שלום.......

שלום....... ../images/Emo3.gif

נעים מאוד אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת רק הפעם בלי פלפלת..אתן יודעות לא ממש התדרנו בעיות קטנות של משיכה וכו,...<לא מעניין>.. אז...נכנסתי לומר שלום..לברנדי כי הבטחתי...וגם כי...כי...כי.. כי ככה..אני לא חיייבת סיבה נכון..
והפורופ הזה..אהה...יש הסתייגויות כי לא כולן מקבלות פה יחס באופן שווה..אז אני מוחה בתוקף!!
וזהו סיימתי את דבריי להיום..בתקווה שמישהי או מישהו יתייחס... שלכן ושל עוד מישהי שגנבה לי את הלב....פלפלת....

ש=ל=ו=ם פלפלונת!!! ../images/Emo9.gif

ולמה שלא יתייחסו פלפלית חמודה!? נעים מאוד לך וברוכה הבאה.. אני דיי חדשה כאן... נייס טו מיט יו... את לסבית או דו מינית?! שירלי

הלו שירלי.. ../images/Emo13.gif

אני אגיד לך למה.. בגלל...שאף אחת לא מכירה אותי פה אז אין להם מה לומר.. וגם לא תמיד מתאמצות..אבל אני אשרוד... נייס טו מיט יו טו חברה שלי אומרת שאני לסבית אני מעדיפה להגדיר את עצמי כדו-מינית זה נשמע פחות קיצוני...

פילפלת ../images/Emo120.gif

אני אישה קטנה ומסוממת יש לי שקית סמים קטנה שקית סמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה איזה מזל שיש לי חברים במשטרההההה בכל מקרה נעים מאוד םלפלת אני דניאל בת 14.5 מקרית אונוווווו בלאט זהו

../images/Emo5.gif

ככה אומרים שלום דני??? לא יפה... ברנדי כבר חטפה על הראש עכשיו גם את רוצה???? תבקשי סליחה יפה והכל יהיה יותר טוב..גם לי וגם לך :

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא הגיעה ליבנה.. חחחחחחחחחחחחחחחחח שלום לך נסיכה.. מה המצב?.. חחחחחחחח הרגת אותי עכשיו.. אוהבת אותך!

../images/Emo98.gif פלפלתתת!!!!(את גדוווווולה)

חחח פלפלת גם דניאל שרה לך את זה (אמרתי לך למדתי ממנה) חחח נדפקת לא סתם - וואוו נכנסת לכתוב בשבילי איזה כבוד *מסמיקה עם חיוף דופוס מרוח..* בקיצור הבטחתי לך שאני יגיב אז הנה -הגבתי- חחח נראה אותך בצאט

../images/Emo6.gif כשאני מבטיחה אני תמיד...

מקיימת!!!! זה פשוט חוק אצלי... אפילו אם אני מבטיחה לעצמי דברים..אני צריכה לקיים כי רק אז זה מבטיח לי שאני אקיים את מה שאני מבטיחה לאחרים.. אנד..אס יו סיי. c u

שלום לך גברת מצויירת... ../images/Emo9.gif ../images/Emo95.gif

היי לך.. ברוכה הבאה לפורום.. אני אורית בת 18... את יכולה בהחלט לראות אותי גם בצ´אט... ביי בנתיים.. טיטול

ואני לא הבנתי מה הריח פה...

פויי....ריח לה משהו..אבל ההצעה שלך נשמעת נחמדה...אני גם בת 18 אבל יש לי חצי עודף.. מישהו רוצה??
חח....חשבת שבחינם?? אז...נתראה בצ´אט...

inbal-d

New member
שלום לך פלפלת ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני עינבל , בת 18 בצ´אט אני נמצאת בכינוי עינבל* בת כמה את? זהו, בה ביי עינבל בל בלון*

inbal-d

New member
אכן מקום יפה..

ובקשר לזה שירד גשם.. אני לא מבינה מה כולן מתלהבות כשיורד גשם אני ממש בבאסה כשיורד גשם אני שונאת את החורף!!!!!!!!!!!!!!! ואני יודעת שעכשיו כולם יקפצו עליי ויגידו לי מה? איך את שונאת את החורף? איך זה יכול להיות? אבל הנה עובדה.. טוב יש עוד כמה דברים שאני לא אוהבת וכולם חושבים שאני מוזרה כי אני לא אוהבת אותם אבל נוטוב שיהיה..

אני לא קופצת על בנות בכזו קלות.. ../images/Emo8.gif

אני אוהבת גשם כי זו העונה הכי רומנטית שיש אפשר להתכרבל ביחד בשמיכת פוך החמה והנעימה
לשתות שוקו חם
ומה יותר חמוד מלהתנשק בגשם??? וזה ...יש בזה גם קטע רוחני שכזה..כשיורד גשם אני מרגישה טהורה כזו.. כאילו הגשם מנקה הכל..<את רואה יש עוד מוזרות חוץ ממך>
והצפון באמת יפה..כדאי לבוא לבקר...
פילפלת

inbal-d

New member
תראי.. תשמעי...

זה מאוד רומנטי כשיש עם מי להיות , אבל מאוד מבאס ומדכא כשאין עם מי להיות , אני צריכה לשמוע את הגשם דופק על החלון (ומשפריץ לי מים על המיטה) ולהיות לבד במיטה עם ה-פוך.. ובקשר לצפון, הייתי שם כמה פעמים (בטיולים השנתיים).. נורא יפה שם.. טוב זהו.. אגב יש לך איציק? (icq ) בההההה ביייי עינבל בל בלון*

עינבל ../images/Emo70.gif ../images/Emo95.gif

היי לך.. אני רואה שאצלך זה עובד "שן תחת שן עין תחת עין"
אני גונבת לך...מילים בצט (גמאני) ואת... ישר גונבת לי את האיציק היקר שלי... חכי חכי ... אנחנו עוד נתחשבן.. חחחחחחחחחחחחחחח
סתאםםםםםםםם את יודעת שאני חולה עלייך... אוהבת..
טיטול לה לה לה לה

אני טוענת לקיפוח!! ../images/Emo46.gif

ה-פוך זה חלק בלתי נפרד מהחורף ומהמיטה שלי...אם החברה רוצה להצטרף..זה כבר עיניין אחר...
אייסיקיו ...אין לי היה היה פעם אייסיקיו טרדן שעשה בעיות במחשב וסיבך אותי עם אנשים לא רצויים...
פילפלת

למעלה