתה הומו לא בהכרח קשור ללימודים אתה פשוט כמו כולם בגיל שלך(אני שנה מעליך נא נא נא
) ואתה פשוט מגלה כמה דברים חדשים . זה יעבור
. ודבר אחרון אבל חשוב. אם אמא שלך מרביצה לך אתה לא יכול להסכים לכך! אין לה זכות להרים עליך יד! אם אתה יכול להרחיב על הנושא(למה היא מרביצה לך.) ברוך הבא:)

BlueCat

New member
ברוך הבא! (לירו../images/Emo16.gif, איפה הקפה?)

ועכישו, אחרי קבלת פנים חמה זו: חתיכת קביעה קבעת בשביל מישהו בן 14. ועוד בין לילה?!? אתה צריך לקחת את הזמן ולהכיר את עצמך ואת המצב החדש. תתרגל, תסתכל, תבדוק ורק אח"כ תסיק מסקנות. אני יודע שזה נדוש ושחוק אבל: - אתה לא צריך לקבוע לך חיים על פי הגדרות וסטריאוטיפים כל כך מוגדרים. אתה בכלל יודע מה זה בדיוק הומו? לא ניראה לי שיש מישהו שיודע... מה עושים בנידון? אל תעשה כלום בינתיים, פשוט תחייה בשקט ותלמד להכיר את עצמך. עכשיו, אחרי ששיחקתי אותה ורדה רז´יאל ז´קונט 2, נדבר על שאר הבעיות שלך. ההוא מהכיתה שלך, למה הפינטוז מפריע בלימודים? לא הבנתי מה הקשר... אתה רוצה תיצור איתו קישרי חברות, תדברו ותכירו ONE EACH OTHER. אני לא חושב שתוכל לעשות יותר מזה, בטח שלא אם הוא סטרייט שלא יחשוב לנסות בכלל... בקשר להורים שלך, אולי זה קצת מוגזם אבל אולי כדאי שתנסה לדבר איתם על המצב שלך? אולי עם אבא או אח/אחות גדולים? אני באמת שלא יכול לעזור בקטע הזה. הערה חשבה: העצות של כותב קטע זה אנין באות להחליף יעוץ מקצועי. ניראה לכם?!?!

לירונר

New member
שוקו ~../images/Emo70.gif~

עם קצפת
ברוך הבא יקירי.... את הדיבורים אני אשאיר לחברי הפורום...

ladybug 007

New member
"מצד אחד אני לא רוצה לרדת בלימודים

, מצד שני אני הומו..." הסבר לי בבקשה, מה הקשר בין שני הדברים? אין קשר, לפחות אני לא רואה שם קשר, בין שני הדברים? מה, הומואים נכשלים בלימודים? למה, כי הם נמשכים לגברים?? אז אם זה ככה, גם סטרייטים היו צריכים להיכשל, כי הם נמשכים לנשים.. סורי, אבל אני חושב שזה תירוץ.. וזה די טבעי שבנות נמשכות אליך.. כאילו, הן בנות, אתה בן.. אתה פשוט אוהב בנים, ולא בנות.. אוי, אני מרגיש עכשיו כמו מורה ביסודי.. NEWAY, אין לי כל כך תשובה לזה.. אבל עדין..

למעלה